JAVNO OPRAVICILO
Javno se opravičujem za vsa dejanja, katera naj bi kakorkoli koga prizadela. Nikoli nisem nikomur želel ničesar žalega, niti nisem nikoli imel kakršnihkoli stranskih motiv. Priznam, da sem določenim dekletom tudi poslal določene sms-e z neprimerno vsebino, za kar pa se jim tudi globoko opravičujem. Mislil sem, da ne počenjam nič slabega, saj se mi nobena oseba nikoli ni pritožila zaradi nadlegovanja. Globoko se opravičujem vsem, ki sem jih s svojimi dejanji morda prizadel. Zavedam se, da morebitno klicanje in pošiljanje takih sporočil v takšnem obsegu ni bilo pošteno do teh oseb, za kar pa se jim tudi opravičujem. Opravičujem se tudi za vse podane članke na tej ter tudi ostalih spletnih straneh, katere sem kdaj koli podal. Priznam, da večina člankov ni bila moje delo, da pa sem to literaturo prebral. Vsi članki, kateri so imeli kakršnega koli avtorja navedenega spodaj, so bili povzeti iz določenih literatur, vsekakor pa niso bili moje delo.
PRISEGAM, DA SE NE BOM NIKOLI VEČ JAVIL NE NA TEJ, NE NA KATERIKOLI DRUGI STRANI, TER PONUJAL POMOČI OSEBAM Z ZDRAVSTVENIMI ALI KAKRŠNIMI KOLI DRUGIMI TEŽAVAMI!
Supervizorica v tej zadevi noče biti imenovana, saj bi ji lahko škodilo pri nadaljevanju njene kariere, zato tudi nisem uspel dobiti njenega dovoljenja za objavo njenih podatkov.
Zavedam se svojega napačnega ravnanja, ter tudi tega, da sem pridobil določene podatke katerih ne bi smel. Vsem prizadetim v tej zavedi se prav tako globoko opravičujem.
To opravičilo je moja zadnja objava na katerikoli strani, nimam se namena nikoli več nikjer javiti.
Opravičujem se vsem, ki sem jih kdaj kakorkoli prizadel, saj tak ni bil moj namen, hotel sem le pomagati.
Mario Levar
sem si vzela malo časa in iskala sporočila, ki jih je pošiljal piccolo na forume…
“Supervizorja v bistvu nimam, saj je vse zaupno (anonimno), kot sem obljubil, zatorej nihče drug ne ve, s kom se pogovarjam ali o čem.” psihiatrija (14.2.02)
a ni v zadnjih postih trdil, da IMA supervizorja?! itak mu nisem verjela… sam zdaj pa sem vidla, da se je v bistvu čist sam izdal. ker če takrat ni mel supervizorja, ga tut zdaj ni mel. to je dejstvo. ne grejo niti skupaj njegove trditve, da so pogorovi z njim anonimni istočasno pa – da ima ob svojem boku tretjo, objektivno osebo…
“Sem Piccolo, oziroma sem na tej spletni strani znan pod tem imenom. Na forumu mladi o spolnosti ter drugih aktualnih temah, sem v bistvu označen kot : psiholog za najstnike ter starejše.” psihiatrija (12.2.02)
PSIHOLOG?! podcenjuje in ponižuje ljudi, ki so študirali in si prigarali naziv psihologa!
“V glavnem pa sem specializiran na motnje hranjenja…” psihiatrija (12.2.02)
SPECIALIZIRAN?! halo!
njegovi posti so se začeli pojavljati nekje konec januarja oz. v začetku februarja (vsaj na psihiatriji). ob prvih kritikah in provokativnih vprašanjih (aprila) pa so se začela njegova nešteta “zadnja” sporočila… vsakič je pisal, kako ne bo več pisal na forume, kako se poslavlja…
zame ta zadeva še zdaleč ni zaključena. nasedli smo mu vsi po vrsti (vsaj od začetka) – od strokovnjakov do nas, obiskovalcev in obiskovalk foruma! bili smo prepričani, da je zagret in željn pomagati!
vem, nekteri so rekli – to je internet, komunikacija preko neta ima slabe in dobre lastnosti, slaba je ta, da nikol ne veš, KDO je dejansko na drugi strani… vendar vseeno… stvar je šla preko tega. punce smo si izmenjavale e-maile z njim, z nekterimi je tudi kontaktiral preko telefona, smsov, se srečeval v živo…
slej ko prej bo našel nov forum, nov vzdevek, nove “žrtve”, nova dekleta, ki potrebujejo pomoč in mu bodo nasedla! mu bomo to res dovolili?!
lp vsem!
nataša