je amway res tako donosen?
Pred leetii sem preučeval za kaj v bistvu, torej ne na videz , tukaj gre.
PUSTI TO! VEČ LJUDI JE BANKROTIRALO ZARADI TE POTEGAVŠČINE, KI SE PRIKAZUJE KOT PLEMENITA, DONOSNA ZADEVA.
KJE STE ŠE SLIŠALI, DA JE TO O.K., DA BOM Z TEM, KO KUPUJEM V SVOJI TRGOVINI, IZPOLNJEN V SEBI, OSVOBOJEN TEŽAV, DA BOM SAMOZAVESTNEJŠI… V vse to ponudnik navaja človeka, da bi gledal, da nebi videl drugih pomembnosti.
Ostani realna in se ceni, spoštuj.
L.P:
D.P:
Hojla, jaz verjamem, da ne moreš bankrotirat, mene bolj zanimajo testiranja na živalih, trdijo namreč, da jih ni…zakaj jih potem ni na beli listi????
Ha ha ha – Amway. Dejansko se še danes lahko ljudi s tem okrog prinaša?
Saj najbrž se lahko. Potem so pa seminarji in skačejo po odru. In ploskajo ko nori. Bi se smejal ali jokal, to je zdaj vprašanje? 🙂
Ne, ni donosen biznis – se ne splača investirat. Ampak, če se ne spoznate na biznis, vas ne bom prepričeval da ne poizkusiti – nekaj se boste naučili – ampak vsaka šola nekaj stane.
Spoštovana gospa Jožica.
Na vaše pisanje imam le eno pripombo. Amway ni in nikoli ni bil piramida. Ljudje so plačani namreč glede na delo oz. promet, ne glede na to, kje se kdo nahaja. Lahko pa temu mirno rečete mreža, brez katere pa nas vseh tudi v vsakdanjem življenju nebi bilo.
Lep pozdrav.
To pa ni res. Je bistveno kje se kdo nahaja, ker je s tem odvisen odstotek od nakupov, ki ga dobi od svojih “downline”.
To pa ni res. Je bistveno kje se kdo nahaja, ker je s tem odvisen odstotek od nakupov, ki ga dobi od svojih “downline”.[/quote]
Robi, kaj pa podjetje, kjer ti delaš? A ni bistveno, kje se nahajaš in je od tega odvisna tvoja plača…
To pa ni res. Je bistveno kje se kdo nahaja, ker je s tem odvisen odstotek od nakupov, ki ga dobi od svojih “downline”.[/quote]
Robi, kaj pa podjetje, kjer ti delaš? A ni bistveno, kje se nahajaš in je od tega odvisna tvoja plača…[/quote]
Seveda je. Vse je neke vrste piramida.
To je privlečeno za lase. Tisti nižje po lestvici ja.
Kot bi za podjetje dejali, da imata direktor/lastnik in čistilka enak zaslužek.
In vmes cela črta inženirjev, razvojnih kadrov ter upravniških poklicev na eni ter operativcev v proizvodnji, vzdrževalcev in nenazadnje čistilk, na drugi strani, kjer ni nikakršne hierarhije, ma dajmo no, saj nismo butli. Koga imaš za norca? Ali pa sebi lažeš? b..l..a b…l…a… b…l…a..
Vse je piramida! Cel svet je piramida!………….ki propada….
To je privlečeno za lase. Tisti nižje po lestvici ja.
Kot bi za podjetje dejali, da imata direktor/lastnik in čistilka enak zaslužek.
In vmes cela črta inženirjev, razvojnih kadrov ter upravniških poklicev na eni ter operativcev v proizvodnji, vzdrževalcev in nenazadnje čistilk, na drugi strani, kjer ni nikakršne hierarhije, ma dajmo no, saj nismo butli. Koga imaš za norca? Ali pa sebi lažeš? b..l..a b…l…a… b…l…a..
