Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem kronik!!!! :-(((

Jaz sem kronik!!!! :-(((

Že pol ure se bašem z arašidi in ne morem nehat!!!
:-(((((

Kje je kaka klinika za take primere?

a arabskih državah…heheh

čuj dajva kako pupa dans mal osvajat…mogoče bo pa….saj veš polna lunca..pa vse so taolk potrebne…hihihi

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

evo mene..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

To pa ne bo dobro … … … Veš … ti predlagam eno rešitev … ki bo po mojem mnenju res ta boljša … Lepo zavij tiste arašide v eno vrečko … vse skupaj dej v eno škatlo … nesi na hitro pošto …

… in mi pošlji v Gorico … :))))))))))))))))))))))))) ;))))))))

Jst bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiii!!!! Neč … si pej grem po kofe in krofka …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kaj tebe?
A za pozdravt me…al z mano se basat naprej?
Bo kmal ura naokol…jest pa še vedno v tej vrečki arašidov!
Ojoj….
😉

Prid gor……da bova skupi……žrla arašide!!!!!!!
😉

Ja mene..u tebe..ihihih..pa se basva skup;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A pol se greva pa skupi tuširat pa zobe umivat?meni po gobcu rošta,kot transportni trak za koln….

Delam … :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( … ne morem prist … :(((((((((((

Pa zdej morem počasi pisarno pripravit za selitev … … se pravi … vse papirčke in brezvezne liste, ki sem jih sedaj 3 leta kopičla in zbirala in dajala tja na kupček moram presortirat in zmetat 3/4 stran … :)))

A veš kako delo je to … :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja vem!
Za pol minute napalm napada!
😉

:))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close