Je Golobiča “rušil” Veselinovič?
Marsikdo se je pridušal, da je SDS lansirala afero Ultra. No, morda pa temu le ni tako in se je Kresalka maščevala Golobiču za krajo poslancev in sveti boj proti tajkunom (= Veselinovič) :
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/je-golobica-rusil-veselinovic/206664
ninej se je porušil njen paradajzarski svet. kljub temu, da je preklinjala, molila, se postavljala na glavo, si grizla nohte, trpela nespečnost se je izkazalo, da je afera Ultra le stvar koalicijskih trenj in boja za državno srebrnino ne pa “hudobija” JJ-a, kar je vseskozi trdila!
ninej, sama sebi žagaš vejo na kateri sediš.
hahaha, jaz sedim na stolu in ne na veji!!!
ma le kako ste lahko tako t***, ste se kdaj vprašali zakaj JJ-a ustvarja vedno nove afere, hmm očitno ne, pa ne spet mislit, da mislim da je nepošten!!!!!?:))))))))))))sicer pa mislim da je nižje neka tema ravno o tejle aferi, kjer sem sama pripoala link, kdo vse bi lahko sprožil tole afero!!!čudno da takrat ni bilo nobenega odziva, aja ni ninej avtorica teme, kaneda!!!:))))
sicer pa Golobič baje komaj čaka, da se bo lahko branil, bomo videli kaj bo nastalo, je pa žalostno, ker opozicija te vlade ne pusti delat, pa rečte kar čte, seja na sejo zaradi takšnih in drugačnih zadev s katerimi bi se moralo ukvarjati pravosodstvo, ali pa protikorupcvijska komisija! Hmmm no ja morda je opozicaja dala možnost Golobiču da se izvleče iz te godlje v katero ga je pahnil njegov nasprotnik, a na to pa nisi pomislil, preveč zapleteno zate, kaneda!!!!:))))
Tale afera se je skuhala na t.i. levici….Golubiča ni nihče pahnil v godljo…vanjo se je zvalil sam……[/quote]
glih, glih zdaj te bo ninej demantirala. zakaj? ker ne “tolčeš” po JJ-u![/quote]
oh ja…tudi JJ ima svoje grehe….ampak tole se je skuhalo kar med koalicijskimi partnerji, kot še marsikaj drugega, med drugim tudi današnji lapsus glede seje vlade…..glede demantija ninej pa se ne bojim…ali je že kdaj kaj argumentirala?;)))))))
glih, glih zdaj te bo ninej demantirala. zakaj? ker ne “tolčeš” po JJ-u![/quote]
oh ja…tudi JJ ima svoje grehe….ampak tole se je skuhalo kar med koalicijskimi partnerji, kot še marsikaj drugega, med drugim tudi današnji lapsus glede seje vlade…..glede demantija ninej pa se ne bojim…ali je že kdaj kaj argumentirala?;)))))))[/quote]
ninej in demanti…ni šans:)))
oh ja…tudi JJ ima svoje grehe….ampak tole se je skuhalo kar med koalicijskimi partnerji, kot še marsikaj drugega, med drugim tudi današnji lapsus glede seje vlade…..glede demantija ninej pa se ne bojim…ali je že kdaj kaj argumentirala?;)))))))[/quote]
draga WW, daj prosim argunetiraj mi tole tvoje razmišljanje, a bo šlo!!!?:)
vidim pa da vam lepo sedem, me veseli!!!:)))