Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je amway res tako donosen?

je amway res tako donosen?

povej ti meni Tanchy, kaj si pa v življenju takega dosegla da imaš ego do Afrike. Jaz sem dipl. ekonomistka z super službo in se ne hvalim okrog. Ne ti mene učit stvari okrog tega in onega in ne se tako razburjat kot si se. Si kot sem razumela v 3.letniku prava-halo,kaj pa si s tem dosegla. Hvali se ko diplomiraš in dobiš službo. Komaj takrat govori da si nekaj dosegla.
Torej kaj si dosegla? Saj še spoh ni rečeno da boš fax naredila. Halo!!!!
Kar pa se tiče Amwaya pa mi je vseeno kaj si ti misliš o njem. Ne delam tega posla, cem pa da so notri ljudje, ki pa so nekaj dosegli v življenju, npr. bivši 5kratni državni prvak v bodybilingu, bivša vicešampionka v rokometu, pravnik(sin dveh pravnikov, ki jih zelo dobro poznaš),…. in ogromno drugih. Tako, da za vse tiste, ki žalite te ljudi da dela to samo poden in neizobraženi ljudje.
To je vse. Ne bom se več spuščala v to brezvezno debato.
Vsak ima svojo glavo in naj z njo razmišlja.
Le čevlje sodi naj kopitar

Coxy, za obema primerjavama stojim. Amway kot sistem je piramida, in nič drugega. Saj sem že na začetku povedala, da z nekaj olepšavami, kar pa ne spremeni bistva.

Ampak amwayeva piramida (ali pa goldenova, saj je vseeno) me ni motila… ljudje marsikaj počnemo za denar, vsak se trudi nekako preživeti – in to po možnosti čim boljše. In hvala bogu, če komu uspe.

Motiti me je začela ta zadeva, ko mi je kolegica dan za dnem morila. Pa bi še poskusila, če bi šlo samo za čistila. Ker pa so tu (predvsem) t.i. dodatki k prehrani… Ne, hvala. Verjamem, da je zakonito, ampak je, žal, tudi skrajno nemoralno. Ne more vsak johan, pa naj bo klepar, ekonomist ali glasbenik, z nekaj naučenimi frazami prepričevati ljudi, da nujno potrebujejo take in take vitamine, proteine itd. Za moje pojme je to še vedno v domeni zdravnikov ali kvečjemo farmacevtov. In ne bi vedela, da bi zdravniki prodajali amway…

Zato, vidiš, enačim amway z margarino. Izdelek, ki ga je nekdo poslal na tržišče kot blazno zdravega, pa sploh ni preveril, ali je dejansko tako, ali pa je mogoče celo škodljivo. Ali, še slabše, je preveril, pa je porazne rezultate obdržal zase.

Zgoraj napisano naj velja tudi kot odgovor “mnenju”, čeprav ni mene nič vprašala. Ja, bila sem na … khm… “seminarju”, kolegica me je bogato založila z reklamnim gradivom, tako da z gotovostjo lahko trdim, da to ni za mene. Ker rajši živim z manj denarja kot z zavestjo, da sem nekoga naplahtala glede zdravja.

Vsi zagovorniki Amwaya naj si preberejo knjigo Čar samozavesti. Lahko bodo ugotovili, da njihovo življenje zapolnjuje le eno področje – denar in posel. Trgujejo na vsakem koraku, v službi, na cesti, doma, pri sosedih, pri žlahti, med prijatelji…. a se sploh še znajo kaj drugega pogovarjat in ukvarjat še s kakšnim področjem kot je družina, partnerstvo, hobiji, razvedrilo, izobraževanje – ja saj vem kaj bodo rekli. Da je v poslu Amway vse to. No, to je pa slepota. Grem stavit, da če bi naenkrat prenehali z Amwejem, naenkrat ne bi več vedeli, kaj naj počnejo.

