Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je katera naredila aborus s tabletko Ru-486?

Je katera naredila aborus s tabletko Ru-486?

Zanima me ali je katera opravila abortus s to tabletko,ter ali se to povsod naredi,ter kako poteka?

Ja sem, žal sem bila v taki situaciji – izbrala sem to možnost in ni mi žal.
Izvaja se izključno na kliniki.

Najprej po pregledu dobiš tbl. za domov in navodila kdaj vzameš, nato greš notri in počakaš na oddelku, da se čiščenje začne. Po nekaj uraš si gotova in greš domov.

Joj,tudi sama sem v takšni situaciji.Koliko tednov si pa bila,jaz sem 6,jutri imam ginek.in se moram odločit,v bistvu sem se že.In v čem je razlika potem,če morda veš,kaj dobiš tudi narkozo ko te čistijo,ali kako?Iz kod pa si?

natalija dva otroka sta ti res čisto dovolj pa še brez službe si in brez osnovne šole. pravilno razmišljaš, čeprav otrok ni kriv, da ti ne poznaš kontracepcije, ki jo mimogrede dobiš zastoj pri vsakem ginekologu

……………………………..
………………sem brez besed!

Korošica, ljudem, ki jih poznamo, povemo zadeve na štiri oči.

LP.

ena nika ! natalijo poznam iz našega kraja pa točno vem kaka je. nisem si pa tolk blizu z njo, da jo bom ustavljala pa govorila. saj veš kak gre tisto, da svojih napak nikoli ne vidimo drugi prej vidijo da grešimo..

sprasuje kako poteka splav s tabletko-se pravi zanima jo postopek in ne nastevanje njenih grehov in st.narejenih razredov..
cisto nepotrebno si tole ven vrgla

Glede na to, da si 6 tednov noseča bi ti bolj svetovala endometrijsko aspiracijo – to je, da ti posrkajo ven. Sploh, če si že rodila je to skoraj neboleč postopek (malo zapeče) in si končana v minuti. Splav s tabletko pa traja vsaj 3 dni – prvi dan dobiš tabletko za domov, potem se čez dva dni vrneš v bolnišnico in ti vstavijo še dve tabletki in potem čakaš, da se sčisti. Če se ne sčisti v celoti, je potrebna abrazija.

hej. mene zanima, če je za to tabletko potrebno biti polnoleten, nikjer namreč nism zasledila tega podatka?

New Report

Close