Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je ana debevc prašnikar pošast

Je ana debevc prašnikar pošast

Jajks, mene jo je kar strah. Kripi. Pa ves čas se dere na jakoba. Za sladkarije pravi, da so zloraba otroka. 40 tisoč sledilcev … Kako? A je vam všeč?

Odgovor na objavo uporabnika
omg123, 12.01.2025 ob 23:31

Jajks, mene jo je kar strah. Kripi. Pa ves čas se dere na jakoba. Za sladkarije pravi, da so zloraba otroka. 40 tisoč sledilcev … Kako? A je vam všeč?

Ta ženska ni ok.  In je ne sledim več, ker je nesramna in žaljiva do soljudi, ki jih ponižuje in zame taka oseba ni vredna pozornosti, ki se tako obnaša do svojih sledilcev, otrok očitno tudi

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno312, 12.01.2025 ob 23:39

Ta ženska ni ok.  In je ne sledim več, ker je nesramna in žaljiva do soljudi, ki jih ponižuje in zame taka oseba ni vredna pozornosti, ki se tako obnaša do svojih sledilcev, otrok očitno tudi

Exactly, včasih mam občutek da sem edina ki to misli!!

A tak hudo je? Enkrat sem ji sledila, kakšne par dni (to že leta 2019), sam je nisem mogla. Preveč naduta, samovšečna…

grozna utrgana baba. čist vse je res, kar je že napisano. vsiiii priznani zdravniki, nutricionisti so butasti, ker ne podpirajo pd. ful hecno, vem, da je alenki ex košir dala v reklamo svoje zvarke, pa jih NE reklamira. ker alenka pač ni takšna trapa.

Ni pošast, je pa patološki narcis. Njej ne bo hudega, ker bo do konca življenja živela v prepričanju, da je najboljša in najpametnejša. Takšni tudi vidijo sovražnike povsod, zato pa se tako pritožuje nad vsemi. Mož je očitno mazohist in mu takšna žena paše, otroka pa … bosta čustvena reveža. Že to, da ju takole javno izpostavlja, je čisto mimo.

Če je to slučajno ta, ki me je sprejela na zdravniškem pregledu v dvorcu Sela, potem je res skrajno neprijetna in neprijazna oseba.

New Report

Close