Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz tako nekako…………

Jaz tako nekako…………

…………prazno izgledam od trebuha navzdol..:-(
Se je zgodilo ob 19.uri!
;-)))))))))))))))))))))))))))))))
Ajde banda,še dva dni vas bom po rokah nosu…pol pa mrk!

Aha tudi jaz u petk odhajam..aha..in bo mir pred mano en mesc…jupiiii…helcka bo pa rekla ihaaa;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jaz pa v službo v ponedeljek…:-((((

No, taka pa spet nisem. Te tudi kdaj pogrešam, zelo zelo, ker si tudi moja-moja…. tega ti sicer ne povem dostkrat, ker si lumpa in me špikaš!

Ampak si moja-moja in te pogrešam, ko te ni.

Cmoknem te, ko boš organizirala tisti piknik… tamdol nekje, na ravnem polju…

papa

… sem ti rekla, da marelce razganjajo….

hihihi

Ja….sam na napačnih koncih….:-((((

ma saj ves..da ne znam brez spikanja..te moram en mal..moja-moja..in piknik…bo..ko prej use spoznam..ne morem dol vlec nekoga ki ga prehodno ne poznam..tko!

te cmokam zdaj..pa polej..pa vedno…tudi ko me ni…;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Po žabje pač!
😉

ne seri…saj ves…kaj se doli dogaja;))..haha…me zanima..kako bi se gledali…hihi..pa tih bod..bemti…

Jaz bi bulil v vaše joške……..pa tudi muce ne bi bile prikrajšane…..sam bi znala ena manjša tehnična težavica nastopit…;-)))

ko bi se antena dvignila..hihi

Ne glih tako!Ko bi začela rotirat!
😉

New Report

Close