Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem pa tako srečna, …

Jaz sem pa tako srečna, …

… da so moji in moževi starši taki, kot so. Ko včasih berem vaše poste o groznih mamah in taščah (pa ne mislim koga kritizirat), me kar pri srcu stisne. Jaz namreč vedno, ko potrebujem, dobim brezpogojno varstvo mojih dveh petardic pri mojih starših. Če jih je treba dvigniti v vrtcu in pri varuški, ni nobenega problema, če potrebujemo nočno varstvo, ni problema, če potrebujem varstvo kar tako, da se malo sprostim, ni problema in še in še.
S taščo in tastom se vidimo bolj poredko, ker sta skoraj 200 km stran od nas, ampak si takrat VEDNO vzameta čas za lovljenje, sankanje, risanje, branje, pisanje za svoja dva najmlajša vnukca. Tudi za varstvo, če ga potrebujeva.
Zato bi se rada na tem forumu (čeprav to naredim tudi osebno) zahvalila tako mojim kot moževim staršem za vso podporo, ki jo nudijo naši družinici.
Hvala!!!

IrenaK

Jaz tudi!

Se mi pa zdi, da je pri tej stvari tako, kot pri vseh – kakor v gozd vpiješ, tak odmev dobiš… in dobro se zmeraj z dobrim vrača.

lp

božično razpoložena in s svetom spravljena Jinx

Lepo! Tudi jaz se štejem med take srečneže.

Hvala bogu, da tudi jaz spadam med te srečneže 🙂

In jaz

Še jaz se vam pridružim…

Še ena… Svojo taščo imam tako rada, da bi kar pri njej v naročju gnezdila. Mamo pa itak.

Lp
M.

Se pridružim.

Mnogim sem malo cudna….ker vzamemo vedno tasco zraven na dopust….Je izjemno super babnica! Moja mami je tudi ena fajn deklina, kaj bi brez nje; toda na dopust pa je ne bi vzela…prevec komplicira.
Skratka, sama sem res srecna, da imam tako druzino!

še ena taka. smo si bili v laseh in se kot odrasli ljudje zmenili. In smo zdaj v zelo dobrih odnosih. Spoštujemo se med seboj, si dovoljujemo razlike in se ne obremenjujemo z malenkosti.
T.

Tudi jaz sem ta srečnica, moja tašča je izjemna ženska. Zala jo obožuje.

Ja, tudi pri nas je tako. Na srečo znava oba z možem to tudi ceniti in se zavedava, kaj nam je naklonjeno, in to vsak dan bolj, ker vidiva, da pri prijateljih (in to kar pri treh nam najbližjih družinah) niso te sreče. Pa ne, da se oni ne bi razumeli s svojimi ali partnerjevimi starši, ampak najini frčafelci sta edini, ki sploh imata obe babici in oba dedka, ki so res vsi skrbni in ljubeči in se odlično dopolnjujejo med seboj, poleg tega pa imata še pradedka in dve prababici. In sem hvaležna, da je tako, dokler je, in plaši me misel, da ne bo večno tako.
Lp, Delfina

Če se kdaj slučajno ločim, vzamem otroka, žvino (psa, pa mačka) in taščo:))).

Bacilka.

Tudi mi imamo tako srečo.

Čez teden jo pazijo moji starši, živimo pa skupaj s tašči in tastom, tako, da je večerno varstvo vedno v bližini.

Tudi jaz se pridružujem. Varstvo dobim kadarkoli bi hotela, pri obeh starših, mojih in moževih. Moževe starše spoštujem in imamo lep odnos. Z mojimi pa tudi. To ne pomeni, da imamo o vseh stvareh enako mnenje, to poemni, da sprejemamo našo različnost, se ne vtikujemo v druge in predvsem ne iščemo napak drug pri drugem.

Tudi jaz si želim, da se bom tudi sama dobro razumela s “ta mladimi”, ko pride čas za to. Verjetno pa ni lahko, če dobiš nekoga kot je Slonček, ki stalno kritizira taščo, pa ni važno kaj naredi. Če zalije rože, če se ne obrne tako kot ona hoče….Čeprav sem sigurna, da so ljudje, ki tako iščejo napake pri drugih predvsem skregani sami s seboj. Mogoče, nekega dne, ko se bodo pomirili, bodo tudi oni videli svoje napake in začeli uporabljati glavo…Nenazadnje se učimo celo življenje.

LP

haha…ta je pa dobra!

Končno ena pozitivna na temo tašče, da se lahko še jaz oglasim. Zelo jo imam rada, ker je srčen človek, ker bi dala vse za svoje otroke in vnuke in tudi če mi kdaj kakšna stvar, ki jo naredi pri vnukih ni všeč, ji skoz prste pogledam in si mislim, da otroci že vedo, kako je pri stari mami in kako doma.

No pa se oglasim še jaz, glede na to, da se tako poredko reče kaknša pozitivna na račun tašč.
Se pridružujem ostalim srečnicam – tašča je super ženska, se da z njo vse zment,….odlična babi (joj da ne pozabim tasta – zanj velja enako), res sem srečna, da ju imamo in da se moja pikica lahko čuva pri niju. Tudi starša sta super (čeprav je to čisto druga kategorija). Seveda pa na kakršnokoli pomoč lahko vedno računam z obeh strani. Pa tudi velikokrat povem im pokažem kako sem hvaležna za pomoč in ostalo – za to res ni treba šparati besed.

No, saj se nas je kar nekaj nabralo :-)))

Da se še jaz javim.
Živimo pri moževih starših in nimamo eden z drugim nobenih velikih problemov. Onadva nama pomagata pri varstvu, tast je ogromno pomagal, ko sva si urejala stanovanje, če nam v kuhinji kaj zmanjka, ni problema za posodit.. Enako tudi midva priskočiva vedno, ko naju onadva potrebujeta.
Tudi z mojimi starši se v redu razumemo. Samo ne vem, kako bi pa bilo, če bi živeli skupaj. Moja mami malo preveč komplicira. Je to čisto v redu, ko obiskujemo en drugega.
Nihče pa nikomur ne nagaja in mu ne greni življenja, kot se ponekod dogaja.

Tudi jaz sem med vami.
Hvala bogu za normalne odnose.
LP A.

To je pa lepo prebrati, prava osvežitev. Negujte svoje odnose še naprej.

Srečno.

IrenaK,
Zelo lepo temo si odprla. Sem vesela, da imamo lepe odnose in se bom še naprej trudila, da bodo taki ostali.

Jaz pa sem ena srecna babica, mama in tasca. Pa ni samo moja zasluga… mlada starsa sta vse pohvale vredna:))) Lep pozdrav Babi

Tudi jaz se moram pridružit tej sreči, čeprav sem bila včasih tudi jaz na drugem bregu. Ampak sem videla, da bolj uničujem sebe, kot druge, sem si na novo naravnala merila.

Srečno vam želim.

New Report

Close