Je cepivo zares učinkovito? Na Spodnjesaškem smrti in okužbe med cepljenimi z dvema dozama.
Najprej bi želel poudariti, da moj namen ni teoretiziranje in polemiziranje s teoretiki zarote. Torej, če je le mogoče, naj se omenjena gospoda vzdrži svojih nebuloz v tej temi. Hvala vnaprej.
Na Spodnjesaškem se zadnje dni čudijo, kako je mogoče, da se virus pojavi v DSO-jih, kjer so varovanci bili sicer že cepljeni z obema dozama. Med cepljenimi je tako kljub temu do sedaj umrlo vsaj petero varovancev (ali je COVID-19 vzrok ali ne, se še raziskuje, dejstvo pa je, da so cepljeni varovanci bili okuženi s SARS-CoV-2 po cepljenju), precej več še živečih varovancev pa je okuženo v več DSO-jih.
Nekaj govora je sicer bilo, da bi lahko cepivo bilo pri starejših ljudeh manj učinkovito… A če takole razmislim: kakšen smisel ima cepljenje t.i. ogroženih skupin, če potem le-te še vedno niso ravno zaščitene?
Morda se odgovor skriva v 10-15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nezaščite proti virusu, kar je običajni odstotek tudi pri cepljenju z dvema odmerkoma vakcine. Treba pa je seveda preveriti ali so se okuženi pojavili znotraj 10-14 dni po prejemu drugega odmerka, torej v obdobju, ko 85-90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} imunost še ni vzpostavljena…
Kako uspešen je bil preizkus na noseči doktorici Sari pa ne vem. Ker preizkušanja še niso končana, je postala poskusna zajčica. In niti poročala ni.
https://healthimpactnews.com/2021/cdc-653-deaths-now-recorded-following-experimental-mrna-covid-injections-with-12697-reported-injuries/
Umrl je tudi porodničar, ki je verjel v varnost.
https://www.sott.net/article/446928-Perfectly-healthy-doctor-dies-of-a-blood-disorder-16-days-after-Covid-19-vaccine-wife-certain-it-was-jab-triggered
Jaz jim pa verjamem toliko kot župnikom, ko obljubljajo nebesa, ki jih nikoli niso obiskali.
Tri mamine tete so ravno zdravniki zašuštrali.
V nekem poljudnem viru (en od, recimo tako, “resnih” casopisov) sem naletela na naslov, da naj cepljenje v praksi ne bi bilo tako uvinkovito, kot so kazali rezultati preizkusov. Problem: clanka nisem utegnila prebrati, potem pa sem ga izgubila. Tako da ne niti ne vem, o katerem od cepiv je bilo govora, niti koliko manjsa naj bi bila ucinkovitost. Bo pa verjetno s casom vec rezultatov znanih in objavljenih, kakor bo cepljene vec splosne populacije. Tako da zaenkrat ni druge kot pocakati.
Btw, Desi, mislim, da si pred casom spraseval o uporabi slovenske aplikacije v tujini. No. vceraj so na dnevniku povedali, da naj bi bila nova razlicica povezana, torej naj bi Slo aplikacija obvescala tudi o stikih, vnesenih v npr nemsko.