Jaz sem se odločila …
In kaj so dobili prvotni lastniki taistih certifikatov, za katere so tajkuni kupovali reaktivce? Zanje so naredili certifikati natančno toliko, kot je prerokoval Mencinger: nič.
In zakaj smo že morali v Nato? Ali mi lahko, lolita, napišeš eno konkretno stvar, ki jo je Slovenija pridobila s članstvom v Natu?
Ključni tvorec vrednosti so cena, strošek in količina, ne pa lastništvo. Od iraške nafte jaz recimo nimam nič, pa zato najbrž ne gre za brezvredno robo.
V Nato nismo morali, ampak smo želeli.Saj več, demokracija.
Od članstva v Natu smo marsikaj pridobili. Benefit je pri takih poslih vedno dobro znan (Šoštanj včeraj na primer), problem so costs. In če ne poznaš teh, ne veš natančno kakšen je rezultat pod črto.
Point je bil pa v tem, da imamo ljudje o različnih stvareh v različnih časovnih obdobjih različna stališča. Če se z Mencingerjem v določeni stvari strinjam, še ne pomeni, da se strinjam z vsem kar je kdajkoli izustil.
Sem poslušal (in mestoma tudi gledal) zadnjič Gasparija v Vesteh na Vest.si v soočenju z Danilom Türkom.
Me preseneča kake bedastoče meče ven vrhunski strokovnjak na področju ekonomije.
Solidarnost, solidarnost,… Tako meni vsa motivacija mine. Torej se meni bolj splača biti lenuh in neizobražen, nesposoben kot pa nekdo, ki bi moral biti boj za obstanek.
Torej naj nekdo, ki zasluži dobro plačo, da za zdravstvo 500 eur, nekdo ki nič ne zasluži, naj mu plača občina (torej davkoplačevalci), nekdo ki malo, pa bo dal le 50 eur. Zakaj ne bi ljudje raj zmotivirali, da bi vsi oz. res večina bila sposobna plačati npr. 250 eur na mesec za zdravstvo. Oproščeni bi bili res tisti, ki ne bi mogli zaslužiti.
Dolgo je trajalo, da so se slovensko naučili.
Izbrisani pač.[/quote]
Marš u pičku materinu, govno jedno.
Moj oče se je rodil v ljubljanski porodnišnici. In ne, kot ti, na njivi.
Moja mama v Sloveniji živi 37 let in je niti velik demokrat Peterle ni mogel izbrisati, četudi si je zelo želel.
Sicer pa moja mama piše lepšo slovenščino od tebe.
In naj ponovim …
Ker zavedni Slovenci tako ali tako ne razumete srbskega jezika, se ne bojim, da bi te užalila.
Izbrisani pač.[/quote]
Moja mama v Sloveniji živi 37 let in je niti velik demokrat Peterle ni mogel izbrisati, četudi si je zelo želel.
In naj ponovim …
Ker zavedni Slovenci tako ali tako ne razumete srbskega jezika, se ne bojim, da bi te užalila.[/quote]
jajajajaja Žogca, tole je pač tvoje bistvo…srčika tvojega, osebnega, stvarstva 🙂 ali kako ostati brez osnovnega dostojanstva.
Izbrisani pač.[/quote]
Kreten!
Kako, kako si lahko dovoliš takšno pisunstvo???
Kako lahko nekoga na pamet, brez kakršnihkolih argumentov (vem, da nimaš pojma bedak, o čemu sploh pišem) kaj tako nizkotnega napišeš?
Izbrisani? Kaj res? Da ne boš ti, v vsej svoji klerikalni veličini izbrisan tako KOT SE ZAGRE!
Na veke vekov amen! Kako si, dovoliš žaliti? Kdo pa si ti?
Te ni sram? samega sebe? Te ni? Dej, dokazano nizkoizobraženi brezdelnež pojdi tja kamor spadaš! In se krepko spovej! Za vsaj 50 nadaljnjih let! Na 45 podlage! Ki ti je nudila, da sploh živiš! Primitivec, najnižje možne oblike si. In, kar je najhuje, to sam veš. In se tega zavedaš.
Izbrisani pač.[/quote]
In naj ponovim …
Ker zavedni Slovenci tako ali tako ne razumete srbskega jezika, se ne bojim, da bi te užalila.[/quote]
jajajajaja Žogca, tole je pač tvoje bistvo…srčika tvojega, osebnega, stvarstva 🙂 ali kako ostati brez osnovnega dostojanstva.[/quote]
Ne, dragi neznanec, tole je daleč od tega kar si spametoval. No, pa saj nisi.
Ona se je vsaj (za razliko od tvoje ponižne žene) vsaj zavzela zase in za svojo družino. Ti, ki vnaprej kvazi ocenjuješ, si pa s svojim postom, dal vsem nam vedeti, da si netoleranten, nerazumevajoč, precej verjetno do svojih bližnjih ponižujoč, posesiven, pokroviteljski ata, ki misli, da je avtoriteta, ki se ti bo nazadnje sesula s tem, ko boš spoznal, da si vse zgoraj napisano. In očitano.
In ata, na koncu boš ti sam v penziji blodil naokoli, ker te že sedaj nihče ne spoštuje, kaj bo šele potem.
Smiliš se mi. Tudi sam sebi se boš. Počakaj, tvoj čas ponižanj šele prihaja.
Njih učijo … Ko te nekdo udari po enem licu, ti nastaviš še drugega. Mene je življenje naučilo, da ko te nekdo udari po enem licu … Naredila bom vse prej, kot pa nastavila še drugega. Čisto vsak pa res ne bo žalil mojih staršev.
In naj ponovim …
Ker zavedni Slovenci tako ali tako ne razumete srbskega jezika, se ne bojim, da bi te užalila.
[/quote]