Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz bi……..

Jaz bi……..

….kavo pila, pa se mi ne da , ker nimam s kom! Ful ni fajn kave pit, če si sam; al pa sem malo smotana?!
:)))))

Se povabim.In bi kramljala dolgo celo dopoldne in se smejala.Bi pila ledeno kavo ali Barkafe z malo Natrena?

Smej se,pa bo dan prijaznejši

A si nor..celo dopoldne pa te že nem mela na grbi!
:))))))))))

Jst sm jo pa že … na pol v snu szi Miškotom pa ta malim na kolenih … :)))

Ma bi koj še eno. ;))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ajde, na motor pa sem!
:))

Še vedla ne bi,kdaj je minilo.

hahahahahah………

Bi tak klepetala,kot “strgana dohtarja”.

Ma ima Miško ključe … :)) Če bi blo po moje bi bla pa že na poti na Štajerski konc … ;))) :)))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Nimaš rezervnih?
:)))))))

Ma nimam … Je Miško skril. :))) Me predobro pozna. ;)))

aha.to pa je tisto, ko pozna svojga hudička.hahahah

:))))) Po 6-ih letih na žalost še predobro … ;)))) :)))) 😛

Kar povabila pošlji, nas boš prec preveč imela!

Boljše preveč, tot premalo!

Ko nam bo vroče pa na balkon v bazenček,ha,ha.

Ti v bazenček, jaz pa k mojčki, hahaha

Zmenjeno!
:))

Ti boš skrbel,da bomo imeli kozarčke polne in nas boš stregel.

Kave ne pijem, lahko ti delam družbo :))

Sem sigurna, da te je že kdo povabil, zato te ne bom……..Ma jaz pa jo glih zdej sama prow z užitkom pijem……:)) A ni zadost, da sem odvisna od kave…. valda ne bom še od družbe….hahahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

New Report

Close