Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz bom ….

Jaz bom ….

… pop…la !!!

Ta ženska zraven mene že 57 min BREZ PRESTANKA na VES GLAS vpije v telefon !!!!
PORKA PUTANA …. a naj ji zadrgnem goltanec al kaj ?!

RAZBESNJENA !
( pa tudi , če me fršlok )

A sodelavka? Niki……stakni ven žice pa bo……:))))

CMOKA

… koga zanima – ni še nehala :(((

Pa sej ti pravim, da potegni žice ven:)))) če že ni druge…..

Sodelavka , ja .
Ta je neuničljiva in še naglušna .

Da pa je groza te pisarne že an meji grozljivke , naj povem , da žensko stalno zebe (to poletje še ni obula sandal , nosi gumarce , dolge hlače in pod srajco še kanotiero ), okna imamo vsa zaprta in da ne pride noter kak zrak s klimatiziranega hodnika , nam še stalno zapira vrata.

… in tako smo štiri v neprodušno zaprti pisarni , JUST IMAGINE !!!

Niki , ki ne ve , kaj naj še od današnjega dne pričakuje …

O kriza!!!!!!!!! Si ne predstavljam………pa sploh zdaj, ko me tako kuha….da ne bi imela okna odprtega……………..ojej…………. Pa…a je s to šjoro kej narobe??? Mislim………sej je zunaj tudi po 30 stopinj….mislim…. Vprašajte jo, če ji lahko “častite” en obisk v savni, da si kosti segreje:))))

Ja , saj.
Predstavljaj si , kake frise delajo tisti , ki pridejo v našo pisarno – ti rečem , da je notri tak zrak , da je za spustit dušo.
Me ostale tri stalno hodimo odprat vrata , una jih pa takoj nato zapre in peni . Ne moreš verjet , da ne odneha !

… še vedno telefonira …

………mislim……..da popi****…………

Čaki……..ma kam telefonira? A službeno? Dijo krišto……sej visi gor že več kot eno uro………

Ja , res je , da telefonira službeno … ma me ostale imamo tudi delo in tudi telefoniramo , vendar , če si v štirih v pisarni , se potrudiš , da povzročaš čimmanj hrupa in da po telefonu NE KRIČIŠ .
Glej , sedi en meter stran od mene , ima precej vreščeč glas in danes je njen telefonistični dan ( tako mimogrede , spet visi na slušalki ) , velikokrat pa tudi govori sama s sabo …

Mah … saj po malem mi gre vedno na jetra ( verjetno grem tudi jaz marsikomu ) , ma se dam v alfa stanje , pa gre … samo danes me muči glavobol in sem rahlo razdražljiva :)))

Hja…..kaj ti čem rečt……..olika pa taka…………!!!

Mora bit en čuden “kaliber” tista šjora….Bem…normalno, da imamo vsi svoje čudne dneve in smo včasih tečni in čudni in sitni…ampak….je pa res, da če si v večih v pisarni moraš le imet malo tolerance do drugih….

Glede glavobolčka……..privošči si kavico……..mogoče bo minilo……

Ko konča, pa na glas reci, da te ušesa bolijo.
Naj malo zakuha, kura zmešana.
Cmoka, nič ne jeziti, ne boš več lepa!

… hehe , glede lepote nimam kaj zgubit :)))

Itak da bo , samo danes tečnarim … bom šla malo prej domov , potem pa malo v Leibach pa bo takoj lepše :)))

tudi moj šiht bo danes krajši – komaj čakam.
Niki, kdaj greš na dopust?! Mislim, da nisem zasledila…… če sem pa spregledala, pa oprosti.

A se vržem nanjo!?
Pa,da ji salo razleze!
Čau Niki!
RTM!an te lavam!
😉

.. ti zdajle povedala , kako zgleda : 1,50 m , 49 kg , športnica (sicer ne razumem , kako , da tako slabo prenaša mraz ?!) .

moj , moj …
btw. a si bolj ročna bomba ali kaj ?

Granata težkega kalibra,če tako želim…pasja bombica,če drugi tako želijo!
😉

Moja Niki,ljubčka na levo bradavičko!

… mi že proti tlom vleče ;)))

A tako je s tabo … jaz sem pa mislila , da si bolj tistega kalibra , ki se z avionov meče :)))

Poskusi z mojim postom.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close