Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jaz pa priznam, da bab večinoma ne spoštujem

Jaz pa priznam, da bab večinoma ne spoštujem

Težko je spoštovati nekoga, ki samega sebe ocenjuje v luči, kolk f.ukfehtarjev lahko dobi. Večino bab ocenjujem kot infantilna bitja, ki s ecleo zavedajo, da so na trgu vredne glih tolk, kot njihovi seksualni atributi. Đabe vam vaše diplome, še vedno ste v celoti odvisne od velikosti svojih jošk, višine pet, mejkapa in ostalega s čimer budalite dedce. Blefirate lahko pa najkasneje do 40-ega, potem ste samo še za štedilnik pa vnuke čuvat, če jih imate.

Kaj se spet cmeriš, a ti je že ušla tista +30letnica, s katero si se hvalil, kako jo v nič daješ? Da bomo spet lahko brali, kako ti ženske sploh ne rabiš?

Očitno nobena ni tako zelo obupana, da bi svojo seksualno vrednost in velikost jošk potrjevala pri tebi :))))))) Kaj šele, če bi imela kak drug atribut :)))))

Sej tisti, k jih preveč spoštujejo ponavadi tud nč ne fukajo.

Zakaj se bi s takimi sploh ukvarjal oziroma one s teboj? Jaz bi se zamislil kaj privlacim in zakaj, ce mi to ne bi bilo vsec.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On nima pojma, kako razmišljat, pa tudi privlači ne nobene.

Torej ne more rešiti problema, ki ga sploh nima :)))))))))))))))

Rasputin, začni imeti rad samega sebe.

Hahaha, pride Pajki, pride Fišika.
Pa sej ne morš verjet :)))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

…najbrž je treba imeti najprej rad, ljubiti ,in šele potem pride spoštovanje….
najbrž pa ne gre eno brez drugega in tretjega…:)

…najbrž je treba imeti najprej rad, ljubiti ,in šele potem pride spoštovanje….
najbrž pa ne gre eno brez drugega in tretjega…:)

Tudi z obratne strani piha enak veter, tako da ni problema. Smo pac… papki 😉

A sploh berete svoje izdelke tu gor, babe. Eno samo opevanje tega, kolk f.ukfehtarjev se slini za vami. Ko tega več ni, si v srednjih letih vse skupaj še malo domišljate, da se imate s čim pohvaliti. Mislim, čisti poraz pravega feminizma. Katastrofa. Kaj vam pomagajo vaše diplome, celo življenje ste na nivoju najstnic, dokler vam fasada to pač dopušča, na stara leta se pa spremenite v zlobne vešče, jezne na vse okoli sebe, najbolj pa na dedce.

Ona je vedno tu in nam moškim nevidno diha za ovratnik. Ti tega ne čutiš, ker nisi toliko subtilna. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Eh, to ni še nič – ti še star nisi, pa si že ves jezen in zagrenjen.

Kako ne razumeš tega. Ko enkrat narediš vse, kar si nameraval narediti, ti na stara leta hodijo samo še neumnosti po glavi in bi se samo še zabaval.
Zlobna vešča jezna na dedce? Jaz? Kje pa! Meni ste prav vsi simpatični :))

Haha kvaj reku model…ja ker pacjent bo pa babe spoštoval sploh v mladih letih. To je najbol hiter in ziher način, da ostaneš na drkanju celo zivljenje lol.

twelve pointz ☺
tipo je čudo od deteta, da dela problem iz nečesa, česar sploh ni ☺

pedrov je 3-5 % moških
od ostanka spolno aktivnih zopet NI fu*kfehtarjev 3-5 %

Vsi ostali so fu*kfatarji (vključno s poročenimi) in teh je grobo rečene 90 % spolno aktivne moške populacije.

pedrov je 3-5 % moških

Vsi ostali so fu*kfatarji (vključno s poročenimi) in teh je grobo rečene 90 % spolno aktivne moške populacije.[/quote]

Sej, zato se pa babe delajo norca iz vas. In bodo večno nad vami, rahitičnimi potrebnimi junci brez pameti in ponosa.

pedrov je 3-5 % moških

Vsi ostali so fu*kfatarji (vključno s poročenimi) in teh je grobo rečene 90 % spolno aktivne moške populacije.[/quote]

Sej, zato se pa babe delajo norca iz vas. In bodo večno nad vami, rahitičnimi potrebnimi junci brez pameti in ponosa.[/quote]

Ženska kontrola in moč nad moškim -> seks
Odreči se seksu -> preprečiti žensko nadvlado, manipuliranje in tiranijo nad nami moškimi slabiči 😀

Spider, kaj pa tale formula Sinjebradca, a ni boljša:
spodbuditi ženska čustva (zaljubljenost) -> popolna nadvlada nad žensko, tako kot telesno (seksualno) kot psihično 😀

To so skrajnosti. Najboljša je vzajemna (čustvena in telesna) izmenjava, ker ni žrtve in ne storilca oz. manipulatorja in manipuliranega.

Spider je enkrat skočil z 20m visoke skale in si oreng razbil nos. Zdaj sploh ne skače več v vodo, niti nog več ne namoči v vodo, saj LE tako prepreči, da bi mu morska tla še kdaj skočila v njegov ranjen (po)nos. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakon trga. Ponudba in povpraševanje. Odrecite se seksu, pa bo.
Ajde, kdo bo prvi? :))

Fukfehtarji ste že tako obupani, da blefuirate, da ste v vezah, da bi vas vsaj virtualne babe porajtale. Kdo normalen sploh verjame, da en vezan dec zabija čas tu gor? Neki markoti in matjažkoti, dežurni filozofi, v kakšnih vezah naj bi bili? Sami s sabo?

Seks je precenjen. Povzdigujejo ga samo nepotešene babe, najstniki in večni potrebneži, matjažkoti in podobni, ki še sploh niso pošteno namočili. Normalen dec se do 35-ega seksa popolnoma naveliča. Večina že prej.

Seks je precenjen. Povzdigujejo ga samo nepotešene babe, najstniki in večni potrebneži, matjažkoti in podobni, ki še sploh niso pošteno namočili. Normalen dec se do 35-ega seksa popolnoma naveliča. Večina že prej.[/quote]
Ti pa, ker si izjemno inteligenten in si ugotovil v čem je smisel življenja, se seksa naveličaš šele takrat, ko te ženska zapusti. Tistih par tednov, ko si v vezi, si preveč zaposlen s slinjenjem po njenem premalo dostopnem mednožju. Enako kot nekulturni. Potem pa, ko vama pobegnejo, prijokcata nazaj na forum in ugotavljata, kako ne rabita seksa in žensk :)))))))) Ker sta bojda “prava dedca” :))))))))

Ampak finta je v tem, da pravi moški znajo tudi izgubljat in si mirno najdejo novo. Pri tem nimajo nobene potrebe, da se smilijo sami sebi in jokajo, kako jih vse samo izkoriščajo. Trenutno sta vidva glavna nominiranca za največja in najbolj patetična luzerja foruma :))))))

Kaj pa ima stan veze s forumom, bodisi da je nekdo samski ali v zvezi? Hobiji oz. MON je kot razvedrilo, malo prelistaš, kaj napišeš. Kogar to veseli, bo to počel v vsakem primeru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close