Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek javorjev sirup izkušnje?

javorjev sirup izkušnje?

Pozdravljeni,

zanimajo me vaše izkušnje z javorjevim sirupom (očiščevanje telesa), koliko teže ste zgubile s tem, koliko časa ste bile na tej “dieti”… ne zanimajo me pa kako se tej kg vse vrnejo pa to 😀
ker to delam zato se tega očiščevanja držim kot uvod v nov način prehranjevanja 🙂

vsako leto dvakrat naredim kuro-ponavadi teden dni, sem pa že tudi več
shujšam-kaj pa vem, ker se ne tehtam, bolj delamto iz istega razloga kot ga navajaš-hujšala bom pa tudi jaz po tej kuri.
zaradi težav s ščitnico sem se nemarno zredila-prehajam na prehrano brez OH

hvala 🙂

Kako ste eni naivni, nasedate člankom o očiščevanju telesa, hahahahhahahah
Začni zdravo jest ne pa nekih konzerviranih javorjevih sirupov, ki imajo dosti sladkorja piti.
Normalna hrana in boš hitro bolj suha. Ne rabiš stradat, ker tudi normalni ljudje ne stradajo, samo ne nažirajo se in imajo mejo.

Ja in ne, ne boš shujšala, samo ob denar boš. Kaj je pa s slovenskim medom narobe? Imate zgleda radi konzervanse, ki so v javorjevem sirupu, ker drugače ne zdrži celo pot iz Kanade. Potem pa takšni kupujejo vse brez E-jev in zraven nič ne komplicirajo pri javor.sirupu, haahahaha

sorry vsevedna 😉

NImam izkušenj, svetujem ti le, da si (če že res želiš in misliš, da ti bo pomagalo) kupi dober kakovosten javorjev sirup, pri nas se pogosto prodajajo sirupi ki imajo pravzaprav le 15-20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} javorjevega sirupa razredčenega z drugimi sirupi. Bodi pozorna da ima certifikat…..

Sicer pa nisem pristaš uporabe katerihkoli posebnih prečiščevalnih diet, razen če gre za zdravstvene razloge, zaradi hujšanja pa raje svetujem zmanjšan količinski vnos zdrave domače, lokalne, sezonske hrane….

in kako veš če ima certifikat?
evo vidiš takšno mnenje kot je tvoje spoštujem, ker je napisano na dostojen način… brez ciničnih izpadov 🙂 hvala!

Draga moja, si že kdaj slišala, da je prav sladkor konzervans in ne potrebuje še enega konzervansa, da se ne pokvari?! Sladkor ni pokvarljiv in ima neomejen rok uporabe. Javorjev sirup – prisegam na Madal bal – je naravni in zdrav sladkor.

Za avtorico – že večkrat sem izvajala post z madal balom. Treba se je psihično dobro pripraviti. Prve tri dni imam vedno težave – lakota, glavobol, razni bolezenski znaki – potem pa sem kot prerojena. Nazadnje sem se držala 10 dni. Če mi sirupa ne bi zmanjkalo, bi nadaljevala.Res se dobro prečistiš, dobiš novo energijo… krasno je. Kile gredo dol ene 4-5. Priporočam kot uvod v bolj zdravo prehranjevanje.

hvalaaa 🙂

New Report

Close