Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je amway res tako donosen?

je amway res tako donosen?

Seveda si jedel jajca, samo ne v “jajčni obliki”, ker so jajca v sladicah, testeninah, majonezi….

Sladic ne jem, majoneze sploh ne, testenin pa tudi bolj malo. Preden najdeš še kaj drugega, to kljub vsemu zame niso jajca.:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ojej, pa ti si ko neka manekenka….prosim solato s tremi kapljicami limoninega soka.

Tri kapljice…. razsipnica!;-)))) Solato … iz sosedovega vrta.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Naj pojasnim moje stališče glede Amweya. Sem bil na predavanju in me niso prepričali. Zakaj?
1. Cela zadeva temelji na trgovini z trditvijo da so izdelki s to kvaliteto cenejši kot v trgovini. Kar ne drži. Preverite na njihovi internetni trgovini in v trgovini za podobne izdelke.
2. če hočeš delati posel moraš privabiti ljudi da KUPUJEJO V TRGOVINI PREKO TVOJE BLAGAJNE – piramida. Kako bodo ljudje kupovali če je drago.
3. morda je kakšen izdelek ki vas toliko privlači da ga kupujete pri njih ampak koliko bi morali ljudje v verigi kupovati da resnično kaj vi dobite? Nemogoče – vsak mesec čistil in prehranskih dodatkov za 200€ in pod sabo 40 ljudi da kupujejo – ponavljam zapravljajo.
Morda je komu uspelo, ampak težko verjamem, da se splača iti v to. Mene niso prepričali

[img]http://1.bp.blogspot.com/_WCqW73xe1FY/S0b1D4unYoI/AAAAAAAAARk/S49GT2-ffSc/s1600/pyramid%20scam.jpg[/img]

[img]http://www.40daydetox.com/wp-content/uploads/2011/01/mlm.gif[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kr ne morem verjet, da je lahko takale tema aktualna leta 2015….

Kar verjem. Amway ovce so zmer aktualne. Sm biu enkrat na eni taki predstavitev an, pa je ena dekla neki lapala o tem. Jst sm se kr režau, prej dobiš dnar da greš po bajtah folku pospravlat kot pa pr tem Amwayu.

So pa fejst smešne te Amway ovce. Dejansk verjamejo, da lahk dnar služjo in da je to super-duper firma muahahahahahhaha.

Kar verjem. Amway ovce so zmer aktualne. Sm biu enkrat na eni taki predstavitev an, pa je ena dekla neki lapala o tem. Jst sm se kr režau, prej dobiš dnar da greš po bajtah folku pospravlat kot pa pr tem Amwayu.

So pa fejst smešne te Amway ovce. Dejansk verjamejo, da lahk dnar služjo in da je to super-duper firma muahahahahahhaha.[/quote]
Firma je super in dejansko nekateri dobro služijo.
A po večini so to le tisti, ki so v posel šli že pred 20-imi leti in so zato na vrhu piramide.
Seveda se najde še kakšna izjema, ki mu je uspelo še pozneje, je pa vedno manj možnosti zaradi nasičenosti trga.

Živjo

Ravno včeraj mi je eden prjatu povabu na ta amway event v kristalno palačo v pon ob 8h zvečer,malo prej sem po spletu pogledu od tega amwaya,pa se mi ne zdi niti tko slab projekt,vsekakor je mnogo boljši kot pa herbalife in podobni.Zato kar mal oklevam al naj grem al ne

me kar malo razburi ko berem te vase komentarje kako ste vsi pametni glede amway posla niti edn od vas stvar ni preveril na pravem mestu in ne veste zakaj se tocno gre komentirate samo na podlagi tistega kar vidite pri drugih ali pa ste enostavno fous tistim ki jim je tu uspelo kar me ne cudi…in ne tu ne gre za neumne ljudi kot govorite gre za ljudi kateri so si v zivljenju dali moznost izbire in niso to papki brez izbrazbe ampak najveckrat visoko kvalificirani ljudje…vsi govorite o neki piramidi ampak se ne zavedate da dejansko ste v sluzbi klasicne piramide kjer delavec nikoli nebo moral doseci placilni rang svojega nadrejenega niti mesto ( big bossa )…
lp

bla bla

resnica je da se da pri amwayu dobro zaslužiti samo moraš biti res priden

Jožica, v službi ste v piramidi…..amway posel je pa mrežni marketig….podučite se malo s kakšno knjigo…..

Če bi se dalo kaj skasirat bi imela Slovenija več miljonarjev na račun amwaya….. vse je napizdovanje naroda, po možnosti res takih ki so v stiski in na ta račun samo še bolj potonejo.

V piramidnem sistemu se gre bolj za pridobivanje ljudi. Torej je fokus na tem, da imate pod sabo več in več ljudi.

Mrežni marketing pa je, da kolegici poveste, da imate to pa to fino posodo, potem pa ona to kupi in nato pride h vaši prijateljici njena prijateljica in vidi to posodo in se ji zdi fajn, pa vpraša, kje je vaša prijateljica to kupila, pa potem pove, da pri vas, in nato prijateljica od vaše prijateljice pri vas kupi to posodo.

