Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Jaz ignoriram vse ukrepe

Jaz ignoriram vse ukrepe

Družim se s komer se hočem, kršim policijsko uro , če me slučajno ustavijo imam itak od direktorja napisano, da se imam 24 ur na dan pravico voziti v službo, hodim na privat zabave, kjer je preveč ljudi, tudi v na črno odprti odprti oštariji sem že bil. Jaz imam tega sranja dovolj, edino v trgovini si dam tisto masko na fris, da so srečni.

To je super za tebe, ampak to ne bo ustavilo postavljanja novih in novih ukrepov, ter omejitev, ki kratijo svobodo, ne doprinesejo pa ničesar k zmanjšavanju širitvi okužb, saj vse izhaja iz pcr testov, ki sploh niso primerni za ta namen, ampak bolj v raziskovalne namene.
Saj tako jih dela veliko, v ozadju pa se postavlja novo zakonsko telo, ki teži k temu, da človeka še bolj zasužnji, v kolikor želi priti do do sedaj normalno dostopnih stvari.
Pa nič ti ne očitam, saj kar se tega tiče, sva si enaka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enako jst 😛
Je.be mi se za te njihove ukrepe. Noben mi ne bo govoru s kom se lahk družm, kam grem lahk, kaj lahk delam…

En dan bomo sneli maske, se nehali hodit spikat v nos, se vsedli v krogu po tleh in spontano zažurali in zaživeli kot nam priče.

Boli me Joška, če ni kofeta, pira, teras ipd, ker zmoremo vse sami prinesti.
Pico, kuhane in pečene štruklje in vse kar nam paše.
Niti nam ni treba hodit pred parlament, ker naša je celotna Slovenija.
Vsi v vseh krajih hkrati, spontano, umirjeno.
S policaji in gasilci vred. Z vsakim in vsemi ljudmi dobre volje. Mlado in staro, z otroki

Iz tvojih ust, v božja ušesa.

Predvsem sodelovanje med isto mislečimi si lepo zaokrožil 🙂

Maska v zaprtih prostorih, kjer je več ljudi, razdalja, umivanje rok.
To sem dolžna sebi in svojim, pa tudi ostalim.
Če bi mi že zase bilo vseeno, za druge mi ne sme biti. Tako neodgovorna ne morem biti.

Ja vredu, sam pol pa nimaš pravice se niti malo zmrdovat pa pritoževat nad ukrepi. Če si pač neodgovoren idi.ot bodi vsaj korekten pa se nena pizdi za vsako stvar.

Enako jst 😛
Je.be mi se za te njihove ukrepe. Noben mi ne bo govoru s kom se lahk družm, kam grem lahk, kaj lahk delam…
[/quote]
Tudi jaz. 🙂
S tem, da nikjer ne nosim nagobčnika. Niti v trgovini, na bencinski, v banki, v službi..Nikjer, ker ne morem podpirati tega korona fašizma.

Neodgovorno je podpirati ta fašizem in mafijo, ker uničujejo družbo.

Ker ukrepi nimajo nobene veze z nekim virusom.

[/quote]

Kak pa reagirajo v trgovini,banki itd.,ko te vidijo brez maske?
Meni takoj težijo……….bla bla bla…pa si jo dam gor.

Kak pa reagirajo v trgovini,banki itd.,ko te vidijo brez maske?
Meni takoj težijo……….bla bla bla…pa si jo dam gor.
[/quote]
V trgovini nihče ne teži.
V banki so zatežili, da moram imeti masko in sem rekel, da nimam maske in ne bom imel maske.
Potem so nekaj jamrali, da ne morejo urejati zadev, če nimam maske, pa sem povedal, da pač ne bodo nič urejali.
In so vseeno potem uredili kar so imeli.

Če bi bilo treba, pa bi zamenjal banko in šel tja, kjer ne izvajajo fašističnega režima.
V primeru trgovine bi bilo isto.

Če se ne bomo uprli temu korona fašizmu, ne bo nikoli tega konec.

Enako. Ne ubogam. Včasih mi kdo kaj reče, rečem hvala i odem po svoje.
Če se pa kdo želi kregat, sem vedno za.

