jazbipa
…poskusila z analnim seksom, pa se preveč bojim bolečine. kako bi mojo ta zadnjo najbolje pripravila ,se pravi,kdaj je bolečina najmanjša. To si že dolgo želiva,a je moj vedno prehiter,ko niti približno še nisem pripravljena in kar hoče tiščat, in me seveda takoj odvrne…Bi pa res rada poskusila…Vaši predlogi.
Saj si si že sama odgovorila, tvoj je prehitr in ti še nisi pripravljena. Povej mu, da bo po tvoje, da boš ti narekovala tempo, ritem, analni paše, šele ko si res ornk zrajcana, drugače boli. Če se bo vključil v to okej, če ne mu reci naj pozabi na analni seks.Če je pametn, te bo že ubogal;))..
Torej uživata in na koncu, ko si res ornk zrajcana, ko te od uzadi… mu nakažeš, da želiš še v rito, ti ga nastavi, ti ga sprejmi vase, on naj le lepo počasi, te uboga, ko rečeš stop ali dalje…lepo počasi in zraven se rajci,mogoče te bo malo zabolelo, ampak ta bolečina paše, sploh potem ko bo zalaufalo;))..pogoj je tudi, da je vlažno, mokro,da res drsi… uporabi kakšen lubrikant. Uživaj…orgazem pri analnem je veliko lepši-intenzivnejši, boš videla,))
No, jaz ti ne bom o tehniki kako to počet (mal sarkazma ne škodi :)))) , ti pa svetujem, da obvezno uporabita kondom, ko bosta analizirala. 😉 Še posebej, če se bo pot njegovega tiča nadaljevala dvocevno. Se zna zgodit, da se poruši ph faktor v tvoji muci. No, to je najmanj, kar se lahko pripeti.
Danes mi paše, da bi ga pritisnil v tesno piz*dovje, kot že dolgo ne.