Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Jaz sem pa volil in glasoval tako 🐓📃🖊️🗳️

Jaz sem pa volil in glasoval tako 🐓📃🖊️🗳️

Volil sem SDS in oddal svoj glas Branku Grimsu.

preferenčni glas:

PROTI

konoplja za medicinske namene:

ZA

konoplja za osebno rabo:

PROTI

evtanazija:

ZA

Vse ok, ampak Grims????????? To mi ne bo nikoli jasno

Čestitam, sesalca javnega denarja že 30 let še nadgradit za v Bruselj, kjer bo lagal o Izraelu in ga bo podkupoval AIPAC, seveda vojn se ne da ustavit, pa procentek od orožja in tako dalje…. Itak ga je izglasoval Kranj, pa Šk.Loka, tale sela okrog nas itak tele mamce ehoton cerkev sindikat orgazmirajo k gre Grimsi v napad….Kdo bo pa zdej za migrantsko propagando pr SDS? A ma kdo novo funkcijo? Hahahaha

Kaj je v Kranju od njega? Nič ! Sam čiča tmel po kafičih, sam bog ve kaj dela sploh v parlamentu. JA, vem ja, laže, tako kot je 1991 za denacionalizacijske postopke. Da ga ne vidim !

Desus- Uroš Lipušček

Referendum 4 x za

Kura blesava. Si pa že pisal, da voliš SDS.

Ja, moral bi sam še glasovat za Hojsa namesto tiste punce, da bi se videl sds v vsem sijaju v parlamentu.

Odgovor na objavo uporabnika
trex, 10.06.2024 ob 14:50

Ja, moral bi sam še glasovat za Hojsa namesto tiste punce, da bi se videl sds v vsem sijaju v parlamentu.

Pa saj je parkrat hujša od Hojsa ta Zala. Poglej samo nagravžnost in zlobo v njenih očeh.

Anonimno 6791, 10.06.2024 ob 14:31

Vse ok, ampak Grims????????? To mi ne bo nikoli jasno

Ne Grims, še manj tamala, ki je v politiki kak mesec ….

Vse ok…samo Grims..mene uspava 🥱

Grims bo z njegovimi nevrotičnimi izpadi res sprožil 3.sv.vojno. Pa tudi čedalje bolj govori skozi zobe, verjetno od jeze, sovraštva in nestrpnosti.

Grenivka422, 10.06.2024 ob 19:23

Grims bo z njegovimi nevrotičnimi izpadi res sprožil 3.sv.vojno. Pa tudi čedalje bolj govori skozi zobe, verjetno od jeze, sovraštva in nestrpnosti.

In Kokoši gre glasovati za njega.

Jaz sem glasoval:

konoplja za medicino: proti

konoplja za osebno rabo: za

Razumem vse, ki so glasovali za Grimsa, samo da se ga znebimo tukaj v slo. Tam ne more delati take škode, pa še ne bo ga na TV.

A Grims sploh zna angleško? Ali kak drug jezik?

Sramota Kokoši. Kako jih lahko podpiraš? Sdsovce

Vse proti.

Anonimno 9895, 11.06.2024 ob 01:09

Vse proti.

Vse za.

Ja, Grims pa Tonij,,,,, adijo pamet, upam da  tam ostaneta oz. končata v Ukrajini.

New Report

Close