Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis jaz pa Plamen in cvet ter Zimska vrtnica

jaz pa Plamen in cvet ter Zimska vrtnica

Rada bi imela v lasti omenjeni knjigi! Če se mi kdo usmili in mi jih proda, mu bom zelo hvaležna.

lp

Težka bo, jaz sem že pred časom pustila tel gor isto željo, pa se ni nihče javil.
Sedaj sem si jih pa nekaj anročila preko amazona.

Vem, da jih bom težko najdla. Povprašala sem že po skoraj vseh antikvarijatih v Sloveniji, včeraj jih iskala na na boljšem trgu v Ljubljani, vpisala sem tudi na posredovalnici knjig na knjiga.org, … Sem pa do danes že našla 4 razprodane knjige, ki sem si jih zelo želela. Nekega dne bom imela tudi te v zbirki. Jaz upam. Sem pa napisala na založbo MK prošnjo o ponovnem natisu, ker je bila prva in edina izdaja natisnjena leta 87 oz. 88. Mogoče pa bodo vidli tržno nišo.

lp

Ja resnično bi lahko ponatisnili ti dve knjigi, pa tudi kakšno novo. Napisala jih je cel kup.

ojla
no jaz jih sicer imam ammmpak se ne morem ločiti od njih so res izredne knjige.poglejta še vkakšnji bukvarni tudi jaz sem danes staknila vbukvarni
2knjigi ki sem jih že imela pa posodila za branje a pozabila komu sem jih dala,a seveda sem zelo razočarana ker mi jih ta oseba .tudi jaz upam da bo izsla še kakšna njena knjiga. upam da bosta imeli kaj uspeha.

lp

ker je povpraševanje po teh romanih zeloooooo veliko, predlagam, da še katera napiše prošnjo za ponatis teh romanov, pa še kakšnega …

jaz sem že pisala -Založba Obzorja- (sicer so v stečaju ampak nikoli se ne ve)

LP

a lahko kdo pove, kaj je tolk posebnega v teh knjigah, ker sem že večkrat zasledila, da ju omenjate
ta zimska vrtnica mi je nekak znan naslov, ampak se ne morem spomnit, zakaj gre

Tipične romantične zadeve – mlado, lepo in krepostno junakinjo življenje bridko skuša, za kar je nazadnje poplačana z večno ljubeznijo in srečnim življenjem do konca dni. Vsaj zdi se mi, da je tako – takšne reči sem požirala v osnovni šoli. 🙂

Živjo
Zimsko vrtnico imam, vsaj enkrat na leto jo preberem tako mi je lepa.Zdaj bi rada še druge njene knjige, če jih boste kje zasledile prosim sporočite.
pozdravček

New Report

Close