Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem tako…

Jaz sem tako…

“Jaz sem tako zaspan,
jaz sem tako zaspan,
bolj kot zariban kamion,
bolj kot zadavljen puran,
jaz sem takoooooooooo zaaaaaaaaaaspaaaaaaaaaan!!!!”

A je kje kakšna dobra dušca in mi prinese mojo posteljo, da grem še malo ninat???

CMOKA vsem za lep dan……..za katerega kaže, da bo danes spet peklensko vroč……………..

V najslabšem primeru se da spati tudi na stolu ali mizi!

Ku je govora o šukci se meni kar začne zehat……… zeeeeeeeeh zeeeeeeeeeh.

Cmoka Stelčka, keku si kej?

Vroče mi je Helčika…………vrooooooooooče…………….!!!!!!!!!!!! S tabo??

Hja…..če ne bo druge variante….he, he, he:))))))))))

Prid k men,da bova skupi spala!
;-)))))
Zeeeeeeeeeeeeeh!!!!
Klinc pa te vrele noči!A sploh kaj spite ponoči folk!?
🙁

Cmoka na busija..je ze velik aaaa…in tebi na licka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja…ima že kar lepega in tako velikega,da se ji je začelo že malo bolj seksat,kot ponavadi.
Sva se nekaj z njo menila…..pa so še eni zadržki……;-)))))

Va sul oštja še šukca!Da me pa postelja lahko tako zmatra ponoči…..tega pa ne moreš verjet!!!!
Se mi zdi,da se propeler od helikopterja bolj počasi vrti,kakor sem se jaz to noč in iskal kakšen bolj hladen del pojstle!
Danes grem spat nekam na drugo mesto!
😉

He, he, he……….Pa češ rečt, da bova spala???:))))

Ja……sam je pa res klinac ponoči, ko je tako toplo…..madona…..jaz se samo premetavam…………..

Kaj, kaj, kaj?????????????? Kaj ti to nekaj javno razlagaš, kaj sva se midva pogovarjala????:))))))))))))))

Trebušček niti ni tako velik….. Drugi pravijo, da je tak lep….:)))) CMOKA Sonči

Ko je sex najbolj divji….ni podoben temu solo premetavanju zdej!
😉

saj sva se javno,kajne?Pogovarjala!
Ko bo prišlo do dejanja….bom tiho kot miš!
😉

Hi, hi, hi…………….to pa itak…………mmmmmmmmm……………….kakšne skomine……….ko govoriš tako o divjem sexu:))))))))))))

Sva se ja………..pa sej o sexu je itak vedno lepo govorit, še lepše pa “delat”…………pardon……….UŽIVAT!!!!!!!!!!

Jaz bi rad samo v hladu spal!Če bi bila zraven še ena fejst deklica pa tolk bolje!
😉

Pa sej ti si lahko neseš spalno vrečo dol k Soči in imaš tak hlad…………….. Pa še jaz pridem zraven:)))))))))))))))

A veš kdaj bo dreki peki?
Po porodu,ko boš imela kak mesec suše!
😉

Vem ja………sem pripravljena na to……….Ampak………he, he, he…………bomo pa vse za nazaj nadoknadili………:))))))))))))

Ob Soči se ne sme spat!!!!!Imamo enega hudega občinskega redarja,ki te takoj olajša za tak komfort!
😉

Se mi muza zdaj!
je v zvezi s tvojim možem….
;-)))))))))))))))))))))))))))

Hm…………….kaj pa potem? A lahko tiste ledene kocke s sabo prinesem, pa se bova hladila?:)))))))

Kej se ti muza? Hitro povej………..

Sam,kaj bo pa vsebina bušija rekla?Al bi te samo po obrazu,vratu in prsih?
😉

New Report

Close