Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je crazy frog res

Je crazy frog res

Splavila Milanovega otroka?

Odgovor na objavo uporabnika
Govori se, 08.01.2025 ob 12:17

Splavila Milanovega otroka?

Govori se, da na psihiatriji že težko čakajo, da se vrneš in da policija ve, kam pote.

Kako imate eni umazane misli. Prav prašiči.

Avtor si pa idiot.

Ostarelemu Milančku se tiček ne dvigne že od osemdesetih let prejšnjega stoletja tako, da tudi, če bi hotel napičiti in oploditi Žabo je fizično ni sposoben.

Za Milanovega malega mehkega tička je njegova Freda za novo leto spletla nakurčnik, da mu bo toplo. Je mislila, da bo mogoče tako oživela in otdrela tista Milanova mini pipica pa se ji zgleda ni izšlo.

Namesto Modri Vrag mu lahko nadenemo nadimek Mehki Vrag.

Anonimno 1403, 08.01.2025 ob 12:30

Ostarelemu Milančku se tiček ne dvigne že od osemdesetih let prejšnjega stoletja tako, da tudi, če bi hotel napičiti in oploditi Žabo je fizično ni sposoben.

Za Milanovega malega mehkega tička je njegova Freda za novo leto spletla nakurčnik, da mu bo toplo. Je mislila, da bo mogoče tako oživela in otdrela tista Milanova mini pipica pa se ji zgleda ni izšlo.

Namesto Modri Vrag mu lahko nadenemo nadimek Mehki Vrag.

Hehe, dobra.

., 08.01.2025 ob 12:35

Hehe, dobra.

Hohahohahahahahahaha 😀

Invalidnega pijančka Milana bi fršlok butu ko bi vidu našo prelestno Žabico golo pred njim. Milan je navajen gledat Fredino zgubasto telo in povešene dojke. Tist zguban krjavlast mini pinzl ki ga ima Milan pa usi vemo, da se že dolga leta ne dvigne pa tud plavalci v njegovih povešenih jajcih so že zdavnaj pocrkal od alkohola.

Kako lahko živiš sam s sabo?
V bistvu nevredno odgovora. Bom pa se razkurila, morda je tukaj še kako podobno razmišljujoče skropucalo od človeka, ki dejansko ne ve, kaj je minimum obnašanja.

Že samo pri “govori se” je konec karakterja. Samo še “dotično osebo” dodaj, pa si original vaška trača najslabše sorte.

O vezah med ljudmi se ne govori, če te za mnenje ne zaprosi prav ta oseba, o kateri je govora. Vse drugo je zahrbtno intrigantstvo in daleč izpod človeka vrednega razmišljanja. Poden.

O splavu/odločitvi o rojevanju otrok kot takem pa že sploh v nobenem primeru ne razglabljaš nikoli in nikjer. Gre za velike, težke odločitve, o katerih nimaš nobene pravice debatirati, razen če gre za tvojo osebno izkušnjo. Niti tvoj osebni zdravnik nima o tem kaj spraševati, če mu izrecno tega ne dovoliš ali želiš njegovo strokovno/zdravstveno mnenje. Naravnost ogabno.

Vsaka od besed tvojega zapisa, sploh pa celota pove o tebi veliko več, kot si želiš. Tudi anonimnost te ne reši sramote.

O MAAJ GAAD😱😱😱😱😱😱

hahaha ostareli posušeni pijanček in debela varajoča šunka. ja prou za skp sta ane.

Anonimno 6171, 08.01.2025 ob 14:52

hahaha ostareli posušeni pijanček in debela varajoča šunka. ja prou za skp sta ane.

😆 Pa lih sm se musake najedla. Nč skrbet za moje kile in tut drugo ne. Ti bo še laži zmankalo😖

crazyfrog, 08.01.2025 ob 15:00

😆 Pa lih sm se musake najedla. Nč skrbet za moje kile in tut drugo ne. Ti bo še laži zmankalo😖

Menda se ti ne ljubi več odgovarjat na take neumnosti, ali?

Pomoje pa da ne. Žabica se je kurbala ko je bila mlada, kasneje pa je dečva ujagala fanta s hišo. Če bo varala in se dajala dol bi z Vragom samo, če bi ji obljubu, da bo hišo prepisal na njo ko crkne. Ker pa ima Vrag sina mislim, da ne bo zaradi žabine iztrošene luknje zajebal lastnega sina. Je pa Vrag osamljen tako, da je vse možno in žaba zvita kot lisica in ve kako do nepremičnine z svojo luknjo.

Monovska blaznost, 08.01.2025 ob 15:04

Menda se ti ne ljubi več odgovarjat na take neumnosti, ali?