Že to, da ko odkloniš kakšnega njihovega zaveznika postane ta tvoj sovražnik ti pove vse od tega Amway-ja. Ljudje resnično vam odsvetujem kakršnokoli sodelovanje z njimi, ker je vse skupaj en velik nateg. Res je, da je nekaj ljudi, ki so s tem poslom zaslužili 2000 € mesečno, ampak to uspe enemu na 10000 ljudi. Tako, da v kolikor hočete ostati brez vseh prijateljev, kar pogumno, takoj v akcijo jih klicat vsakih pet minut in jih prepričevat naj se pridružijo. Lp

Nategun si, tako, da veš…..tvoj odgovor je tipičen za sprane možgane…ko te nekdo odkloni, kar mislim, da te skoraj vsi potem pljuvaš čez njih. A ko prideš v avto hišo, ker imaš name kupit avto in se kasneje premisliš…a misliš, da te prodajalec čaka pred vhodnimi vrati tvojega stanovanja in te začne žaliti, da kaj si ti misliš, da tako se niste zmenili…in podobno. Nategun si tako, kot vsi ostali, ki delajo za njih. Raje si odpri spletno trgovino in tam prodajaj izdelke, ker boš več zaslužil, saj imate vsi amwejski nateguni odlične prodajalske veščine, tako, da pri pridobivanju novi strank ne boš imel težav, pa še veliko več poš zaslužil.

[/quote]
[/quote]

Se strinjam… Amway je trgovina… moraš narest promet ….med neznanci, znanci, prijatelji….in ko delaš promet z izdelki ki obstajajo, ti Amway da provizijo…je pa treba ljudem predstavit te izdelke…. 4 leta sem to delal, dosegel nisem već kot pol tega, kar bi moral, kupujem pa še vedno njihove izdelke, čeprav nisem član…
Njihova podpora mi je pa res super, sicer ne hodim več na seminarje, vzušje je bilo fantastično, no Network 21 kot se imenuje pa ti da ogromno znanja…osebnostno rast preko knjig, zgodb, poslovne skrivnosti preko medijev…res…prodajam svoje izdelke, mi pa njihova podpora tako prav pride…to dobiš v njihovih knjjigah kot npr… Govorica telesa, Odnosi do partnerja, Najboljši prodajalec na svetu…. ful so dobre knjige… Vsako leto a preberem vsaj knjigo od R.Schwarza: Magija velikopoteznega mišljenja…. to je sveta knjiga vsakega posla, ne samo Amwaya…ogromno sem se naučil pri njih, pa vsak dan si operem zobe z Glister zobno pasto in pojem Nutrilite dodatke k prehrani….res… tud Mercator ima pike, pa Spar… v tej trgovini pa dobiš še nekaj znanja…
priporočam vsakemu njihov program…tudi če ne zaslužiš, pridobiš znanje ki ga nobeden drug ne nauči v življenju….življenjske modrosti z vseh področij…

Amway JE POSEL….biznis….
In v vsakem poslu potrebuješ začetni kapital, izdelke ki jih prodajaš in znanje…. ni pa hitri denar…moraš se naučit…. izdelki so krasni, ja seveda ne bo noben zdrav človek prodajal zobno pasto za 7,20 €…predrago….absolutno… enako meni…. ampak kar traja…če uporabljam po navodilih, kupim 4 paste letno….za vse nas ki si dnevno peremo zobe… ni hitrga denarja…..v vsakem poslu moraš vložit bistveno več ko v Amwayu…garancije pa nimaš nikjer….da uspeš…

Zame osebno je to piramidna na……, pol pa pejmo vsi v ta amvej pa bomo vsi polni denarja nobven več v nobeno drugo službo

Vem, da je stara tema, ampak nedolgo nazaj povabljena na predstavitev super poslovne priložnosti, ki ni nič drugega kot Amway. Resno??? Ta stvar še vedno obstaja?
Predstavitev pa nič drugačna kot več kot 10 let nazaj v smislu, da je to nov posel, ki trenutno cveti, da so službe za luzerje, da se da z Amwayjem po pol leta služiti 3k na mesec. Katastrofa!

Živjo vsem. Prejšnji mesec sem ravno šla na pijačo s punco, ki mi je rekla “da se morava dobit, ker imava nekaj skupnega”..imava namreč zelo podobni temi za biznis. In kaj na koncu ugotovim? Amway ponudba. “Ne ni piramidni sistem.” Am ja pa je? 🙂 Drugače tisti na vrhu ne bi bili miljarderji in nevem kaj še vse..LoL saj gre vse tako. Prodaja, trgovci. Skratka ne morem verjet, da to še obstaja, ker se spomnim, ko sem bila majhna punčka, da so starši govorili o tem (ne niso bili v temu, samo omenili so). Torej zdaj so samo obrnili igro glede na trg torej – psihologija 🙂 tako kot pri vseh prodajah. PSIHOLOGIJA, PRANJE MOŽGANOV S TEM, DA TE NAHAJPAJO KAKO TI LAHKO USPEE IN BLABLABLA. Marsikaj lahko SAM narediš, če slediš podjetnikom (socialna omrežja) in pa prebereš knjige o tem (milijon jih je) – IN TO ZASTONJ!!!. Torej niso nič novega pogruntali oz. so pogruntali kako nam prati možgane na psihološki način. ITAK.

Najbolj me je pa prizadelo to, da ko gledam nazaj na sestanek – pač da ti res občutek, da si en k***c in da ga (človeka) v resnici čisto nič ne zanimaš (to je pač način, da te dobi na svojo stran – kao sprašuje te neke osebne stvari in “ga zanimaš” – psihologija!!!), kar ugotoviš na koncu. Pač res ogabn občutek, da se počutiš popolnoma izigranega in nategnjenega samo za njegov/njen dobiček. Bruh. In ja, ko si enkrat ustvariš tak obraz, ga je težko pozabiti. Sploh pa ni ok, če delaš z ljudmi in te oni spregledajo…na dolgi rok zelo slaba poteza. V resnici jih izkoriščaš na svoj račun in na grd način. Lepše bi bilo, če bi rekla “mam en biznis, a bi šla?” oz. bi bila bolj iskrena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close