Joooj… enkrat je prišel nekdo k nam domov delati to predstavitev… Za popizditi.. trajala je cca 2 uri! Na koncu mi je šlo samo še nasmeh iz obupa in ker se mi je zdelo vse skupaj patetično.

mnenje, tiho bodi..nimas pojma kaj sm ze dosegla v zivljenju..in ni samo izobrazba nekaj, kar lahko dosezes..prou butast je tvoj komentar res..in seveda te bom poucila o nekaterih stvareh, ker ocitno nimas pojma..prodajas tocno tiste bucke, ki jih prodajajo amwayevci..si prepricana da nisi v amway-u? in pol tiste bedne: kdo se s tem ukvarja..pravnik, rokometasica itd..mislim kaj ma to veze no?? poznam folk, ki so na mojmu faksu, dost ljudi, ki imajo univerzitetno izobrazbo, pa imajo splosno razgledanost na nuli.. in te, ki jih nastevas ( kao uspesni ljudje) je pa zeloooo malo noter v amwayu, ker za tak ***** sploh casa nimajo..sj sm bla na seminarju, sm videla te ljudi, sem sla se z niimi na pijaco v lokal, kjer se vedno zbirajo, tko da mi ne bluzi.. in glede teh ljudi, ki si jih nastela..mislim prou zalostno no, ocitno so take pohlepne pizde, da jim ni prou nc tezko nategovat folk okoli sebe..

hay,
zakaj so ljudje tako negativno do stvari ki jih sploh ne ponajo. Ja, morda zato, ker nimajo pojma o ničemer.
Saj tudi jaz ne poznam Amwaya, poznam pa njihove izdelke,ker jih mi kot družina uporabljamo. Vpisani smo zato, da jih dobimo 30%ceneje. Jih pa res ogromno porabimo, ker so perfektni. Za nas niso dragi, prej zelo poceni in zelo kvalitetni. Pri njih so vsi izdelki okolju prijazni in koncentrati. Torej en liter ceta stane 1500(govorim na blef, ker ne vem točno) dobiš pa ven 10 litrov ceta. Torej en liter te potem stane 150tolarjev(za ta denar ne dobiš v trgovini ceta). Tisti fant, ki nam je prej stvari nosil, ko smo ga poklicali je bil super dečko. Zakaj pa ne bi tudi oni kaj zaslužili. Zakaj, kot je napisala ena, bi moral nekdo potem živet s slabo vestjo, ker je prodal cet. Mislim, da se mi zdi malo preveč, kakšne neumnosti nekateri kvasite.
Torej tam kjer vi kupujete(pa naj bo to Mer., Spa.,…) torej tudi oni morajo imeti celo življenje na vesti ljudi, ki pri njih kupujejo.
Ne zagovarjam nič, ampak res se mi zdi to ena velika bedarija(imeti nekoga na vesti, ker mu prodajaš stvari?!?!).Morda pa jim bo nekdo celo življenje hvaležen. Na to pa nihče ne pomisli. Mi bomo temu fantu, ker uporabljamo super stvari(prej mehčalca nismo smeli uporabljati, komaj kak prašek, ker ima sin alergijo in je bil vedno pikčast, zdaj uporabljamo prašek in mehčalec od A. in ni sledu o alergiji)
Torej vsaka stvar ima dobro in slabo lastnost
uživajte v življenju in na svet glejte pozitivno

Joj, Mojči, preberi še enkrat, prosim. 🙂 Nič nimam proti ljudem, ki prodajajo čistila, sesalnike, knjige, plastično posodo itd. Eni prodajajo pač v trgovini, drugi od vrat do vrat, vsi pa z namenom, da bi zaslužili za preživetje. In če se kdo pusti prepričat, tudi prav. Zase vem, da sem zelo težek kupec.

Zelo veliko pa imam proti ljudem, ki prodajajo t.i. dodatke k prehrani in t.i. zdravilne pripomočke (kreme, kapljice…), pa nimajo pojma za kaj gre, ampak čvekajo tisto, kar so se na pamet naučili.

Dečko, ki ti proda pralni prašek in cet, ti res lahko koristi, če se ti zdi kvaliteta kupljenega v redu. Tisti ta drugi, ki zavajajo (nategujejo) ljudi na področju zdravja, pa lahko naredijo ogromno škode. In jih ne maram, pa pika. In tudi tistih ne, ki te po vsej sili poskušajo zvleči v posel.

