Je čudno če je moški ob ženskah tipa Mojca Mavec gej?
Po celi državi so se razpasle zblojene feministke. Moški v Sloveniji sploh nima več izbire… Če ni feministka je pa kurba… Je čudno, če se moški ob tako debilnih ženskah obrne k nekomu, ki ga razume, četudi je istega spola?
Me ne briga
Precej čudno je, da bi se nekdo kar odločil kaj bo, glede na to kakšni ljudje so okrog njega.
Gej si… ali pa nisi.
No… nekateri so tudi pol-geji oz biseksualci… in ti imajo pač precej večjo izbiro. Še vedno pa so takšni od malega in ne gre za odločitev.
Ej, avtor, ti kar navali na tipe. Ni panike. Zato nismo ženske krive. Ti kar veselo v akcijo in zapecaj kakega fejst dedca.
Bi bilo čudno, ja, če bi zaradi ene osebe ali parih oseb, ki nam niso všeč, kar spolna nagnjenja usmerjali :p
To šele moraš bit čuden.
A je to spet kakšna iz kmetije???
Ne, ni čudno.
Pa kako češ biti gej zaradi ene ženske? Mene nobena ženska ne povoha, pa zaradi tega še nisem gej. Geje imajo ženske v bistvu rade 🙂
Ti kar postani gej, bo za ostale hetero moške več izbire med ženskami. Da le ne bo ženske postale lezbijke.
Da so moški geji so seveda krive ženske.
Zato si kar lepo poišči fanta, srečne vse ženske, ki se te bojo losale!
Oh, kako si v zmoti.
Kr precej primerov moških je, ki postanejo geji šele z leti, k ugotovijo, kakšno razočaranje je v zakonu, zvezi z novodobno žensko. Po tistem, ko pridejo otroci, ko pride do odtujevanja, razhajanja, ko ni več lepih besed, lepega odnosa, lepe estetke postave, na katero se je moški zapalil, ko ženska kontrolira partnerja za vsako stvar, ki se je loti in mu diha za vrat za brezveze. Vem za kar nekaj primerov moških, ki so bili od 20-50 leta striktno hetero, potem pa se jim je odnos, maska za javnost na obrazih žensk zagabila in so dosti raje z moškim, ker imajo ljubi mir in ker rečejo: moški me razume, ženska me ni razumela ali pa me ni hotela razumeti-pa ne v smislu gejevstva, ampak v smislu življenja, nekompliciranja življenja nasplošno.
Enako velja tudi za nekatere lezbijke, ki se ko zaključijo z neko zvezo z moškim, pričnejo živetiz žensko. Ker jih razume…..
Pa kaj je s tabo ženska,da z imenom in priimkom izpostavljaš osebe. Imaš do njih kakšne zamere ???? Zakaj ne objaviš svojega imena in priimka pod zmazek,ki si ga spisala.
Feministke te podpiramo pri tvoji spolni usmeritvi, podprle te bomo tudi na referendumu.
ob Mojci se moškemu dvigne nekaterim, nekaterim ne……homoseksualcem pa nikoli, ker so že od rojstva homoseksualci vsaj tako vsi trdijo. Če pa kdo na stara leta spremeni prepričanje, da bo živel in sexsal z moškim pa ni homoseksualec ampak razočaranec nad svojim življenjem in bo to moral sam pošlihtati ne da bes spravlja na druge ljudi. Kajti normalen človek ne bo nikoli krivil druge. Kdor krivi druge mora sebe pogledati. Moški postane homoseksualec, ker ga je ena ženska prenehala ljubiti. :-))))))))))))))))). Potem ne more ljubiti nikogar več, ker ne verjame več v ljubezen niti svojega novega partnerja. Kompenzira svojo žalost. Namesto, da bi prebolel.
Če je moški taprav moški te Moca sama prosi, če ji daš svojega.
Priimek seveda. 😉
Če ne je itak bolje, da ostaneš gej….
Mojca misli da je lepa? 🙂
Stare zenske so avtomaticno grde :)?
Tu se pa strinjam, zelo poseben stil zenske 🙂 No o lepoti ni duha in ne sluha.
Ko jo srecam nalimam fotko 😉
…dejstvo je da je že dolgo na sceni,ima pa vsaka svoj faktor…:)
Vsi moski smo grdi. No na tej sceni sem sam kralj 😉 OK?
Forum je zaprt za komentiranje.