Jaz bom ….
Sodelavka , ja .
Ta je neuničljiva in še naglušna .
Da pa je groza te pisarne že an meji grozljivke , naj povem , da žensko stalno zebe (to poletje še ni obula sandal , nosi gumarce , dolge hlače in pod srajco še kanotiero ), okna imamo vsa zaprta in da ne pride noter kak zrak s klimatiziranega hodnika , nam še stalno zapira vrata.
… in tako smo štiri v neprodušno zaprti pisarni , JUST IMAGINE !!!
Niki , ki ne ve , kaj naj še od današnjega dne pričakuje …
Ja , res je , da telefonira službeno … ma me ostale imamo tudi delo in tudi telefoniramo , vendar , če si v štirih v pisarni , se potrudiš , da povzročaš čimmanj hrupa in da po telefonu NE KRIČIŠ .
Glej , sedi en meter stran od mene , ima precej vreščeč glas in danes je njen telefonistični dan ( tako mimogrede , spet visi na slušalki ) , velikokrat pa tudi govori sama s sabo …
Mah … saj po malem mi gre vedno na jetra ( verjetno grem tudi jaz marsikomu ) , ma se dam v alfa stanje , pa gre … samo danes me muči glavobol in sem rahlo razdražljiva :)))
Hja…..kaj ti čem rečt……..olika pa taka…………!!!
Mora bit en čuden “kaliber” tista šjora….Bem…normalno, da imamo vsi svoje čudne dneve in smo včasih tečni in čudni in sitni…ampak….je pa res, da če si v večih v pisarni moraš le imet malo tolerance do drugih….
Glede glavobolčka……..privošči si kavico……..mogoče bo minilo……