Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jazbečeva mast

jazbečeva mast

lep pozdrav!
Zelo bi bila hvaležna vsakomur, ki bi mi lahko pomagal z informacijo, kje v Ljubljani bi se dala dobiti jazbečeva mast.
Že vnaprej hvala za kakršnokoli informacijo.

Če gre za kakšno zdravilno mazilo, potem poizkusi v lekarnah ali zeliščnih trgovinah. Če pa gre za kakšno sestavino pri peki, potem ponavadi dobiš to na tržnici.

Zakaj pa bi uporabljala jazbečevo mast?

Lp, Ela S

jazbeceva mast je zelo starodavno zdravilo in zdravi vsa obolenja se posebej dobra je za ciscenje pljuc (vsako jutro popijes eno kavno zlicko) je pa pri nas je malce tezje dobiti in seveda cene gredo v nebo imas razne ponudbe prek interneta cene so pa nekje okrog 12 eu za 40ml oziroma je na bolhi se cenejsa za 20 eu 2dcl , je pa seveda vprasanje ce je resno smao jazbeceva mast .Mast od jazbeca najlazje prepoznate ker je tekoca do 3 let in se nestrdi kot svinjska mast jaz imam v hladilniku jo ze nekaj casa in je sevedno tekoce kot olje nikjer ni trda oziroma bela kot svinjska mast je pa res extra zdravilo za skoraj vse bolezni boljsa od jazbeceve masti je smao se mast od divlje macke te pa nazalost ni vec na podrocju slovenije je izumrla in jo je zelo tezko dobiti pa se cene so extremno drage .je pa priporocljivo kakem lovcu dati kak dinar ko je sezona lova da vam dostavi jazbeca ter si mast sami narediti ni nikakrsna umetnost ali astrofizika enostavno narezete meso na kockice ter ga date v ponev ter topite na manjsem ognju tako dobite 100% jazbecevo mast :P.Upam da sem pomagal kaj z odgovorom jaz je uporabljam ze nekaj casa pa ne smao mast se druge starodavne metode zdravil ter vam povem da ze 20 let nisem bil bolan niti prehlajen nita kaj drugega hujsega tak da lahko trdim da mati narava ponuja vsa zdravila in nepotrebujemo farmacevtske industrije da sluzi na nas le treba je malce prenehati unicevati naso prekrasno naravo preden bo prepozno in bomo vse unicili

tule je en od linkov prodaje (ce se mene vprasa so cene previsoke na jugu dobis pol ceneje jo)

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/zdravje/medicinski-pripomocki/ostali-pripomocki/jazbeceva-mast-1295319362.html

lep dan ter veliko zdravja

Dejan pozdrav jaz imam mast v hladilniku in ze v 4dneh je postala trda kot svinjska mast se pravi ta ni prava jazbeceva mast?

New Report

Close