Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem Srbijanka in se sprašujem, kako lahko Slovenci dopuščate islamizacijo

Jaz sem Srbijanka in se sprašujem, kako lahko Slovenci dopuščate islamizacijo

Vam Slovencem sploh ni jasno, kako nevaren je islam. Poglejte, kaj so Turki storili na Balkanu. Zaradi njih je cel Balkan zahojen in zaostal. Dragi Slovenci, imejte dovolj pameti, da ustavite priseljevanje muslimanov, če ne bomo kmalu vse ženske morale nosit rute, moški pa se boste morali molit v džamijah. Zavladal bo šeriat. Poglejte, kaj se dogaja po Nemčiji, Franciji, Belgiji. To ni več Evropa. Mene je strah.

Saj so srbijanci večje zlo za Slovenijo, kot islam (bosanski muslimani in kosovarji še zdaleč ne naredijo toliko škode v Sloveniji, kot vi srbjanci)

Se strinjam, zato spoštujem Miloševiča.

Ti si Veseli oče- SDS trol, ki odpira nove teme, širi sovraštvo in piše sam sebi odgovore

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1055, 22.12.2024 ob 20:49

Saj so srbijanci večje zlo za Slovenijo, kot islam (bosanski muslimani in kosovarji še zdaleč ne naredijo toliko škode v Sloveniji, kot vi srbjanci)

Ni vecje golazni kot siptarji in ostali muslimani in noces zivet med tem folkom.

Mislim sa je srbinazicaja hujša od islamizacije.

Casher, 22.12.2024 ob 21:59

Mislim sa je srbinazicaja hujša od islamizacije.

Se boš še spomnil teh svojih besed.

” Vlade zahodnih držav, ne glede na to, ali so monarhične ali republikanske, so prešle v nevidne roke plutokracije, mednarodne moči in primeža. Upam si trditi , da je bila ta napol okultna oblast, ki … potisnila množico ameriškega ljudstva v kotel prve svetovne vojne.”
Generalmajor JFC Fuller (1878-1966) Odločilne bitke v ZDA, 1776-1918, (1942).

Jezuitsko-hazarska-prostozidarska mafija.

Slovenci smo doterali do svoje države, nato pa vse izpustili iz rok. Na cestah redko slišiš slovensko. Jugoslavizacija je na polno, zdaj pa še islam. Jbg, to je blo to od slovenije zdaj pa gremo v slovenistan. Tudi to je evolucija.

islam, 22.12.2024 ob 20:21

Vam Slovencem sploh ni jasno, kako nevaren je islam. Poglejte, kaj so Turki storili na Balkanu. Zaradi njih je cel Balkan zahojen in zaostal. Dragi Slovenci, imejte dovolj pameti, da ustavite priseljevanje muslimanov, če ne bomo kmalu vse ženske morale nosit rute, moški pa se boste morali molit v džamijah. Zavladal bo šeriat. Poglejte, kaj se dogaja po Nemčiji, Franciji, Belgiji. To ni več Evropa. Mene je strah.

En priseljenec se pizdi na drugimi priseljenci 😁 Svašta, dogaja pa ga v tej deželi

Ce bi bil slovenc pameten nebi niti pocefurjenja slovenije toleriral…..

Anonimno 8394, 22.12.2024 ob 22:17

En priseljenec se pizdi na drugimi priseljenci 😁 Svašta, dogaja pa ga v tej deželi

Ne pizdim se nad priseljenci, ampak nad islamisti. Sicer pa jaz nisem priseljenka, moji starši so rojeni v Sloveniji, tudi jaz. Sem priseljenka? Sem delno Slovenka, večinsko Srbijanka. Smo kristjani, imamo podobno kulturo. Res misliš, da smo v istem košu z islamisti, ki prihakako z BV?

Slovenci so preveč zabiti, da bi dojeli, da so jih v srednjem veku obglavljali – ta glavne, dojenčke razčetvarjli in jih hranili psom, ko so še drhteli – pa to je samo par sto let nazaj! ti debili ne dojamejo, da ko bodo muslimani spet močni proti nam, kot v srednjem veku, da se točno ta ista zgodovina spet ponovila!

Zabit, glup, prizadet, sebičen in egostičen folk, KI NOČE poslušati znanosti, ki pravi, da je islam slabši od nacizm. Vir je dr. Bill Warner!

Kako boš dopovedal iddddiotom, da bo nacizem klal vse – preden se je to zgodilo? Kako boš iddddiotom povedal, da bodo muslimani točno to delali, ko bodo močnejši, ker je to en in isti vzorec že 1400 let! Neprenehoma ISTI.

Ne DOJAME folk te grožnje. Ko bo ob glavo in nič prej….

Srpkinja, ne srbijanka.

Kdorkoli želi agitirati naše maloumne zlovence na mončku v imenu Srpkinj ne ve, da sebi pravijo Srb ali Srpkinja in ne srbijanc ali srbijanka, tako jim pravijo tisti, ki se ne spoznajo na to kako Srbi/Srpkinje sebe imenujejo.

