Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz pa hodim na obiske, da se dobro in zastonj najem

Jaz pa hodim na obiske, da se dobro in zastonj najem

Vsako leto hodim ob praznikih na obiske samo zato, da se dobro in zastonj najem. Vedno grem k stricu in njegovi, ker njegova res odlično kuha ter peče slaščice. Evo, ravno odhajam od tam. Želodec poln slastnih jedi. Še slajše so pa zato, ker so zastonj. Tudi za domov sem.vzela nekaj robe. Pa imam še zastonj zajtrk in kosilo. A ni to super? 😋

Pošteno povedano. Tudi mi imamo take sorodnike, pravi termiti, vse požrejo, ko se pojavijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4837, 01.11.2023 ob 17:25

Pošteno povedano. Tudi mi imamo take sorodnike, pravi termiti, vse požrejo, ko se pojavijo.

Zakaj jim strežete? Ponudiš kavo in kozarec vode, pa je.

Grozljivka je družba 21. stoletja.

Obiski so zaradi ohranjanja stikov, ki se pristneje stkejo ob dobri hrani in pijači.

A ste to sama kmečka zahojena in zarukana goveda tukaj gor?

Uf, meni se pa ne da hodit okoli. Vabijo ti, vabijo oni, na kosilo, na vecerjo, na to in ono, a meni se ne da.

Anonimno 4926, 01.11.2023 ob 17:53

Grozljivka je družba 21. stoletja.

Obiski so zaradi ohranjanja stikov, ki se pristneje stkejo ob dobri hrani in pijači.

A ste to sama kmečka zahojena in zarukana goveda tukaj gor?

Ahaha same bajse obsedene s futrom 🤣

Krave se tako pasejo…

Mmmm dobro je, 01.11.2023 ob 17:13

Vsako leto hodim ob praznikih na obiske samo zato, da se dobro in zastonj najem. Vedno grem k stricu in njegovi, ker njegova res odlično kuha ter peče slaščice. Evo, ravno odhajam od tam. Želodec poln slastnih jedi. Še slajše so pa zato, ker so zastonj. Tudi za domov sem.vzela nekaj robe. Pa imam še zastonj zajtrk in kosilo. A ni to super? 😋

Tudi  mene veliko vabijo na kosila ali večerje. Ampak VEDNO nesem s seboj nekaj, da jim dam iz rok. Steklenico vina, dobro bombonjero, vrečko kave in rože za gospodinjo. Verjetno me to stane več, kot bi me kosilo v gostilni. Ampak gre za odnos in spoštovanje, do ljudi, ki te spustijo v svoj dom.

Da si budala je menda jasno. Če ti rečem govedo, bi žalila govedo!

Jaz pa glih zaradi tega ne maram hoditi po obiskih… ne maram, da mi kdo drug kuha pripravlja hrano, ker vsi spuščajo slino not, meni gre pa na bruhanje. Vsi ližejo tisto žlico, potem pa spet not v pisker, vse obližejo, poslinijo, fuj ogabe… Po možnosti še pijejo iz tistega kozarca v katerega na točijo vodo ali vino, ki ga zlijejo v hrano. Skratka res mi je groza jest kje drugje…

Jaz takim postrežem kavo z mlačnim donatom. Je hitro opedenano.

Raki, 01.11.2023 ob 21:05
    Jaz takim postrežem kavo z mlačnim donatom. Je hitro opedenano.

Idiot na ravni Božoslava.

Ah, ne nakladajte! Nihče več ne vabi na obiske. Ne poznam nobenega, ki bi v zadnjih letih vabil koga na obisk.

Poznam pa VELIKO takih, ki SE POVABIJO na obisk!

Sem imela eno sodelavko, ki je hodila v bližnji spa za vikend. V nedeljo okrog poldneva, ko sra se odjavila iz hotela, sta poklicala, da sta v bližini.

Ker nisem škrta, sem ju povabila zraven na kosilo k je glih blo, kaj čem.

Pa naslednji mesec isto. Spa v naši bližini jima je kao bil najljubši.

No, ta tretjič sem jima ponudila kofe in vodo.

Po tistem nista nikoli več poklicala.

Tko da, avtor, če imaš take gumpce, ki vedno ti strežejo, jih izkoristi. Naj oni kupujejo, kuhajo, umažejo, pospravljajo, zakaj bi ti?

Radi postrezemo obiske <3 mi je v veselje, ko uzivajo v hrani in pohvalijo to in ono, se veselim praznikov ravno zaradi tega. Komaj  čakam martinovo, kruhove cmoke, rdeče zelje, kislo zelje, ajdova kaša, pišcanec in raca, zelenjavna juha, kuhana cvetača, grah in pire. Kakijev kolac in pomarana marmelada ter temna cokolada. Se že zelo veselim.