Mi lahko sploh razloži, o čem se gre, ker nimam pojma? 🙂 hvalaaaaaaa

ti si ta narbol ta bulša tanchi, vsi navijamo zate, samo ne mi srat po borjači.

jožico bi rad spoznal v živo, mogoče bi bila za kak dodatek v svojem nežnem življenju.

lahko se sestaneva in ti to do potankosti razložim pa pustimo govoričenja

Živjo..
sem malo brskala po internetu kaj si ljudje mislijo o Amwayu in sem kar presenečena.
Res me preseneča, kako ljudje širijo slabe govorice o A. Sicer ne vem ,kaki so bili izdelki pred
leti, vem pa da so danes zelo vredu. Sama jih uporabljam, tako kot tudi moja mama. Seveda niso vsi izdelki za vse!! Tako kot tudi v trgovinah ne. A meni je zelo pomagala obrazna kozmetika. Odkar jo uporabljam imam bistveno manj mozoljev,ubistvu nič, s katerimi sem se ubadala kar nekaj let in jih nisem mogla odpraviti. Tako da… meni ne bo nihče trdil, da izdelki niso vredu. Seveda ima vsak svoj okus. Npr. prijateljici ni všeč mehčalec, ker ima zelo blag vonj, zato raje uporablja mehčalce z zeloo močnim vonjem. A A.mehčalec je namenjem zlasti ljudem z alerijami itd.
Poleg tega so izdelki koncentrirani in jih imaš za dlje časa, kot izdelki iz trgovin.
Kar se tiče prijateljev, se SPLOH ne strinjam, s tistimi ,ki trdijo da izgubiš vse prijatelje!! Pravi prijatelji so ti vedno ob strani! Tudi, če se ukvarjaš s takim poslom in če si tudi ti pravi prijatelj, ne boš nekoga silil v nekaj, če on sam tega ne želi, kaj ni tako? Kdor je pa nadležen itd.,pa verjamem da izugbi prijatelje, ampak za to je kriv SAM in ne Amway.
Glede cene.. kot sem že rekla, je zelo primerljiva s cenami KVALITETNIH izdelkov po trgovinah! Nekatere stvari imajo sicer nekoliko višjo ceno, a glede na to, da so izdelki kvalitetni, ekološko prijazni… niso previsoke.
Nadvse pa se ne strinjam z ljudmi, ki menijo da je to vsiljevanje! Sploh ne podpiram A.ljudi,ki ta posel… vsiljujejo, kajti s tem ne bodo dosegli trajnega učinka. Izdelki imajo garancijo in JA, lahko jih vrneš!! Ljudem naj bi nudili in predstavili izdelk, če jih bodo uporabljali je pa odločitev posameznika.
Odgovor na kljčno vprašanje! Ja, Amway je donosen, če si pripravljen vanj kaj vložiti. V vsako stvar moraš nekaj vložiti, tako je tudi pri Amwayu. Aa razlika je, da čez čas, ko dovolj trdno delaš, dobiš vse povrnjeno!!
Vsak ima pač svoje mnenje, ampak na za svojimi besedami stoji z realnimi in resničnimi mislimi/dogodki/izkušnjami/viri!!

Lep dan:)

Ola,
kaj pa če imamo možnost IZBIRE, kje naj bi kupovali….
A drugi lastniki trgovin pa lahko zaslužijo?
Nekateri pač kupujemo preko interneta, izdelke dobivamo na dom in s tem še zasužimo ter prišparamo.
Tako ali drugače zapravimo veliko v gospodinjstvu…

Zadovoljna sem.

Bil…..Ugotovil, da to ni zame. Pa še izdelki so ful dragi.

kva je že to?

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Mrežni marketing.

Defiicija:
Mrežni marketing v stilu “verske sekte” – pranje možganov z raznimi “diamond wanna be ” statusi z obveznim poslušanjem CD-jev kjerkoli in kadarkoli; služi pa le vrh “piramide” – vse ostalo je “raja futr” iki ima oprane možgane, posiljuje s prodajo od vrat do vrat kjerkoli in kadarkoli in sanja o bajnem bogastvu. kot že omejneno v tej temi pred leti – prodajni izdelki so samo kamuflaža, da lahko poteka zadeva legalno.

In bo držalo – na ta način lahko izgubiš kar nekaj prijateljev, ki jih zadeva “posrka” vase kot vrtinec. Imela prijateljico še iz mladosti, vse se je končalo, ko je “zabredla” v te Amwayevske” vode, kjer je vztrajala štiri leta. Na koncu ni zaslužila niti toliko, da bi si lako kupila boljši avtomobil od prejšnjega-torej dodala nekaj ob odprodaji starega za zraven…… Imela čisto oprane možgane, popolnoma zamegljen pogled na svet okoli sebe. Čisti fanatizem, obsedenost…..Nato je “bluzila” še nekaj let pri Hare Krishni. Pa je bla v mladosti popolnoma normalna deklica, brez travm iz družine in osebnega življenja. Potem se je “uspela” pobrat iz tega vsega sranja, dobila pravo zaposlitev iz svoje stroke in ugotovila, da bo treba na pošten način zaslužit penzjon, če bo hotela preživet in ne životarit. Je rabila 10 let, da se je “spravila” spet k normalni obliki življenja- sedaj se spet druživa in nikoli ampak res nikoli več ni niti enkrat samkrat omenila tega sranja od Amwaya. Očitno se močno zaveda, da je “vrgla stran in “zabluzila” skoraj 10 let življenja, oziroma mladosti.

