Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je amway res tako donosen?

je amway res tako donosen?

Le čevlje sodi naj kopitar.

Moj bivsi sef je s tem, ko je zacel s tem biznisom IZGUBIL vse DOSTOJANSTVO in SPOŠTOVANJE okolice…. Postal je nula (razen v svoji glavi)….Zal…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ja, okolica je pa res pomembna…

jst sm bla tud pred casom na enem od teh seminarjev…kr neki!! imela sem ”cast” spoznat kar nekaj ljudi, ki se s tem ze vrsto let ukvarjajo..jao, mela sem obcutek kot da sem med zadrogiranimi ljudmi, v neki sekti..brrrr, me kr zmrazi ko se spomnim na to! to je eno natolcevanje in trosenje lazi! seveda je to vrsta piramide in to vsak clovek, ki ima vsaj malo pameti ve, ceprav oni gorece zagovarjajo prav nasprotno!
Problem je v tem, ker na tem seminarju govorijo tocno tisto, kar si ljudje, razocarani in nezadovoljni s svojim zivljenjem ( predvsem delavski razred), zelijo slisati..zato v trenutku nasedejo.. malo dela in veliko denarja, le kdo si ne zeli tega?!s takimi izjavami se igrajo s posameznimi subjekti, ki hrepenijo po lepsem, boljsem zivljenju,financni preskrbljenosti za celo zivljenje itd.. To vam bo prinesla IZOBRAZBA ne pa neko prodajanje krame in nategovanje prijateljev in vseh ljudi okoli sebe. Sploh pa se sprasujem kaksno zadovoljstvo ti to da?? v primeru, da uspes, materialno..kaj pa duhovno?To, da si res nekaj dosegel v zivljenju, da si lahko ponosen nase, na svoje znanje, ki si ga pridobil in ga se bos, ter na svoje dosezke in da imas spostovanje drugih osebkov? Ti to amway da?? A je lahko kdo ponosen na to, koliko ljudi je nategnil?? NE..niti mi ni jasno kako lahko ti ljudje zivijo sami s seboj!
Ne pravim ,da ni mogoce uspeti v tem poslu..lahko, ce si tak tip cloveka, da bi se svojo mamo nateg…jaz hvalabogu nisem taka in sem presrecna, ker lahko hodim vsak vecer z mirno vestjo spat.
Pa se to: pomislite malo, bi jim bilo res treba znova in znova toliko ljudi naokrog prepricevati in privabljati ce bi bilo to res tako dobro???!!

draga Tanchy,
ti si en sam nateg. Zakaj pa si šla na seminar-ker si upala na nekaj boljšega kot je tvoj life. Ker si prelena in v sebi veš, da bi tudi ti lahko boljše živela si tako besna. V tvojem postu je en sam bes-na sebe.
Tudi meni se ne da, ker vem da je treba ogromno delat-še nikoli niso rekli boš malo delal pa boš bogat.
To je zate piramida, kaj pa v navadni trgovini-daš denar onemu od zgoraj. Pa tvoja služba, malo nariši kje si ti in kje so ostali. To je še ena piramida

Le čevlje sodi naj kopitar.

Jz sem osebno šla na tak seminar zato, da mi je en tak “emvejec” nehal težit in nakladat, kako je to fajn….itd.itd. …ker sem ga imela že poun kufer!!!

majda jst sploh vedla nism za kaj se gre..mi prjatlca ni hotla povedat..sam rekla je da naj pridem..ti bod pa tih glupo mnenje ko pojma nimas..pa ne pisi bedarij..pa se tko..sem pravnica, mnogo vec dosegla kot bos ti kdajkoli v zivljenju tko da shut up! jasno??

pa tale primerjava s trgovino..si pa res butast(-a).. nimas ocitno blage veze o gospodarksme kroznem toku..sj za ksno reprodukcijo se slisala nisi kajne???ne govori bedarij ce ne ves kako sistem u resnici deluje..prodajas buce k so ti jih teli ljudje povedali..

Tanchy,

kot pravnica bi lahko malo bolj natancno pogledala in ne napadala tja v 3 dni Majde. Sem mislila, da se od pravnikov pricakuje vestnost, natancnost…

Sploh pa smo na tem forumu vsi enaki. Ane? Amway al pa ne, me cisto briga, a o tem pise pravnica, studentka, dijakinja al pa ena usluzbenka. Saj gre samo za mnanje oziroma mnenja. In da pri tako preprostem vprasanju, ki ga nekdo postavi, drugo ASAP zatrobenta, kaj vse je v lajfu dosegel ozorima dosegla in da ga BTW nekdo, ki ga sploh ne pozna, ne bo dosegel, ker je ja pravnik oz. pravnica mi pa dvigne pritisk.