Upam da zboliš za enim od prihajočih sevov kateri so kot kaže vedno hujši, da si 3 tedne na respiratorju, da ti pol sorodstva pokrepa zaradi tvoje neodgovornosti.

Če bo za Veliko noč lepa sobota, bomo pod kozolcem imeli eno praznovanje. Nas bo toliko, da bo v družbi treba določiti enega roštilj majstra, eno kelnarco in enega diđeja za venček domačih.

Tudi jaz. 🙂
S tem, da nikjer ne nosim nagobčnika. Niti v trgovini, na bencinski, v banki, v službi..Nikjer, ker ne morem podpirati tega korona fašizma.
[/quote]

👍
Meni pa ni jasno, kako lahko uporabljene maske – ki vsekakor predstavljajo potencialno nevaren odpadek – ljudje zavržejo kar na cesti in le- te tako ležijo vsepovsod?
Na parih 100 metrih jih naštejem vsaj minimalno 10.
Prav grdo za videt!
Zakaj nikjer ni zabojnikov za te potencialno nevarne odpadke, ki so lahko leglo nevarnega virusa?
Zakaj nimajo zaposlenega izučenega osebja, ki se zna rokovati z nevarnimi odpadki in bi zavržene maske vsakodnevno pobiral in pravilno vrgel med nevarne odpadke?

👍
Meni pa ni jasno, kako lahko uporabljene maske – ki vsekakor predstavljajo potencialno nevaren odpadek – ljudje zavržejo kar na cesti in le- te tako ležijo vsepovsod?
Prav grdo za videt!
Zakaj nikjer ni zabojnikov za te potencialno nevarne odpadke, ki so lahko leglo nevarnega virusa?
Zakaj nimajo zaposlenega izučenega osebja, ki se zna rokovati z nevarnimi odpadki in bi zavržene maske vsakodnevno pobiral in pravilno vrgel med nevarne odpadke?
[/quote]
Ker to ni med korona ukrepi. 🙂
Samo to idejo še rabi mafija in bo začela financirati posameznike v skafandrih. 🙂

[/quote]

Pa , a ne vidiš, kakšne bedarije stresaš? :((.

No, ne bo zbolel, ne bom zbolel. Ti ni še kapnilo?
Si toliko opran?
Phahahha, idi bre pa se leći, odprogramiraj se.

https://vimeo.com/529210002

https://vimeo.com/528735723

👍
Prav grdo za videt!
[/quote]

Popolnoma drži. Maske so zasmetile ulice. Brezobrazno jih odvržejo na tla ali v grmovje. Vidim tudi tiste iz blaga, verjetno so jim padle iz žepa, potem pa pomislim ma kakšna zaščita pa je to, če se svaljka po žepu polna svinjarije.

Kako jim gre v nos ko naložiš kaj o zblojeni teoriji, ode vimeo kanal, again..phahahah

https://ugetube.com/watch/spanish-flu-was-a-false-flag-hoax-germ-theory-is-a-lie-mp4_MOCNi3GoRnoSbor.html

https://ugetube.com/watch/the-truth-about-germ-theory-it-039-s-the-terrain-mp4_Gfk3c6uN9Umpe2T.html

Ne vem, če sem pogledala vse tvoje poste z videi, ampak ta dva, predvsem prvi, španska gripa, je ključen. Ključen za razumevanje fenomena tržne usmeritve zdravstvenega sistema, ki ga zasledimo že pred sto leti, ki pa deluje isto tudi danes. Dejansko je tako deloval vso zgodovino, le akterji so se spremenili. V srednjem veku je papež drago prodajal odpustke, ki so čudežno zdravili, v 20. stoletju je začel Rockefeller prodajati zdravila, prej še farma industrija izumi špansko gripo, da upraviči, da je miljone ljudi umrlo od vakcin in aspirina, ki so jim ga na veliko prodajali, in tako je zablestela znana nemška farma firma, po drugi vojni pa se ves svet cepi proti bojda nalezljivim boleznim, ki sploh niso niti približno pogoste, danes pa se cepimo proti smrtnem virusu, ki ga sploh niso izolirali in so simptomi isti, kot pri vseh obolenjih dihal skupaj. Tako kot je bila španska gripa skupek vsega, kar so takrat imenovali bolezen.

