Je bil napad na Capitol zaigran kot nekak Reichstag?
https://www.youtube.com/watch?v=OWqFauy0EiA
Meni se je tudi zdelo butasto, ampak video je zares čuden.
Bojda vsi vedno pobegnejo, ko se sproži strel. Ker je strel tako glasen. Ta kot bi res streljal pretiho in mimo. Ne vem
Če je nateg, je Trump sodeloval v nategu s hujskanjem par ur prej. Celo življenje je bil nategun, pa ste mu nasedli.
Če ste stormali na capitol vas je nategnil
Če niste stormali na capitol, ste ga pa nategnjeni zagovarjali leta in leta, zdaj vas je pa pomagal očrnit z asistenco pri fejk napadu.
V vsakem primeru vas je nategnil.
Tebe je še posebej fino nategnil, ovčka
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11237597#p13741115
Vse skupaj je čudno in polno nasprotujočih si informacij. Uradnim medijem ne gre verjeti kaj dosti, alternativnim pa še manj. V Beli hiši naj trenutno nihče ne bi živel, je vseskozi temno, menda je tam ogromno vojakov, gradili so tudi neko stavbo, kjer naj bi bilo naglo sodišče in celo eksekucije, ko naj bi vojska prevzela oblast. Trenutno so v podzemlju odkrili tunele, ki jih razkrivajo. Obstajajajo tudi fotke. Pa 5. 2. naj bi medije prevzela vojska in razkrila resnico o elitah itd., a vse skupaj spet nič.
Vojska bi morala v VSEH DRŽAVAH TAKOJ zaustavljat marksistični puč. Kot so v Turčiji morali zagotovit ustavno sekularizacijo in jim ni uspelo, tako bi vojska vsepovsod morala zagotavljat demokracijo in ustavit komuniste, pa če si ti namisljajo da so populisti, praslovenski katoliki ali enorogi. Vojska je vojska, je nad politiko, je nad mediji, je celo nad zakonskimi ustanovami, je CELO NAD slovensko od Vzhodne Nemčije kopirano ustavo, je DRŽAVNA VARNOST. DRŽAVNA VARNOST, izključno. Ne more bit spolitizirana nikoli. In že davno smo mimo igračkanja, Covid dvoumnost se dogaja že eno leto, ŠE ZDAJ NISO POPOLNOMA ZAPRLI MEJE da bi izkoreninili virus kot v Avstraliji in NZ. Kje ti je pripadnost državi in praporju in ljudem, če samo gledaš ta cirkus.
Ja idi na katerikoli Narodni dom pa mu ploskaj komunistu. Ni kr tak popolnoma izrodit in izkoreninit celoten narod, da folk živi v fikciji in ne ve, kaj bi.
Sicer pa Američani so res težki glumači, https://www.youtube.com/watch?v=fCJzrvk8a4Q
Resnica je ravno obratna od vsega v kar levakarski komunajzerski indoktriniranci verjamete. Od vsega! Nategnili so vas kot fraco. Ampak vas niti zanima ne. Spregledati ne morete pa ce ne vem kaj vidite s svojimi coming. Je ze stari KGB-jevec Yuri povedal, da boste tako globoko indoktrinirani, da vam ne bo pomoci. In to je svet v katerem danes zivi.o. Vse je fake. Nic ni tako kot mislite da je. Nic. Vkljucno s korono. Ki niti je fake, se jo pa zlorablja na polno. Skratke, tako maskarji/cepilci kot antimaskarji/anticepilci verjameti v same neumnosti.
KGB-jevec vas je dobro opral z boljševistično teorijo zarote. Vaša kratka desničarska pamet je bila vedno vodljiva.
[/quote]
V Sloveniji vas je 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} komunajzerjev. Tako levi kot velika vecina “desnih”. Brez, da bi se sploh zavedali. Sami opravoglavci.
pa seveda no
idioti so se v živo streamali, ko so harali po kapitolu, obstaja milijon slik, ampak v trenutku, ko so ta desni ugotovili, da pa so s tem ultra brcnili mimo, pa da večina tega njihovega sranja vseeno ne odobrava, bi pa vse zatajili, obtožili antifa, jamrali, kak je bilo vse prirejeno pa ne vem kaj še vse…
in zdaj se bo v nedogled ponavljajo, kako je bilo vse fake…
V Sloveniji vas je 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} komunajzerjev. Tako levi kot velika vecina “desnih”. Brez, da bi se sploh zavedali. Sami opravoglavci.
[/quote]
Tudi ti spadaš med njih, ampak si tako opran, da se niti ne zavedaš. Pri takih, kot si ti, je simptomatično tudi to, da blebetate isto kot večina, ampak se smatrate za razsvetljene. To pa je dokaz podpovprečne inteligence.
Tudi ti spadaš med njih, ampak si tako opran, da se niti ne zavedaš. Pri takih, kot si ti, je simptomatično tudi to, da blebetate isto kot večina, ampak se smatrate za razsvetljene. To pa je dokaz podpovprečne inteligence.
[/quote]
Ja, genijalec. ti ze ves. Se enkrat. 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovencev vas je komunajzerjev. Celo zivljenje. Tako levih kot “desnih”. Tudi JJ je med njimi. In tudi jaz sem bil isti bedak. Dokler se nisem odstranil in zacel samoizobrazevati. Sedaj vas po iz varne razdalje opazujem. Ste kot muslimani. Cel cirkus delate okoli malenkosti. V osnovi ste pa bolj kot ne isti. Sem vam ze napisal katere. Ampsk se ne zmorete pogledati v spegu. Zato tosto tudi ignorirate. Le blejete. In se cisto zmedeni ste, ker mi ne morete prodajati klasicne floskule levaksrskih blejavcev, o JJ, ker sem vam ze povedal, da je tudi on zgolj eden od vas, komunajzerjev.
Teorija zarote o tem Kapitolu, https://www.bitchute.com/video/AvhwsduMHYj4/
Pa me zanima, če so res tako butasti. Strel je bil pretih, namerjen mimo in obnašali so se preveč nonšalantno ob strelu, kot v filmu.
Lahko je pa še ena mimo ustreljena teorija zarote, seveda.
Teorija zarote,
https://www.bit chute PIKA com/video/AvhwsduMHYj4/
Komunajzerske indoktrinirance NIC od tega ne zanima. Oni zmorejo videti le tisto kar jim pokazejo “kredibilni” mediji, skupaj z razlago kako videno intepretirati.
Tisti, ki zadeve ze leta spremljamo pa vemo, da se raksne reci (iz posnetka) in se precej hujse dogajajo vsakodnevno. Kamor se ozremo vidimo, da se izvaja enostranska politicna propaganda. Vemo, da ni nic tako.kot se ze hudicevo dolgo pumpa levakarske blejavce, torej tudi 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenscev. Slabo mi je bilo pred 15 leti. Danes pac le vem, da ni nic kar si komunajzerska masinerija vec ne more privoscini. Lahko se ubija, krade, posiljuje otroke, karkoli. Levakarski blejavci pa bodo se ploskali. Tisto kar je prevec, pa bodo ignorirali, rekli da je izmisljeno, pri tem pa se bodo sami sebi zdeli wow moralno superiorni. Hipokriticnost niti zaznali ne bodo. Obratno, sami sebi se zdijo wow.