Res pa je, da bo Islamizacija Evrope precej kruta zadeva za nevernike vseh narodov in Srbi to dobro vedo, ker se že 1000 let borijo proti Islamizaciji Evrope in so ob Grčiji in Bolgariji branik Evropske civilizacije pred barbarskimi puščavskimi zvermi.

Sem kristjanka, kdo mi lahko to prepreči? Avtorica smešna si in pretiravaš.

Srbi ste izvor vsega zla. Sam poglejte kako pretepate zverinsko Slovence.

Srbija je napadla Slovenijo! Srbija je bila okupator Slovenije! Srbija je bila sovražnik Slovenije! L 1991.

To je resnica. To je vsa resnica.

Nikoli v zgodovini, Slovenije ni napadla  nobena druga bratska yu republika, niti Kosovo, niti Albanija.

Napad na slo, 23.12.2024 ob 00:23

Srbija je napadla Slovenijo! Srbija je bila okupator Slovenije! Srbija je bila sovražnik Slovenije! L 1991.

To je resnica. To je vsa resnica.

Nikoli v zgodovini, Slovenije ni napadla  nobena druga bratska yu republika, niti Kosovo, niti Albanija.

Janševa paravojska je na ukaz nemške BND napadla edino legalno vojsko v takratni SR Sloveniji – JLA. JLA ni bila srbska vojska. Srbija je osvobodila Slovence nemškega jarma 1918 in jim podarila državnost. Srbija ni okupirala Slovenije, za to ne obstaja noben zgodovinski dokument. V Jugoslaviji je imela Slovenija večjo samostojnost in suverenost kot danes. Srbija nikoli ni bila sovražnik Slovenije. Sovražnik slovenije je SDS sekta z jajceglavim na čelu.

Resnica je, da je veseli/pičkulet/zvarek/jahman in še kdo patološki srbofob in psihični bolnik, povrhu še član SDS sekte.

Kosovo in Metohija ni bilo yu republika, ampak srbska pokrajina. Albanija še manj. Trenutno imamo invazijo Albancev in muslimanov. Vas SDS sektaše to ne moti? Moti vas Srbija.

Nobene srbinizacije nikdar ni bilo.

Slovenija je napadla Srbijo v Prvi svetovni vojni. Slovenec Oskar Potiorek, je kar štirikrat bil poražen s strani Srbije v tem spopadu.

Skrbi me slovenizacija Srbije in Srbov, ter vseh sosednjih narodov.

Preveč ćefurjev vas je tu, vi ste kozjejebcev vajeni, sedaj pa jih vsiljujete tudi nam !

Anonimno 8136, 22.12.2024 ob 22:58

Srpkinja, ne srbijanka.

Kdorkoli želi agitirati naše maloumne zlovence na mončku v imenu Srpkinj ne ve, da sebi pravijo Srb ali Srpkinja in ne srbijanc ali srbijanka, tako jim pravijo tisti, ki se ne spoznajo na to kako Srbi/Srpkinje sebe imenujejo.

Res pa je, da bo Islamizacija Evrope precej kruta zadeva za nevernike vseh narodov in Srbi to dobro vedo, ker se že 1000 let borijo proti Islamizaciji Evrope in so ob Grčiji in Bolgariji branik Evropske civilizacije pred barbarskimi puščavskimi zvermi.

Srbkinja!

Nikakor ne Srbijanka ali srpkinja.

Alo, gremo se učiti slovenščino!

daj spakiraj svoj šovinizem in ksenofobijo nazaj v srbijo. smo videli, kaj je naredila velikosrbska ideologija v bosni, na hrvaškem in na kosovu.

bosanski in kosovski muslimani še zdaleč niso v tem okolju naredili toliko groze in škode, kot srbi. še tisoč let živijo tako, kot so do sedaj živeli, ne bodo naredili toliko škode, kot so srbi v 80 in 90.

Niti najmanj me Srbofobija slovenceljnev ne preseneča.

Slovenec je bil vedno hlapec poženščenemu Lahu ali nevrotičnemu Germanu. Slovenec je bil vedno vaški pob in je velikokrat skozi zgodovino vzgajal otroka Germana, ker je njegova Jerica dala Avstrijskemu ali Germanskemu vojaku za čokolado. To je delno oblikovalo suženjsko parapsihologijo Slovenceljna.

Srb je vedno skozi zgodovino odrešil Slovenca njegovega jarma in je Slovenec vedno Srbu zaril nož v hrbet ob prvi priliki. Iz hlapca, željnega večnega hlapčevanja Germanu ne moreš narediti pokončnega človeka.

Srb po drugi strani je bil karakterno vedno discipliniran vojak in patriot ali ustvarjalec, pisec, znanstvenik iz največjega velemesta na balkanu. Slovenec bo Srbu vedno zavidal in bo zato podpiral Islamizacijo lastne dežele, če bo mislil, da lahko s tem škoduje Srbom.

New Report

Close