Ni glih vse fajn,kar dobim. Zato raje ne jem drugje. Ali je vse umazano,kuhinja,napa mastna,me že tukaj mine,sploh npr starejši. Ali pa kakšno kuhanje z otročki, si predstavljate,kako čiste so roke od otroka,ne hvala,jejte kar starši. Gnusi se mi da bi nekdo oblizoval žlico in jo dajal spet v kuho, pa da po možnosti tista hrana vsa postana stoji zunaj. Ne veš,kaj delajo tuji ljudje. Res,tudi v restavraciji ne. Ali si umijejo roke,ko grejo iz toalete,ali vrtajo po nosu,šarijo po ustih…bljak.

jaz pa zato, da se zastonj napijem 😆

Meni tudi499, 02.11.2023 ob 01:25

Ni glih vse fajn,kar dobim. Zato raje ne jem drugje. Ali je vse umazano,kuhinja,napa mastna,me že tukaj mine,sploh npr starejši. Ali pa kakšno kuhanje z otročki, si predstavljate,kako čiste so roke od otroka,ne hvala,jejte kar starši. Gnusi se mi da bi nekdo oblizoval žlico in jo dajal spet v kuho, pa da po možnosti tista hrana vsa postana stoji zunaj. Ne veš,kaj delajo tuji ljudje. Res,tudi v restavraciji ne. Ali si umijejo roke,ko grejo iz toalete,ali vrtajo po nosu,šarijo po ustih…bljak.

Torej ti čisto vso hrano sama pridelaš in niti ene ne kupiš? Pa si predstavljaj potem tiste, ki pakirajo, mesijo, predno pride na police. ☺️☺️☺️

Migranti drkajo v jedi.

Jao, to je res glede drugih in hrane…se spomnim po raznih  rojstnih dnevih, živila, ki bi morala biti na hladnem v hladilniku , so se pajsala po soncu in še marsikaj …pa če si hotel dobro in pomagat gostitelju, te je nakuril, da pusti to tam in to..

.Pa spomnim se ene sosede, so bili neka ekipa v kofetkanju po obiskih na domu , no in partner ene od sosed je vedno obliznil tisto smetano iz spreja, špric na kavo in obliz, tako je obdelal vse kave , ki so bile postrežene…in se je sosedi zagravžalo in ni želela več na te obiske pa to…he, he noro!

Ja …tudi jaz ne maram jest po obiskih, / in tudi gostilnam, restavracijam se izogibam /…kava, čaj, sok – če že…in to je to.

So pa neki gostitelji vsiljivi s to hrano, da je prav mučno, ne moreš dopovedat ,da ne boš ..

.In nekateri tudi tako na silo vabijo, da si jim za mašilo, za animatorja- ja, pridite, z vami ni nikol dolcajt pa tak dalje- kaj smo klovni…vse živo…sam iskrenosti manjka- same koristi tak ali drugače…!

igzelki glede filanja za družbo, mene je žlahta rada vabila zaradi takratnega partnerja, je bil šov majstr ,  zgovoren, sploh ,če je imel par pirov v riti, da je traparije zganjal , oni pa režali in krepavali od smeha, ko je on utihnil, ko je šel na skret , je pa vse tiho bilo, od sebe noben nič, .

..zato so pa vabili, da en drži gor, ker ne ta domač, ne ostali ne dajo nič od sebe, včasih so tak vaške pijanke vabili, da so se mu režali, ali pa kake harmonikarje, da so noreli, ko je muzkontar šel pa mrtvilo od družbe. enako ohceti pa take fore ala abrahami .

slovenceljni pač, potuhnjeni in podmukli ter opravljivi foušljivci. no, na te vsakokratne pasje procesije ne hodim več.

zamere take ali drugačne , od žlahte ,me ne ganejo več.

Tudi poznam enega kolega ,ki so ga tako malo nalašč napili, da je vice pokal, v družbi, obiskih, za hrbtom ga pa opravljali, prav zlobno in grdo.

Kmečka? Tam so še vsaj normalni

Kmečka raja je sita in ima le malo časa hoditi na obiske pa , če že gre si ta čas dobesedno ukrade . Niti ne gre z namenom , da se nažre . Sem z kmetije in vem kateri so nenasitni in slučajno pridejo z praznimi cekri na obisk .

Misliš  da so na kmetih vsi zapojemo in butasti  kmeti ,mi ne rabimo hodit k vam  betonšemom lizati cementa vi pa se na kmetih najdete ko svinje  in se domov  nosite

Bonton pravi, če prideš na obisk (se najest), je treba prinesti darilo. Torej ni zastonj.

Krave se pasejo na svojem!!! Ne hodijo se nažirat drugam.

New Report

Close