Ma preberem in če mi je kaj nazaj povem al pa ne. Sicer je pa tole zlo čez, ampak.. eni mislijo, da si verjamejo, da si js zaslužim tak blebet🤷 varanje, splavi, debelost, odtujitev hiš.. več kot očitno me NE poznajo. Je pa jasno,kdo rt ponavlja floskule o tem, kk slabo mi gre in kaj filam tu.. tok o tem. Seeya😉

monovka, 08.01.2025 ob 14:44

Kako lahko živiš sam s sabo?
V bistvu nevredno odgovora. Bom pa se razkurila, morda je tukaj še kako podobno razmišljujoče skropucalo od človeka, ki dejansko ne ve, kaj je minimum obnašanja.

Že samo pri “govori se” je konec karakterja. Samo še “dotično osebo” dodaj, pa si original vaška trača najslabše sorte.

O vezah med ljudmi se ne govori, če te za mnenje ne zaprosi prav ta oseba, o kateri je govora. Vse drugo je zahrbtno intrigantstvo in daleč izpod človeka vrednega razmišljanja. Poden.

O splavu/odločitvi o rojevanju otrok kot takem pa že sploh v nobenem primeru ne razglabljaš nikoli in nikjer. Gre za velike, težke odločitve, o katerih nimaš nobene pravice debatirati, razen če gre za tvojo osebno izkušnjo. Niti tvoj osebni zdravnik nima o tem kaj spraševati, če mu izrecno tega ne dovoliš ali želiš njegovo strokovno/zdravstveno mnenje. Naravnost ogabno.

Vsaka od besed tvojega zapisa, sploh pa celota pove o tebi veliko več, kot si želiš. Tudi anonimnost te ne reši sramote.

Imaš popolnoma prav. V mojih mladih letih se ljudje niso tako obnašali do sočloveka. Veliko več je bilo uvidevnosti in solidarnosti.

Jaz se držim načela, da če o človeku ne morem povedati kaj lepega, sem raje tiho. Zakaj bi sodelovala pri negativnosti in jo še celo širila? Ne bom dovolila, da njihove besede in zlobna namigovanja vplivajo na mene.

Želim ti pozitiven dan.

Freda

🧑‍🎄, 08.01.2025 ob 15:11

Imaš popolnoma prav. V mojih mladih letih se ljudje niso tako obnašali do sočloveka. Veliko več je bilo uvidevnosti in solidarnosti.

Jaz se držim načela, da če o človeku ne morem povedati kaj lepega, sem raje tiho. Zakaj bi sodelovala pri negativnosti in jo še celo širila? Ne bom dovolila, da njihove besede in zlobna namigovanja vplivajo na mene.

Želim ti pozitiven dan.

Freda

Uh, iz tvoje tipkovnice v zavest (vseh) ‼️‼️

Tudi tebi maksimalno pozitiven dan!

katastrofa…tole nekomu napisat.za pretepst nč druzga

Hvala bogu da je splavila tega nezakonskega monstruma. Kaj če bi povrgla njunega grbastega junca mi slovenci ne rabimo slovenskega notredamskega zvonarja. Kakšn ogaben spaček bi to bil če bi milan in žabca združila dnk.

S to temo ste presegli vso norost na forumu. Modri vrag je faca in marsikomu odpre pokrov, ker jasno pove, da ne mara ravnozemljašev. Vsaj eden, ki se upre blatenju nekaterih tu. Crazyfrog je mlada in atraktivna, zato gre nekaterim v nos. Zamislite si nad sabo. Takole ven spraviti, pove veliko o vas samih. Seveda si želite, da bi Modri vrag trpel in da bi crazyfrog bila debela zavoženka. Uspehi drugih znajo boleti.

Nepozabljena, 08.01.2025 ob 16:55

S to temo ste presegli vso norost na forumu. Modri vrag je faca in marsikomu odpre pokrov, ker jasno pove, da ne mara ravnozemljašev. Vsaj eden, ki se upre blatenju nekaterih tu. Crazyfrog je mlada in atraktivna, zato gre nekaterim v nos. Zamislite si nad sabo. Takole ven spraviti, pove veliko o vas samih. Seveda si želite, da bi Modri vrag trpel in da bi crazyfrog bila debela zavoženka. Uspehi drugih znajo boleti.

Podpišem!

Pa še dodala bi: tisti, ki se spravi pisati take neokusnosti, mira biti toliko moten, da se tega verjetno niti ni sposoben zavedati. Najbrž se bedaku zdi, da je duhovit ali da bo uspel koga prizadeti. Moteno do nerešljivosti.

