Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem pa žalostna

Jaz sem pa žalostna

Ker je moj Timi bolan in se bojim, da bo moral pod injekcijo…………..jutri ga peljem k veterinarju. Bogi moj kužek zlati………. 🙁

… imel je najboljse… imel je tebe..in vem da bo v tvojem srcu zivel naprej za vedno,ker jih ne moremo pozabiti ko se nam enkrat vsedejo v srce in z tem priljubijo..
….. vedno jim zelimo najboljse,tako tudi ti, in dopustiti da trpi bi bilo kruto..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Mojega je lani v tisti vročini infarkt ruknil … do konca.
Mi še vedno pridejo solze v oči , čeprav imam že drugega …. ampak si doma ne moremo kaj,da ne bi v vsaki kretnji in pogledu iskali onega revčka …

Ampak – mogoče se bo pa tvoj le izlizal !
Držita se !
lpn

Saj glih zato………ne morem ga gledat kako trpi revček.

..pred casom sem se srecal z podobno situacijo… in ce prav z veliko tezavo sem moral skrajsati bolecine zivali ki sem jo imel rad.. nimam drugega,in tudi ne iscem nadomestila.. morda bi bilo laze pozabiti na vse ako bi dobil drugega,a sem premalo doma in nimam se casa ukvarjati z njim…
…vcasih moramo sprejeti dejstva,ter se odlociti za najboljse..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

tale živalska je žalostna.

Mi mamo,zdej strogo dieto.Če je ne bomo pazili,bo lahko tist najslabše.Doslednost torej..

In drugo,je šla naša psička tista prva tudi že pod zemljico.Odpoved ledvic..Uhh velik je tega…In še prej ena v mojih mladostnih letih,pasja kuga…ni ji bilo pomoči…
Tako da občutke poznam….

In veselje ob misli,da je naš srečko ziv,vesel in zrdav…in da dela druzbo nekomu…))))

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

Ma bogi kuži… :(((( Ma glavno, da je imel in še ima vso vašo ljubezen…

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Hja………. je bil pri veterinarju in nič dobro ne kaže. Je dobil danes injekcijo proti bolečinam, ter neke tablete ,tako, da ga vsaj boli ne; upam vsaj. Jutri pa morava nazaj in , če ne bo bolje……………….. :((………….sumijo na vnetje prostate in odpoved kolkov.
Je bila moja pupa zraven in ga je samo božala in mu pravila: ” Veš Timi, saj ne bo nič hudega.Bo doktror samo srčeka poslušal….. “

..jaz pa vem da me srecko ima rad,in imam tudi jaz njega….
…in je edini ki me pogresa ce me ni doma.. :(((((

New Report

Close