jaz poročen – ona na pragu polnoletnosti
no……recimo, da je zgodba izmišljena…da me ne poste preveč žalile…… recmo zdaj takole!
sicer bo kmalu polnoletna toda…..čeprav moški upira na vse mogoče načine…ji daje vedet, da med nama ne more bit ničesar. in to to tud sama ni hotela dokler….dokler se ni vanj zatrapala… čeprav hočeta prekinit vse stike, ona se neče s tem sprijaznit….kao Ne More!
komentarji?
Jaz pa mislim da je taka ljubezen že v štartu zapisana nesrečnemu koncu.
In zakaj bi si mladenka to želela?
Jaz vidim poanto drugje : starejši moški….ima nek svoj status…..denar…in jo lahko razvaja….predvsem materialno in mogoče še sexualno….. Ker na čustvenem področju ne verjamem da bi se taka dva ujela….dolgoročno…
tole je le moje…osebno mnenje.
ah, dajte no… kakšna pedofilija ;))))))
dekleta že zelo zgodaj točno vedo kako rajcat tipe :))
punca se je vate nesrečno zatrapala, ti si poročen in točno veš, da bi si mala našla moškega, ki bi ji bil bližji po letih (če bi vidva začela skupaj). Torej, ločil se ne boš!
Zdaj je sam vprašanje, kako daleč it…. Do seksa nikakor… hmmmm, hudič je, če zanosi, ker nobena zaščita ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ja)
Punce pa hrepenijo po tipih, ki znajo pihat na dušo (kolk ma seksi telo in nežno kožo – še posebej, če je žena že mal starejša), ki so izkušeni v dotikih in božanjih, ki jim lahko plačajo večerjo (pa da ni glih hamburger) in kam peljejo v dobrem avtu 🙂
Hja, a ima tvoja mačkica očeta, ki ga ni bilo nikoli doma in išče v tebi nek nadomestek? saj veš, tisti sindrom – nevemžekakosemureče…..
pa sploh ne rabiš bit kej posebnega, samo laskat ji je treba in puf… ti pade v naročje. Ti imaš izkušnje in modrost (no, ja… upam) in ti boš moral naredit stop.
A veš katere so varne ženske? Poročene, po možnosti naj bodo v zakonu zadovoljne ;))
saj poročene tudi rabijo laskanje :)))))))))))
Če si poročen in prestar, je tvoja dolžnost, da ji po hitrem postopku razbliniš vse upe in sanje o tebi, to ne bo težko, samo daj ji vedet, da te niti malo ne zanima, ker je zate še otrok! Jaz vsakemu hitro dam vedet kaj mislim in ga tudi takoj mine. Samo znat moraš in seveda hotet. Vse je odvisno od tebe…