Je čas…
Da se oglasim tudi sam…
Najprej opravičilo vsem, ker nisem zjutraj voščil dobro jutro :)))) Je blo pač treba na brzino vstat in n’č crklajt (a ne zajček nč sexa pa tko naprej, skratka.. ob 7. sem doživel enega najlepših sončnih juter v zadnjem času in to visoko na Sorici, na poti proti Planini.. fantastično… mislim.. za dol se vsest pa.. občudovat…
Drugič.. zajček, ja, sem te pogrešal včeraj, pa.. sej veš.. v vojski so včasih rekli .. ima ko da brine o tome in zato Jani ni skrbel, kaj je z zajčkom (uh.. zdej lažem, pa vseeno ;)))) in je čakal, da se zajček javi sam… ( če se ne bi do zdej, Jani gre v ekšn, pa v Lj. :)))))
Tretjič… pozdrav našemu novemu prebivalcu murenčku, pa tudi sončku in seveda, da bi se tko dober počutila tuki kot mi :))))
In ne nazadnje, da še povem, da .. eeeeeeeeeeeeeeej, zajček.. smuču si? Fantastično vesel sem, da ti je uspelo preplezati alpe in narditi tisto, kar si si želela že dolgo.. ma ko šiša kuču
……… mal sem skrenuo, pa vendarle da nadaljujem.. Jani je danes bil spet pri organizaciji tekme v veleslalomu, ker jo to fabrška tekma, je moral pač tud tekmovat in ne daj bože, da bi bil slab.. prvič med koli.. prvič na tekmi in Jani se je med 30 tekmovalci uvrstil na 11. mesto. Bravoooooooooooooooo…. Pomoje čist navdušen nad tekmami in koli in zdej ne spustim več.. takih priložnosti
Ja, in nazadnje.. lepo je.. prit domov…. prav tako kot prit spet sem med vas Lep večer vam želim in se beremo spet jutri.. ko se začne pasji teden.. ne daj bože, da vam razlagam :))))
cmoka vsem puncam, zauh vsem fantom in .. lahko noč!!!!!!!!
smučar Jani
……. pazi murenček, tkole gre tole:
a člouk še mal mlakarja na smi paslušet !!??
Ne malo, ti celega poslušaj, uno sploh, Mario Špinel, a ni ta dobra no, reci, a ni dobra. Pa potem una od livarjev : Pubi, duost je, usidma se ! Pa una tudi: War se čeča, war se ga!
Jani … B. si tud želi smučat … pa tud če nebi bilo kolov .. samo da bi se spustila po hribu navzdol … enkrat bom šla kr s tabo ke na hrib … da mi boš delal družbo .. ker pri nas je smučanje letos čist tu mač v zraku … ne rata pa ne rata :)))
lubčka jani … zimskega za ceeeeeel dan
B.
pa ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeli gmajnici lubčke in pozdravček … od B., ki ma že pol kufer bolnikov in noric in vsega, kar paše zraven :)))))
pa pa