Mag. farmacije mi pa že ne bo tvezil, kaj učinkuje in kaj ne. Vemo kam pes taco moli in jasno je, da bo navijal za farmacijo (ker ima od tega provizijo, kot dohtar), ki ne dela drugega kot dobiček na račun zdravih ljudi, ki jih spreminja v bolne. G. mag. farmacije, povejte mi, ali obstaja ena sama tableta, ki jo ustvari farmacevstka industrija, ki nima stranskih učinkov? NE OBSTAJA. Zakaj ne, če smo pa tako razviti v 21. stoletju? Ker je cilj, da ustvari čim več bolnih, ki se jih lahko spet zastruplja z drugimi zdravili, ki spet sprožijo nove bolezni in tako v začaranem krogu. In najbolj sramotno je, da to farmacija in medicina začne že z malimi otroci. Cepljenja, antibiotiki, otroška zdravila…
Cepljenja samo škodujejo, koristijo nič! Spomnite se samo prepričevanja mogotcev v cepljenje proti namišljeni gripi, ki je sploh ni bilo! Cepljenje naj bi izkoreninilo otroške bolezni? Kakšen nateg farmacije… Ljudje, pamet v roke! Antibiotiki? Najboljši antibiotik je česen… preverjeno in dokazano. Ampak pravi česen (ja prijatelji, tudi od Amwaya), ne pa tisti kitajski, ki ga prodajajo špari, tuši, mečkatorji in podobni nategovalci…
Otroška zdravila… otroški vitamini… PIKOVIT: samo v sloveniji se v otroške vitamine dodajajo dokazano rakotvorne snovi, ki so povsod po svetu prepovedane. Če imate radi svoje otroke, jim ne dajajte ničesar, kar se kupi v lekarni. Jaz obožujem svojo pikico, nikoli ji nisem dal ničesar iz lekarne, pa še nikoli ni bila zares bolana. Če pa je že imela kakšen “smrkeljček”, pa narava za to poskrbi… tudi Amway… Sorry, prijatelji, ampak mag. farmacije, ki mu ni za drugo kot za dobiček, mi pameti ne bo solil.
Za več info o povedanem mi lahko pišete na zasebni meil: mopuppet afna gmail pika com.

Ga.Jožica, kaj vi tudi delate za farmacijo in podobne gnide, ki zastrupljajo naš ljubi planet? Zase lahko rečem, da sem zelo zdrav, čeprav sem nazadnje bil pri dohtarju pred več kot 15-timi leti, pa še takrat zato, ker sem moral zaradi drugih, zaradi sistemskega pregleda… ali bolje – zaradi gnilega sistema, katerega očitno tako podpirate.
S svojim pisanjem ste povedali, da nimate pojma o stvari. Strinjam se, da vsak ravno ne more govoriti na pamet naučenih stavkov o zdravju. Res je. A večina, ki jih poznam, ki se s tem ukvarjajo (se pravi z vitamini) je zadeve precej naštudirala, bodisi iz tega, bodisi iz drugega razloga.
In kar me ta tem forumu najbolj moti, je to, da v glavnem na njem pišeto taki, ki o stvari nimate pojma. Pa se ne gre za Amway. Tudi pri ostalih zadevah je tako. Primer: kako lahko nekdo govori, kako super je imeti Mercedesa, če še sedel ni v njem, kaj šele da bi ga vozil? Zgolj na podlagi kolega, ki mu je povedal, da je slišal od nekoga, čigar teta pozna soseda, ki je sodelavec z nečakinjo od nekega zelenjavarja, ki v Piranu prodaja sladoled in slučajno je njegov šef od svojega pokojnega dedka podedoval Mercedes. In zdaj je pameten, kako super je ta avto.
Za Amway velja isto. Hočem reči – prepričajte se sami, raziščite vse, ne le take butaste forume, kjer so gor samo taki, ki širijo negativizem. O čemerkoli se piše, se popljuva – verjetno zaradi foušije. Vprašanje – sosedu ste fouš, ker je na vas zaslužil 2 € in s tem kupil sinu čokolado, niste pa fouš tajkunom, ki so slovenijo obrali do kosti? Kje je zdrava pamet? Aja, soseda osebno poznate, takjuna pa ste samo videli na sliki…