Zato je pa skrajni čas, da se tole začne moderirati in da se ukine neregistrirana uporaba foruma, nesramnežem pa onemogoči sodelovanje. Ne le za nekaj ur, temveč trajno.

Tukaj več ne more biti razumevanja za razne osebne frustracije in psihične težave uporabnikov. Gre za javni forum, ni pomembno, če je anonimen. Tako pisanje ne sodi v javnost in javnost tudi ni dolžna tega prenašati.

Bolani osebki gor ali dol, to sodi biti nadzorovano in onemogočeno, ker ne sodi v civilizirano družbo.

.https://www.youtube.com/shorts/80tG64iw93c?feature=share

sem mislila, da bo letos kakšen trol manj na temu forumu.

Joj kakšne podle laži o žabji dami in mojemu Milančku, žabica ni splavila, žabica je povrgla mrtvega teleta ker je Milanček živ bik.

monovka, 08.01.2025 ob 17:57

Podpišem!

Pa še dodala bi: tisti, ki se spravi pisati take neokusnosti, mira biti toliko moten, da se tega verjetno niti ni sposoben zavedati. Najbrž se bedaku zdi, da je duhovit ali da bo uspel koga prizadeti. Moteno do nerešljivosti.

Zato je pa skrajni čas, da se tole začne moderirati in da se ukine neregistrirana uporaba foruma, nesramnežem pa onemogoči sodelovanje. Ne le za nekaj ur, temveč trajno.

Tukaj več ne more biti razumevanja za razne osebne frustracije in psihične težave uporabnikov. Gre za javni forum, ni pomembno, če je anonimen. Tako pisanje ne sodi v javnost in javnost tudi ni dolžna tega prenašati.

Bolani osebki gor ali dol, to sodi biti nadzorovano in onemogočeno, ker ne sodi v civilizirano družbo.

“MONOVKA”,

Se popolnoma strinjam. In sem za obvezno registracijo.

Samo a veš, da bi s tem odklenkalo raznim zalezovalcem, ki živijo za to, da lahko spreminjajo vzdevke in nadlegujejo ljudi?

(osebam kot je npr. ula-/pupa glupa/moja misel/soft ali pa dvema inceloma, ki cele dneve norita tukaj) Milan je pri temu še dokaj nedolžen, no sicer res je da mi ogromno komentarjev napiše anonimno in me žali, ampak mi je vsseeno hecen in ne gojim zamer do njega. Ga sprejemam. Nekoliko težje je Darkotu, ker ga Milan zalezuje tudi na drugih omrežjih. Vragec mi včasih napiše kako me ubil, in moja čreva imel za lov na ribe. Napiše tudi kako me bo razkosal. Res je posrečen.

Ne razumem pa zakaj vas je ta tema tako zmotila? Mene ne bi prizadelo, če bi bila o meni.

Ker nekaterim od nas zalezovalci na dom pošiljajo čudne pakete in grozila pisma. Dajo notri moko, rdečo barvo in podobno. Pa se samo nasmehnem.

Jaz vseeno menim, da ste nekateri malo preveč labilni, da se sekirate zaradi takih stvari.

Huje se meni zdi, ko se tu na forumu norčujejo iz umrlih otrok, npr.če otrok umre, odprejo temo in napišejo, da je dobro da je umrl ker je bil peder v upanju, da to preberejo njegovi pretreseni starši.

Isti ljudje orgazmirajo nad klanjem otrok v Palestini, pišejo kako je treba pedre pobiti, slavijo Hitlerja.

Jaz sem tu na forumu opozarjal nad najbolj spregledanimi skupinami v naši družbi in pisal o problemih z tem povezanimi in zaradi tega se me je nadlegovalo in ljudje, ki nimajo nobenih izkušenj se norčujejo, da to ni nič res.

Nekateri me zalezujejo leta, pod več vzdevki, da dajejo občutek da jih je več.

Ali se ti ne zdi to vse kar sem omenil huje, kot pa ta tema, huje kot to da meni in še nekomu na forumu pošiljajo grozilna pisma kako me bojo ubili, dajejo moko kot antraks v ovojnice in podobno. To so malenkosti, te grožnje z umori in podobno, ob temu se nasmehnem, medtem ko prej omenjeno je huje. Ves ta dolgoletni buliiying in zalezovanje je bolj problematično. Pa to da se te napada, če opozarjaš na ranljive skupine. Žensko s šhizofrenijo so napadali, ko je želela izobraževati o temu.

To je hudo. Ne pa da ti tam neki grozijo z smrtjo pa dajejo ovojnice v nabiralnik.

New Report

Close