Pa se neki… Lahko si v lajfu neki dosegla ampak uzivam, ko vidim face ljudi, kot si ti, ko jim lahko povem, da se grejo lahko s svojimi dosezki nekam slikat, ker bojo se malo v solo hodil, da se bomo lahko pogovarjal, z mano, ce je izobrazba edino merilo za to, s kom se lahko pogovarjamo. Da niti ne govorim o nacinu…

pa kdo je majdo napadu????jst se z njo strinjam..daj si bolje preberi no

cakam opravicilo od tebe..

No, oprosti!

Sem se enkrat pogledala, ampak mnenje bi mogoce morala dati v navednice, da bi bilo takoj jasno, kaj si zelela povedati. Piece?

oky:) odreagirala sm pa tako na en post pred majdinim..ker pa da bo o meni nekdo pisal take lazi pa ne bom kar mirno prenasala.. piece:)

Tanchy,kako si lahko pravnica ce si nekje drugje napisala da si stara 21 let? To pa je nekaj novega? Ali si samo mislila da si studentka prava? Ker letnik pa si,jaz tudi studiram pravo?!

ja, v 3. grem, ti?

Jaz sem se zmeraj prvi 🙁 Ful se mi zdi po teh pisanjih tvojih da te poznam…ali lohk poves sam prvo crko priimka ali pa se opisi na hitro?

sigurno me ne.. kako ti je ime? ce ti je lidija pol se ziher ne poznava, ker ne poznam nobene lidije, ki bi studirala pravo

Ni mi lidija ime…ne sej verjetno se ne,ker je res malo moznosti,samo tko te imam v mislih…ne vem no..a ti je ful bedno prvo crko priimka povedat al zadnjo?

daj ti povej kako ti je ime pa ti povem ce je moznost ce te poznam:) a lahko? sj samo ime.. men je pa res bedno ja povedat..

Ok,pol te bom pa tkole vprasala pa bova vedle…a imas ocala,blond lase?Ce ja,pol zihr vem kera si…

ne nimam..

Ok,no sej valda je na pravu tok folka da bi blo res nakljucje…Lepo se mej,ciao aja,drugace sem pa jaz nina :))

Jest ti bom tko rekla. Ne bom ti svetovala pejd zravn al pa ne, ampak ti samo nekaj povem. Jest bom dala kej na mnenje drugih ljudi samo takrat, ko mi bojo oni plačevali položnice. Dokler jih plačujem sama, bom o svojem življenju odločala s svojo glavo!!!
Itak so ti verjetn povedal da zgubit nimaš kej (garancije), kar se pa prjatlov tiče…Jest sm zgubila “prjatle” ko sem šla narazen s svojim fantom. Torej to pomeni, da bolje da nimam fanta ker bom drgač zgubila vse prjatle?!?
Pa še neki te vprašam. A lahko kdo nategne 10000 ljudi? Sej ga požremo!!!! 🙂
ODLOČI SE S SVOJO GLAVO!!!

Coxy, sprašuješ, če lahko nekdo nategne 10000 ljudi. JA. Še veliko več. Ne bom navajala velikih zgodovinskih primerov natega, ampak samo enega navadnega: margarina.Ogromno ljudi je leta in leta uživalo margarino namesto masla, ker je nekdo spravil v svet ” znanstveno ugotovitev”, da je bolj zdrava. In danes?

Sicer pa me to že spominja na tisti vic: Očitno mora bit drek zelo okusen, drugače ga ne bi jedlo na milijarde muh…

Lep dan, z amwayem ali brez!

Imaš pa res dobre primerjave. Najprej je amway = catch the cash, poj pa že amway = margarina. Pojma nimaš. Jest vem sam to da ce sistem ne bi deloval tako kot govorijo ta posel sigurno ne bi bil prijavljen pri Gospodarski zbornici Slovenije. Samo en ne bi dobil plačano kar je zaslužil bi bil tak rompompom…Mislim da se moraš tega tudi ti zavedati.
Ja res je da rabiš poiskat samo dva zato da prejemaš dosmrtno rento ampak to dva ki želita nekaj več v svojem življenju in katerima pomagaš do uspeha (da tadva zaslužita 500 000 sit na mesec). Noben ne zasluži od tega k dva vpiše pa da poj onedva kupujeta. Lepo te prosim!!!
Jaz osebno nisem še nobenga ne prepričala ne prisilila da dela ta posel in se tudi nisem skregala z nobenim zaradi tega posla. Vsak se odloča zase. Na jetra mi pa grejo ljudje ki pametujejo o nečem o čemer nimajo pojma.
Povej da to ni zate, ne pa da ne deluje!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close