Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz pa hodim na obiske, da se dobro in zastonj najem

Jaz pa hodim na obiske, da se dobro in zastonj najem

Bi ji mogla rect – ej ravno na pico se odpravljamo, a se nam pridruzita in si sharamo racun. Mogoce gresta sedaj na kosilo v gostilno in se jima po kosilu ze mudi naprej. To se nam velikokrat zgodi. Ampak se razumemo – kdor nam postreze kosilo, je vedno vabljen tudi k nam.

Da te ni sram, kretenka!!

ja pol pa še ti cekret papir kradejo…

Grozljivka je družba 21. stoletja.

Obiski so zaradi ohranjanja stikov, ki se pristneje stkejo ob dobri hrani in pijači.

A ste to sama kmečka zahojena in zarukana goveda tukaj gor?

Ja, prava grozljivka smo za tiste, ki hodite stike ohranjat na ta način, da se hodite naokoli nažirat.

Kolikor je meni znano ravno kmetje še ohranjamo ta običaj in z veseljem postrežemo kogarkoli, ki pride na obisk…pazi koga žališ, ker očitno kmetov ne poznaš dovolj, da bi o nas lahko tako govoril!

Potemtakem nikoli ne jes v gostilni😂

Odgovor na     -Meni tudi 499

Sram te bodi! Tvoj zapis še je hujši od avtorice. Totalno hladna v duši in brezsrčna oseba si!! Kaj je lepšega, kot pa ko otroci kuhajo oz.pomagajo??? Ni lepšega, kot v hiši( starejši še posebej), polni tiste topline, domačnosti, se družiti z ljudmi, ki nam pomenijo veliko. Zamujaš najlepše trenutke. Nekoč ti bo žal, ko si boš zaželela to, a mogoče teh ljudi ne bo več, otroci pa odrasli.

Pa kok ste eni prfukjeni, kam gre ljudje v tem svetuuu, res ste eni podn od podna da se vam drugi gabijo ce pijejo z istega kozarca al jdjo z isto zlico, pakje zivite, ko pa se slinite z partnerjem pa se ti nic ne gab, res sam clovek je zmozen bit tako zafukan in si komplicirat lajf v tem svetu in se povrh vsekan.

Odgovor na objavo uporabnika
ne da se mi, 01.11.2023 ob 17:54

Uf, meni se pa ne da hodit okoli. Vabijo ti, vabijo oni, na kosilo, na vecerjo, na to in ono, a meni se ne da.

Enako. Tudi meni je muka kam iti. Ne da se mi družiti.

Sem pa včasih res rada kam šla, ker so dobro kuhali. Vedno pa smo prinesli vino, kavo, sladkarije in kakšno malenkost za otroke.

Mi hodimo na obiske takrat, ko so rojstni dnevi ali kakšni drugi prazniki, ali če nas kdo povabi. Nikoli ne gremo prazni.

Vedno nesemo kakšno stvar npr. kavo, vino, morda kakšno spečeno pecivo ali kakšen domač pridelek. V vrtu imam tudi polno zelenjave, zato včasih nesem tudi kakšno zelenjavo ali kaj vloženega (marmelada…). Nikjer ne pričakujem, da bom sedela in da me bodo stregli.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5232, 06.11.2024 ob 20:17

Pa kok ste eni prfukjeni, kam gre ljudje v tem svetuuu, res ste eni podn od podna da se vam drugi gabijo ce pijejo z istega kozarca al jdjo z isto zlico, pakje zivite, ko pa se slinite z partnerjem pa se ti nic ne gab, res sam clovek je zmozen bit tako zafukan in si komplicirat lajf v tem svetu in se povrh vsekan.

Prav imas, lizejo se vse povsod, in jejo z zlico pri gostitelju, res ogabno, naj bodo doma. Fuj

New Report

Close