Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je bila kakšna na liposukciji stegen? cena, izkušnje..

Je bila kakšna na liposukciji stegen? cena, izkušnje..

je dala kara to skozi v kratkem ;))?

Jaz sem bila na liposukciji stegen, oziroma jahalnih hlač. To je že kar nekaj let nazaj. Vse v redu, vendar mi je danes žal. Zakaj? Ker so zdaj v modi široki boki, kakršne sem imela pred operacijo in prav pogrešam jih. Res mi je žal, a takrat je bilo in ozki boki…Dobro premisli, preden se odločiš, raje se loti hujšanja, boš bolj zadovoljna.

Osebnih izkušenj nimam. Bila je kolegica. Ni zadovoljna- še več, nezadovoljna. Je pa vprašanje, kam greš!? Če mene vprašaš- ne bi šla- niti pod razno.
Pozanimaj se na več koncih- morda je kje dobro.

ja , pismo!! napišeš nezadovoljna in ne tudi zakaj ?? a prav prosiš, da nas zanima še kaj več, al kaj ??In ti ne bi šla !! Zakaj ? Kr neki v tri krasne ! A se tako odgovarja ?

Kakšni široki boki oz. jahalne hlače naj bi bili v modi zdaj? Nič ne vem o tem, da bi bilo to v zadnjih 50 letih moderno.

Prijateljica je bila, vendar se je zredila nazaj. Tisto leto dni, kar je držalo, je bilo pa videti super. Čudeža torej ne moreš pričakovat, to je bolj tista pika na i, kar dejansko ne moreš doseči ne s hujšanjem, športom in primerno prehrano. Je pa okrevanje bilo kar dolgotrajno.

Jaz sem bila na liposukciji trebuha in sem zadovoljna. Maščobnih celic je absolutno zdaj manj, res je, da sem še vedno malo okrogla, ampak bi bila bistveno bolj debela brez tega posega.

Lahko tudi jaz vprašam za približne cene in kakšen naslov, kjer to naredijo kvalitetno?
hvala

Bila na laserski lipolizi v sanatoriju rozna dolina pred par leti . Res da sem po enem letu ponovila, ker se mi je zdelo, da ni slo dovolj, zdaj pa super zadovoljna. Sem se tud pikico zredila od takrat, ampak jahalnih hlac ni vec. Takrat je bilo tisoc evrov, takoj srm sla nazaj v sluzbo, le kompresijske hlacke sem mela kaksen teddn, pa par modric. Moz sploh ni vedel (mal zglumila hhudo menstro, da ni blo sumljivo :-))

ja , pismo!! napišeš nezadovoljna in ne tudi zakaj ?? a prav prosiš, da nas zanima še kaj več, al kaj ??In ti ne bi šla !! Zakaj ? Kr neki v tri krasne ! A se tako odgovarja ?[/quote]

Zakaj ni bila zadovoljna? Ker ji niso dobro naredili. Več je nisem spraševala.
Jaz ne bi šla- ne glede na kolegičine izkušnje. Zakaj? Zato, ker nisem za take “polepšave” oz. take nenujne posege.
Zadovoljna!??

Moja sestrična je bila in tudi ni zadovoljna, ker ima zdaj nekako bulasta bedra, kar ene luknje, pa hribčke, neenakomerno se ji je vse razdelilo po nogi, bolje, da bi imela celulit, kot pa tole. Pa še zelo drago je bilo vse. Mogoče so eni kirurgi boljši, drugi slabši, ampak kako vedeti h komu ja in h komu ne? Itak drug drugega šimfajo (pač konkurenca).

moderni široki boki?? kaj človek tu vse prebere.O,bog oprosti mi,da sem šla to brat

Jaz sem bila letos konec marca, v UKC Lj, pri Dr. Božikovu. Sem super zadovoljna! Dala pa sem si porihtat stegna (jahalne hlače) in pa trebuh in boke. Izsesal mi je skoraj 3l maščobe in rezultat je viden. Resnično je sedaj moja postava veliko bolj skladna, je taka kot sem si jo predstavljala, da bi bila po posegu, sploh pa sem zadovoljna s trebuškom, ki je sedaj čudovito raven in brez maščobne klobase. 🙂
Plačala sem 2140€ in lahko samo rečem, da je Dr. Božikov vreden svojega denarja. Vse pohvale za njegovo delo, profesionalen odnos (je prijazen in niti trohice aroganten!) točnost, dostopnost za informacije po posegu.
To je moja osebna izkušnja.

Če te še kaj zanima, me vprašaj. 🙂

Jaz sem bila letos konec marca, v UKC Lj, pri Dr. Božikovu. Sem super zadovoljna! Dala pa sem si porihtat stegna (jahalne hlače) in pa trebuh in boke. Izsesal mi je skoraj 3l maščobe in rezultat je viden. Resnično je sedaj moja postava veliko bolj skladna, je taka kot sem si jo predstavljala, da bi bila po posegu, sploh pa sem zadovoljna s trebuškom, ki je sedaj čudovito raven in brez maščobne klobase. 🙂
Plačala sem 2140€ in lahko samo rečem, da je Dr. Božikov vreden svojega denarja. Vse pohvale za njegovo delo, profesionalen odnos (je prijazen in niti trohice aroganten!) točnost, dostopnost za informacije po posegu.
To je moja osebna izkušnja.

Če te še kaj zanima, me vprašaj. 🙂
[/quote]

Oj! Mene zanima-pri tebi so učinki tudi dolgoročni?

New Report

Close