Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Javno kurbišče.

Javno kurbišče.

Kdaj se bo javno RTV kurbišče samoukinilo? Tisti denar, ki mi ga mesečno ukradejo, bi mi lahko porabili za nedeljsko kosilo.

ukinili? celo podražli so.

To laznivo novinarsko zalego na RTV, bomo morali se bolj placevati za njihovo laznivo in navijasko porocanje. Zadnji tak primer so bile volitve v ZDA, kjer so napacno debili novinarski porocali na vsakem koraku. Pol bi jih zaradi tega morali odpustit. Prasce.

Odgovor na objavo uporabnika
Delavec753, 10.11.2024 ob 12:20

Kdaj se bo javno RTV kurbišče samoukinilo? Tisti denar, ki mi ga mesečno ukradejo, bi mi lahko porabili za nedeljsko kosilo.

Nikoli se ta stvor ne bo samoukinil, tam je 2.500 “naših”, ki jim je glavno poslanstvo preživetje bolnika s Kolodvorske in ohranitev pridobljenih parazitskih privilegijev, za povrhu imajo pa megafon, da tulijo, kako nepogrešljivi so za ljudi, tako nujno potrebni, da jim mora folk plačevati prisilno naročnino.

Čudno res, da paraziti ne zaupajo ljudem, da se bojijo, da se ljudje po svoji svobodni volji ne bi naročili na tako vrhunski izdelek, človek bi mislil, da če jih ljudje rabijo in jim zaupajo, se bojo z veseljem naročili in plačevali še več.

Edino zdravilo za bolnika s Kolodvorske je masovni bojkot plačevanja naročnine, da 40.000+ ljudi, plebiscitarni kvorum, hkrati stori gesto državljanske nepokorščine in neha plačevati reket, ker je RTV zanič in ne izpolnjuje tega, kar jim nalaga zakon, 5. člen Zakona o RTV namreč RTV zavezuje k “spoštovanju načela politične uravnoteženosti in svetovnonazorskega pluralizma”, vsi pa vemo, da ima na RTV skoraj izključno domovinsko pravico samo liberalni pogled na svet, vse druge perspektive so praktično prepovedane.

Nazoren primer je RTVjev podcast o politiki Umetnost možnega, v treh letih obstoja in nebroj epizodah so bili gostje podcasta izključno somišljeniki “naših”, njihovi so-paraziti iz drugih subvencioniranih in monopolnih medijev, medtem ko so novinarji neodvisnih medijev in mnenjski voditelji izven levega ideološkega mehurčka persone non-grata.

Vsi vejo, da je Umetnost možnega simptomatičen za celo RTV, da je hiša nagnjena v levo, vejo, da kršijo Zakon o RTV, ampak vejo pa tudi, da zakoni za “naše” ne veljajo in da jim nihče nič ne more.

No skoraj nihče, ker edini, ki lahko kaj naredi, so ljudje sami, če bi se zbudili in masovno nehali plačevat in podpirat parazite in poslali signal, da niso ovce.

imajo tak blesav program,da ni za nikamor. športnih prenosov reprezentamce sploh ni. vsi prenosi so na športklubu,šport tv ali arena šport. predvajajo neke wokw in zelenoprehodne bebave oddaje. pri odmevih so v studiu vedno le skrajni levičarji, o ddaji marcel sploh ne bi,ker je to verzija severno-korejske pogovorne oddaje. in tako dalje.

Saj pridejo severno korejski televizijci februarja prihodnje leto na izobraževanje v Ljubljano na Kolodvorsko.

Tole je država v državi, oziroma mafija na kvadrat.

Nekoč sem se prijavil na en njihov javni razpis in po vseh pogojih zmagal.
Ker nisem bil pravi (vnaprej določen za ta posel) in ker mi niso našli nobene slabosti, so enostavno razveljavili razpis in ga ponovili nekoč kasneje bolj na hitro in na skrivaj.

New Report

Close