Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Je kakšna hrana ki bi jo jedli vsak dan lahko?

Je kakšna hrana ki bi jo jedli vsak dan lahko?

In kanonado iz tazadnje odprtine. po jajcih prdiš ko zmaj.[/quote]

Pa zmešaj pržen krompir in fržol, da se bo ja bliskal ))) Sicer pa eni kle gor ostajajo lačni in pokajo, da jim nese preko vse hrane skozi črevesje.

Ta moj sataraš ne pušča posledic. )[/quote]

po jajcih se vedno prdi… V katerikoli hrani, žal. pa če je samo jajc na oko, ali umešan kot dodatek v hrano.

pujsa na dunajski način in vse vrste solat, pa krompir na tisoč in en način

Je kakšna hrana ki bi jo jedli vsak dan lahko?

Vsak dan jem kruh.

Pa zmešaj pržen krompir in fržol, da se bo ja bliskal ))) Sicer pa eni kle gor ostajajo lačni in pokajo, da jim nese preko vse hrane skozi črevesje.

Ta moj sataraš ne pušča posledic. )[/quote]

po jajcih se vedno prdi… V katerikoli hrani, žal. pa če je samo jajc na oko, ali umešan kot dodatek v hrano.[/quote]

Ja ne vem, pol pa pri nas ne jemo tapravih jajc al kako? ))) Neka prava zmernost drugače tudi paše, da ti potem tako hudega v ozračju, kot ti praviš. Verjetno bo pa držalo, kaj je bilo še vmešano čez ostali dan, da se potem znotraj črevesja vse mal “spoha” he he.

Jaz tudi kruh. Najraje v kombinaciji z ogrsko salamo. Komot vsak dan.

Zelo všeč. Ampak raje delam vsakič sproti, škoda čisto vse uničit z nekim dolgotrajnim cmarjenjem in potem jesti par dni staro hrano. Še posebej v sezoni, ko res lahko dobiš sveže sestavine.

Makaroni s paradižnikom, baziliko, olivami ,kaprami. No, tudi s kakšno drugo polivko. Edino z mesom mi ne gredo pa nisem vegeterjanka. Drugače pa sladoled tudi,kakšen res dober. Brez sadja bi šlo, brez solate pa ne.

Čisto vsak dan jem kruh, kot obrok pa bi lahko jedla vsak dan pašto na 100 in en način.

Tudi jaz kruh, najraje če je domač in pirin

Pašta s tuno

New Report

Close