Je čudno če je moški ob ženskah tipa Mojca Mavec gej?
Nic osebnega ne mislim. Ampak, ce se mene vprasa, se je tistih, ki se prav nic ne obremenjejo s temi recmi, bolje izogniti. Ker is taksnega kvasa, zna velika potica nastati. :D[/quote]
Saj m111 ima rad obline. :)))
se argument proti Mojci
Zakaj ženske mislijo, da morajo biti suhe? S tem mislim “deske” in ne vitke ženske. Pri nas nekatere preživijo z jabolkom in kakšno solato čez dan. Meni je že nerodno, če pojem nekaj mesa. :)))
Nic osebnega ne mislim. Ampak, ce se mene vprasa, se je tistih, ki se prav nic ne obremenjejo s temi recmi, bolje izogniti. Ker is taksnega kvasa, zna velika potica nastati. :D[/quote]
Saj m111 ima rad obline. :)))[/quote]
Samo kaj ko se te obline tako rade na napacnih mestih naredijo.
Mimogrede, ravno se videl statstiko. Slovenija ima vec moskih kot zenskih mastnih krofov. Morda je pa zato tista novinaka tako naspicena proti Slovencem. Ker tisto, da imajo Slovenke dobre (lepe) gene, Slovenci :pa slabe (grde) je precej skregana z logiko. 😀
Zakaj ženske mislijo, da morajo biti suhe? S tem mislim “deske” in ne vitke ženske. Pri nas nekatere preživijo z jabolkom in kakšno solato čez dan. Meni je že nerodno, če pojem nekaj mesa. :)))[/quote]
Kdor tebe bere, se bo se ustrasil, da je Slovenija dezela shiranih suhic. Kad ono, ko pogledas statstiko, skoraj dve tretjini Slovencev spada v kategorijo klinicno debelih ljudi, lol. Ka pa enkrat govorimo o 40+ letnicah, je pa stanje se slabse.
Ker gledate zenske revije. Ker gledate retusirane fotke. Ker vam v zenskih revijah zenske svetujejo kako ugajati moskim 😉
Javno vse nekaj pazijo, pa hujsajo. Ko jo noben ne vidi pa lepo nadoknadijo. 🙂
Ampak vazno, da lahko recejo, da se redijo od salate in onesnazenega zraka. 😀
Poznam dve ženski, ki imata te revije za “sveto pismo”. Živita za obleke in kozmetiko. Bi bil hecen eksperiment videti tebe v njuni družbi. :))
Zakaj ženske mislijo, da morajo biti suhe? S tem mislim “deske” in ne vitke ženske. Pri nas nekatere preživijo z jabolkom in kakšno solato čez dan. Meni je že nerodno, če pojem nekaj mesa. :)))[/quote]
Ker so ekološko osveščene in ustvarijo manj odpadkov. 🙂
Vsak lahko in naj zivi s svojem svetu. Samo kako ze pravijo: ne zgazim ni mrava… dok me ne ujede 🙂
Oooooh. Torej moram po roze in bonboniero (upps napaka – to vendar redi) in k Mojciki po odpustke 😉
Kaj pa vem…jaz padam bolj na iskreno opravicilo. Bonboniera tudi ni odvec.
Suhice lahko vabim kvecjemu na burek 😉 Takoj bo lepsa.
slovenci hočejo tujke, slovenke hočejo tujce,zanimiv fenomen v slo.
ZAKAJ je pomembno, če je čudno, to se vprašaj.
Forum je zaprt za komentiranje.