In – tudi meni gredo na jetra posiljevalci – ljudje, ki tiščijo vate dokler se ne vdaš. Taki slej kot prej odpadejo v vsakem poslu.
Sam sem prodajal že marsikaj – izključno kvaliteto. Pred leti tudi dokaj uspešno Amway in čeprav nisem obogatel, imam z njim samo dobre izkušnje in še danes nekaj strank od takrat. Danes večino kupujem zase, ker delam stvari, ki mi časovno ne omogočajo delati Amway. Mogoče pa kdaj spet. A nikoli nisem posiljeval. Predstavil in ljudem pustil, da se sami odločijo. Imajo pravico. Tako je prav.
Sem pa ugotovil, da so največji posiljevalci tisti, ki prodajajo meglo, zavito v celofan – to pa so prodajalci raznih vnaprej propadlih finančnih produktov. Tisti pa se res imajo za boga in pol – po večini se kličejo finančni svetovalci. In glej ga zlomka – nimajo za burek. In tak, ki nima za burek, naj meni svetuje o financah? Halo?
Tudi farmacevt mi ne more svetovati o zdravju, ker samo prodaja meglo, ki mi bo na dolgi rok škodila in moje zdravje uničila, kar je njegov cilj. O zdravju nima pojma. Pa kaj če je farmacevt. Ko se mi je rodil otrok, sem najboolj pametno naredil, da nisem poslušal dohtarjev, ki so samo nekaj paničarili. Danes pa ne morejo verjet, da je to isti otrok. Zakaj? Ker ne poslušam dohtarjev, reklam na TV-ju in podobnega sranja, ampak se sam izobražujem po svoji zdravi pameti. In prej bom zaupal babici, ki mi bo dala 500 let star zdravilni recept, kot pa dohtarja medicine (ne zdravnika) ali pa farmacevta. Tako je to.
Razmišljaj s svojo glavo, ne z glavo vsiljenega družbenega sistema; katerega edini cilj je, da od nas pobere še tisto, kar nimamo;pa ti bo šlo bolje.

No… po 7-ih letih od kar je zadnji odgovor na to temo so moje ugotovitve naslednje:

– Slovenci smo res prepametni (še posebej ob kozarčku) in zato smo dovolili naši vladi da nas je pripeljala v takšno stanje kjer je zdaj, to je v dreku

– Vsi po vrsti lajamo in mečemo greznico skozi usta ob vsakem vprašanju in še najraje blatimo eden drugega, zakaj??

– Tako smo pametni, da nam je inovativnost tujka in se jo na vse načine izogibamo (kaj šele priložnost), ker mi smo ovce in radi živimo tako, ah saj bo enkkrat boljše… kdaj če smem vprašat, kaj smo naredili da bo res enkrat boljše?? Nič, srali smo eden čez drugega.

