Je barvanje las res nujno?
Povsod veljajo dvojna pravila.
In tudi tukaj veljajo.
Ženske prej pademo v puberteto, prej dozorimo in prej se postaramo, vključno z biološko uro.
In, govorim nasplošno, vedno so seveda izjeme, a večina starejših žensk se za enako dober videz kot je videz večine starejših moških (spet, so tudi tu izjeme), mora veliko več potrudit od nasprotnega spola; klimakterij, ki prinaša spremembe hormonov, osteoporoza, mišična masa, ki je že v osnovi (NASPLOŠNO) manjša, več maščobe, več celulitisa, več potrebnega dela na sebi..za podobno dober fit izgled pri 60+ itd.
Lahko se repenčimo kolikor hočemo, a tako to je, za večino seveda.. 🙂
se pravi so moški leni in zanemarjeni s sivimi lasmi, gubami, plešo, dlakami povsod, razen bo buči?
pa predlagam Lei39 in ostalim, da nehajo za vsakim stavkom pisat žal, ker delujejo skrajno patetično.
sicer pa je mus samo davke plačat (Janković se s tem ne strinja) in umret.
Frizerka pa normalno, da želi čim več zaslužit, zato te sili z barvanjem.
[/quote]
Žal je zato, ker je to krivično in žalostno, da narava take uganja.
Ampak jih uganja, žal.
Meni so všeč izobraženi ljudje, hudičevo me moti, da niso vsi slovenci izobraženi z najmanj magistrerijem opravljenim v tujini. Ti si preklemansko lena, da se nisi izobrazila, vsaj tako, kot so mojo zahteve in kriteriji!
[/quote]
nič ne dam tudi na te fake magisterije. Večinoma teh je lenuhov, ki nimajo nobenega konkretnega znanja in delovnih navad. Bolj spoštujem naravno inteligenco in delovne roke kmeta ali pridnega delavca.
Siva baba mi je pa grda in konc! Jaz se barvam z radico barvami in so osupljivo lepe naravne barve las.
nič ne dam tudi na te fake magisterije. Večinoma teh je lenuhov, ki nimajo nobenega konkretnega znanja in delovnih navad. Bolj spoštujem naravno inteligenco in delovne roke kmeta ali pridnega delavca.
Siva baba mi je pa grda in konc! Jaz se barvam z radico barvami in so osupljivo lepe naravne barve las.
Daj si kupi pravo ogledalo, da se boš lepo videla v tvojih osupljivo lepih naravnih barv las, sploh naravnih !!! Si prava enakoza, ki ima samo ona vedno prav.
[/quote]
nisi še tastara, izgleadš pa stara, čeprav se ti tolažiš, da ne…
Sivi lasje žal precej postarajo.
Sem 45, siva od 20ega in se barvam. in nihče in nobena me ne bo prepričala, da je siva naravns in lepa, ne pri 20ih, ne pri 30ih in ne pri 40ih.
Sorry….
Je velika razlika – bit pobarvana brez soivcev in bit nepobarvana, s sivci, pa še pri mladih letih…..
[/quote]Sive je res bolje da se pobarvajo, ampak mnoge pretiravjao s kričečostjo barv. Mlajše kokoške zanjo bit pa prav obupne, ker se sploh niso sposobne videt kaj jim paše.😁😁😁
In tudi tukaj veljajo.
Ženske prej pademo v puberteto, prej dozorimo in prej se postaramo, vključno z biološko uro.
In, govorim nasplošno, vedno so seveda izjeme, a večina starejših žensk se za enako dober videz kot je videz večine starejših moških (spet, so tudi tu izjeme), mora veliko več potrudit od nasprotnega spola; klimakterij, ki prinaša spremembe hormonov, osteoporoza, mišična masa, ki je že v osnovi (NASPLOŠNO) manjša, več maščobe, več celulitisa, več potrebnega dela na sebi..za podobno dober fit izgled pri 60+ itd.
[/quote]
še dobro, da neumnost ne boli
In tudi tukaj veljajo.
[/quote]
Od kje ti to, da se ženske prej postaramo? Zakaj pa potem v povprečju ženske dalje živimo od moških? In zakaj so ponavadi ženske negovalke svojih bolnih mož?
In, če greš na kako obletnico mature, valete, tam pri 40ih recimo. Ugotoviš, da moški bistveno slabše in starejši zgledajo kot ženske? Ženske večinoma fajn postave, fit. Moški pa pogosto bierbauch.
[/quote]
Nerodno je le to, da ti nimaš ne izobrazbe in ne naravne inteligence, še manj razgledanosti :).