Vse je piramida! Cel svet je piramida!………….ki propada….[/quote]
To samo dokazuje, da nimate pojma in da ste ena negativna ženska, ki nima kaj drugega početi v življenju, kot blatiti druge in komentirati, kar ne poznate. Želim vam veliko uspeha. Aja, če boste imeli penzijo 400 eur, bo tam še vedno Amway:):) Tam ni direktorjev, ampak le pridni, delovni ljudje, ostali itak odpadejo. Kot povsod. Lp
Fina, bodi pametna in bodi previdna, kdo ti daje nasvet. Ljudje, ki odgovarjajo na forumu samo zato, da bi lahko ustvarili prepir in se naslajali na napakah drugih, niso prava izbira. Vsekakor je sistem drugačen, kot je večina navajena, razume ga pa vsak, ki v življenju išče nekaj več. Če poskusiš, nimaš ničesar za izgubit, niti prijateljev ne, če se za to sama odločiš. Prav tako nimaš nekih agentov (SSKJ: zastopnik podjetja pri sklepanju kupčij, ki obiskuje stranke na domu), le ljudi, ki ti pomagajo, da prideš do vrha, saj bodo na tak način tudi sami prišli do njega. Poslovni načrt je vsem enak, možnosti so vsem enake, samo ljudje se večinoma ustrašijo sami sebe in svoje reakcije, zato res ni primerno, da bi se s tem vsak ukvarjal. Ker če bi se, potem ne bi bilo zanimivo. V poslovnem svetu uspejo samo tisti, ki se ne bojijo izkoristiti priložnosti.
Veliko sreče in pameti ti želim.
P.S.: V nadaljnje en dober nasvet – sprašuj tiste ljudi, ki so se srečali s tem poslom – oni ti bodo znali povedati skozi svoje oči.
vsi piramidni sistemi so nategancija, tudi vsi ti, ki novačite nove člane, ste žrtve. Ogoljufani goljufajo goljufane itd. Edini, ki ima korist pa je ekskluzivno vrh piramidalnega sistema, torej direktor.
Res je hujši ste kot cerkev. Indokrinirate ljudi in jih izžamete.
Pri tem avatarju te pa res ne morem resno jemati. :))[/quote]
Namen dosežen:-))
Pri tem avatarju te pa res ne morem resno jemati. :))[/quote]
Namen dosežen:-))[/quote]
Wd40, zdaj pa boš izpadel čisti copatar, če takoj ustrežeš ženski. 🙂
Meni je sistem poznan in tisti, ki so se vključili bolj na začetku ter ustvarili široko mrežo, zdaj lepo služijo.
Enkrat pa se trg nasiči in vedno težje najdeš ljudi, ki bi bili pripravljeni kupovati te drage izdelke in aktivno širiti mrežo.
Se učim pri najboljših:-))))) Sploh se pa temu reče ustrežljivost:-))) Zgleda , da imam krizo identitete:-))
Namen dosežen:-))[/quote]
Wd40, zdaj pa boš izpadel čisti copatar, če takoj ustrežeš ženski. :)[/quote]
To se on samo v javnosti takega dela….privatno pa bi partnerki vsak dan napisal 10 zapovedi. :))
Jaz sem se pa skoraj zaljubila vate (virtualno)…zdaj si pa s pečenim piščancem povsem ubil romantiko. ;)) Razen, če dobro pripraviš piščanca.
Jaz sem se pa skoraj zaljubila vate (virtualno)…zdaj si pa s pečenim piščancem povsem ubil romantiko. ;)) Razen, če dobro pripraviš piščanca.[/quote]
Sem bolj za kompromise… Pripravim ga bolj za silo… ga pa zelo dobro pojem:-)
Jaz sem se pa skoraj zaljubila vate (virtualno)…zdaj si pa s pečenim piščancem povsem ubil romantiko. ;)) Razen, če dobro pripraviš piščanca.[/quote]
Sem bolj za kompromise… Pripravim ga bolj za silo… ga pa zelo dobro pojem:-)[/quote]
A še kje prodajajo nojeva jajca? Nekoč smo jih imeli na Gorenjskem.
Sem bolj za kompromise… Pripravim ga bolj za silo… ga pa zelo dobro pojem:-)[/quote]
A še kje prodajajo nojeva jajca? Nekoč smo jih imeli na Gorenjskem.[/quote]
A zdej bi mu pa raje jajce spekla kot piščanca? Ja je manj dela…. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.