Žalosten ugotavljam, da bo naslednja stopnja samo še streljanje po šolah. ((

Glede Amway-a pa to, mislim da večina kar vas je tu napisalo o tem poslu sploh nima pojma za kaj se gre. Večinoma je kriv Amway sam, ker ima napačno predstavitev posla (preveč Ameriško in še to zastarelo od leta 50), v Evropi takšen način ne deluje (zato imajo v Evropi manj prometa kot drugje, je pa še vedno velik). Američani ne razumejo stereotip amriškega biznismena, zato je drugje na ta način težko pridobiti stranke ali kupce oz. NAP-e (nosilci Amwy posla).
Torej na hitro:
Če bi vsi razumeli to kar bom sedaj napisal bi vsi imeli denar. Primer je tak. Ti dobiš 6 ljudi, ki jim zaupaš in oni tebi (to pa je težko, kajne, ker smo preveč hinavski, nevoščljivi…), Ti in teh 6 ljudi se zmenite, da vsak mesec naredi vsak 100TV ali 200TV (TV= točkovna vrednost, ki se ustvari pri nakupu izdelka- vsak izdelek ima svojo TV), se pravi vsi naredijo nakup izdelkov za 100TV ali 200TV (hitreje se napreduje), da se čimprej doseže kvoto 21% (10.000 TV= cca. 2000€). Če kupujejo za 100TV mora imeti vsak 100 ljudi, zato se splača kupovat za 200TV, je pa zelo dražje. Se pravi da dosežeš 21% (6 ljudi kis so pod tabo), mora teh naslednjih 6 ljudi spet dobiti svojih 6 ljudi, ki spet kupujejo vključno z njimi za 100TV ali 200TV, tako se ustvari mreža, ki prinaša denar vsem, ker bojo vsi na 21% stopnji. To je osnova, potem so tu še razni bonusi in nagrade na uspešnost… Se pravi na koncu bi bili vroku 1 leta, lahko tudi prej ali pa pozneje vsi na stopnji dijamanta, vse je pa odvisno od nas in tu je problem, ker s prepričevanjem in vsiljivostjo ne pridemo nikamor, zato je tu nujen drugačen pristop, ki ga še raziskujem. Bistvo posla (trgovine) in njenih možnosti je edinstvena, to nima nobeden na tem svetu, zato se je ohranil od leta 50 do zdaj, ne na račun naivnežev in nevem koga še. Škoda edino to da imajo tak način trženja in še 15 let nazaj so to zasrali LJ. komercijalisti, ki so s tem načinom naredili več škode kot dobrega.
Glede izdelkov je pa tako. Vsi izdelki niso nevem kako dragi, pa tudi vsi niso najboljši. Je pa kar dosti izdelkov kvalitetnih in glede na ceno in čas porabe le teh si spet tam; ali se ti splača kupovat sranje iz Merkatorja, Spara… ki je več ali manj proizvedeno na Poljskem za vzhodno tržišče in že tu imajo ogromne zaslužke, ker dobijo manjšo nabavno ceno za slabše izdelke, ki jih prodajajo nato po ceni kot v zahodnih evropskih državah, a plače imamo pa 3x manjše kot zahodna evropa (primer; kupi Nutello pri nas, ki je iz Poljske ali pa orgiginal Italijansko- edino v Italiji; tuna Rio Mare pri nas ali pa v Italiji- razlika kot dan in noč (naša rjavkasta kaša, Italijanska rdeča in v kosih)…, kdaj ste zadnjič jedli Milko, ki je bila zakon- leta 1992 iz duty free shop-a). Mnogo izdelkov sem kupoval v Italiji, ker so bili kvalitetnejši, a bom sedaj določene raje kupoval v Amway trgovini, primer milo za roke. Dobiš majhno dozo in si misliš, to bo zmanjkalo v enem tednu in glede na to je predrago. Potem si umivaš roke dan za dnem in doza mila noče zmanjkat in ko zmanjka pozabiš koliko časa jo že imaš, se prvi cena- poraba je isto kot poceni milo iz drugih trgovin, zakaj je tako? Ker ko kapneš milo (dobesedno eno kapljo) na mokre roke ti jih konkretno umije ker je to koncentrat in so dovolj majhne doze. Pri navadnem milu sem vedno 2x špricnil dozo na roke in to ne kapljo ampak saj veste kolko. Toliko o izdelkih.
Sčasoma se izdelki naberejo, lahko jih daš sorodnikom (zastonj ali prodaš) ali pa znancem, glavno je da se dela TV-je.
Se pravi raje polena kot 2000€ in še več?? Koliko od vas zasluži 700€?
To je moje osebno mnenje kar se tiče Amway-a in škoda je da smo vsi tako zavistni in omejeni. Ja kot zgleda smo res samo hlapci, tako kot je rekel na enem koncertu v LJ. pevec Riblje Čorbe, da smo Bečki konjušari (Dunajski konjušniki).

Glede datuma (tisto o 7 let) se opravičijem, ker sem videl samo prvo stran.
Če je kdo pripravljen probat Amway, jaz sem me lahko kontaktira tukaj: [email protected]

pikec, kaj ti je strank zmankalu?

pa kaj res misliš, da nas boš žalil, pol bomo pa od tebe kupovali?

… še kakšen pameten odgovor??

… a bo kdo kaj kupio?

Produkti sicer v redu. Čeprav mi ni všeč ker podpiramo ameriško industrijo.
Drugače so pa sekta in mene je to čisto šokiralo. Adijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close