Da ne gušim … ta dva videa zaslužita ekstra post. To morajo vsi angleško govoreči videt. To niso nikakršni zarotniki, to so doktorji znanosti, ki razlagajo, kako stvari tečejo že od Rockefellerja sem. Znanost se je izročila v imenu dogme, ki je bila marketinška dogma naftnega mogotca v sodelovanju z javnim zdravstvom, ki je bilo žrtev lobiranja naftnih industrijalcev, ki so iz nafte delali zdravila. In vendarle so se ohranile študije v Ameriki, ki jasno povedo, da španska gripa ni bila nalezljiva. In osebne izpovedi takrat živečih ljudi, ki so negovali bolnike s špansko, zapisane v knjigah.

100 let in več star nateg. Sicer pa, iz zgodovine znanosti je znano, da se znanstvene dogme zamenjajo na cca 150 do 250 let. Pred 100 leti je bil usoden čas. Einstein nadgradi Newtna. Komaj so se ljudje navadili na Izakovo urejenost vesolja, Zemlje v solarnem sistemu in medodvisne gravitacije, sila-protisila, že je Einstein razglašali vse vidno za neobstoječe, saj so vse le še fotoni, svetloba. In da je vse v medsebojni povezavi, nas uči kvantna fizika.
A mi še kar verjamemo sovražni mikrobiologiji, ko govori o mikrobih, ki bojda brez milosti in vedno zmagovito strežejo po naših življenjih.

Mikrobiologija je fantastična veda, ki poveličuje viruse v čudežne super organizma, ki delujejo po principu nevronske mreže, in vsi služijo človeku. In vse njihove mutacije se ne bodo nikoli izneverile tej podložnosti človeku.

I dokler nimajo niti premera virusa, se nimamo kaj menit, da so ga izolirali. Case človek.

[/quote]

kako jim uspeva je jasno, strah, propaganda…

dokazi pa vsepovsod, tam kje bi morali biti niso, seveda ker so mediji kontrolirani, in tam ne bodo, nikoli……………

https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/05/article.pdf

Sem ravno pisala o teh dveh videih, medtem ko si ti postal linke do novih, ko so bili na vimeo izbrisani. In nisem mogla verjet … V istem trenutku, ko sem jih gledala, so jih zbrisali, kar tibpove čas mojega zgornjega posta.

Torej ljudje, zakaj vimeo briše razsvetljujoce vsebine, ki predstavljajo zgodovinska dejstva o farma industriji in njenih zmotah, da ne rečem vodenih manipulacijah, rezultati pa so milijonske žrtve ljudi zadnjih sto let.

Kdo, morda Bill Gates, vam mora povedati, da je farma nateg? Ki kontrolira vse javne institucije v tem trenutku.

kako jim uspeva je jasno, strah, propaganda…

dokazi pa vsepovsod, tam kje bi morali biti niso, seveda ker so mediji kontrolirani, in tam ne bodo, nikoli……………

https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/05/article.pdf
[/quote]

[/quote]

govorim nemško, a lahko kdo prevede na kratko tole o španski gripi, to bi bila res zelo vesela..
ker tudi sama imam podatke, da so v tem obdobju ljudem dajali 50 krat prevelike doze aspirina in da so ljudje zaradi tega umirali in pa zaradi pomanjkanja beljakovin. Namreč med vojno je itak primanjkovalo beljakovin, po vojni pa sploh. Težava je bila, da so pljučne alveole (pljučne celice) zaradi smrtnega strahu, tako vojakov, kot civilistov naglo rastle, se razmnoževale, ko pa so ljudje po koncu vojne ta strah razrešili- SE ODDAHNILI pa so TBC bakterije pričele z razgradnjo na novo zraslih alveol, kar je povzročilo KAZEOZNO NEKROZO- torej sesirjenje in pljuča so bila preveč zapacana z odpadnim materialom, ljudje so zelo kašljali, ker je bilo pač treba te stvari iz pljuč spraviti skozi bronhije. No ni šlo za noben virus, ampak za bakterije.
Zanima me, če ta video govori o tem. Lepa hvala eventuelnemu prevajalcu!!!

New Report

Close