jaz mam pa skrivnost…
Niti ne, čeprav se dogaja nekaj takega. V sodelavca nisem zaljubljena, je pa res, da sem se ga navadila in da ga zdele, ko je na dopustu kar malo pogrešam. Ampak vem, da je bolje, da ga ni tukaj. Moje misli so drugje, kmalu bova, upam, končno tudi skupaj s fantom, ki je končal študij, ima še vojaške obveznosti v svoji domovini, potem pa… Iskanje službe, nadaljnjega študija,…, ne vem. Ko bo eden našel službo, se mu bo drugi pridružil. Me pa, po pravici rečemo, malo grize, ker nisem zdržala, medtem ko on je. Morala bi biti močna, kot je bil on.
Enkrat ko smo hodili na plesne vaje se želela da te naj vpišem na plesne vaje .
Bila si zelo ponosna kajti plesala sva skupaj v paru .
En teden pred nastopom si mi rekla da bom zelo ponosen ko bom videl kako se bo napravlja zame za nastop .
No ko sem jo zagledal je imela zelo lepo kratko oblekco modre barve .
Ko sva od plesala mi je rekla da me srčno ljubi mislim da sva se malce dotaknila ustnic .
Naslednji dan je imela rojstni dan in smo bili na pikniku takrat me je rekla če bi šel z njo v park da jo bi probal prijeti pod oblekco .
Vendar sva se začela lizati .
Ko smo šli na morje je imela zadnjo noč zoped napravljeno se cer sva se celo pod objemala ter se držala za roki .
Enkrat ko smo bili na veselici sem videl neke punce ki so se lovile za fanti .
Vendar bile so zelo lepo napravljene .
Zraven je stav neki fant ter eno od teh deklet stiskal in jo gledal v uči .
Vendar čez nekaj časa sem kolegico prosil za ples me je ena od teh deklet gledala gotovo sem ji bil všeč .
Ko sem šel domov so se vse punce obrnile proti meni .
Sicer jas jih nisem porajtal gotovo bi me hotela kakšna malo prijeti ali stisniti v objem srca .