Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je katera že kdaj vrnila tekstilni izdelek nazaj -LECLERC

je katera že kdaj vrnila tekstilni izdelek nazaj -LECLERC

zANIMA ME ČE JE KATERA ŽE MOGOČE KDAJ VRNILA KAK TEKSTILNI IZDELEK V LECLERCU NAZAJ. IN SICER SEM DOBILA OD SESTRE LEPO PIŽAMO ZA NOVO LETO. KO SEM JO NEKAJ DNI NAZAJ OPRALA SE JE TAKO SKRČILA D AJE NE MOREM OBLEČI. M

TOREJ KAJ MENITE KAKO SE BODO ODZVALI, ČE JIH POKLIČEM IN POVEM KAJ JE BILO, GLEDE NA ČAS KI JE POTEKEL OD NAKUPA.

PIŽAMA JE NAMREČ TANJŠA -SPOMLADANSKO POLETNA, ZATO JE TUDI NISEM TAKOJ ODPAKIRALA, AMPAK SEM JO PRIHRANILA ZA TE TOPLEJŠE DNI …NO PA TUDI ZDAJ JE NE BOM OBLEKLA.

še dobro, da si povedala, sem si glih mislila eno pižamco v leklerku kupit, ker zgledajo fajn, zdaj pa ne bom 🙁

Pokliči, zgubit nimaš kaj. Ampak če računa nimaš, bo težka. Vem, da v Merkatorju menjajo blago, ki se skrči, ko ga opereš. Če jaz kupim kaj za otroka tam, operem takoj in shranim račun, potem pa vidim, ali se je preveč skrčilo ali ne. Za leclerc pa ne vem.

Ne, nimaš šanse, da ti vrnejo, če je več kot 8 dni od nakupa. Imam tudi sama več slabih izkušenj z njimi. Ena najbolj banalnih je, da je moja mama moji hčerki za novo leto dala knjigico od Nodija a žal točno tisto, ki jo že imamo. In je šla takoj (3. dan po nakupu) nazaj,da zamenja za drug naslov, pa ji niso hoteli, halooo…
Meni so se zelo zamerili.

Slabih izkušenj nimam, ampak ti povem mojo zgodbico. V Merkatorju so imeli tako lepe frotir pižame, ampak so bile zapakirane. Bile so ful poceni. Številka je bila XL. ki jo tudi nosim takšno št. Nato sem se omislila, da jo odprem in poglej šanta. Pižama je bila takoooooo raztegnjena in velika za 150 kilogramsko žensko. Nisem mogla verjeti. Če ne bi odprla bi kupila velike vreče.
To je to! Od sedaj naprej sem zelo pazljiva. Sreča, da nisem kupila. Če je roba zapakirana zagotovo ni vredu. Odpirat naj ne bi smela, ampak sem na srečo vseeno odprla.

lp,

p.s. Zate pa mislim, da niti slučajno ti ne bodo zamenjali pižame. Koliko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ti piše na etiketi, da se pižama skrči? Z tem se sklicuj.
lp,

Tudi jaz imam zelo slabe izkušnje z Leclercom. Niso mi hoteli zamenjati bunde za večjo številko, saj je bila le ta kupljena kot darilo. Predložila sem račun pa ni nič pomagalo, poklicala na tržno inšpekcijo kjer so mi povedali, da je to njihova poslovna odločitev,če je izdelek brez napake.
Mene je vse minilo. Adijo LECLERC.

Moram reči, da sama z Leclerckom nimam slabih izkušenj. Menjala že trikart in vsakokrat uspešno.
Prvič sem tam kupila izredno lep poletni pajacek za sina (ps. sredi zime), začetkom poletja, sem ga prvič oblekla v ta pajac in glej ga zlomka, gumbki med nogami so se non stop odpirali. Pajacka nisem niti oprala in sem ga takoj nesla nazaj. Denar so mi vrnili po krajšem pregovarjanju.
Drugič sem kupila okvir za fotografijo in nisem opazila, da ima okvir neke madeže. Zamenjala brez problema.
Tretjič pa je mami kupila lonec za juho. Po prvem kuhanju je lonec postal ves pikčast in dno je malenkost odstopil. Mami je vsa besna nesla lonec nazaj in so ji vrnili denar brez prigovajanja (očitno je že pristopila besna kot vrag, da se niti niso upali kregat z njo).

Always look on the bright side of life!!!

Mi veliko svari v Leklerku kupimo za otroke, pa smo zelo zadovoljni.

Za odrasle se mi zdi pa da imajo bolj švoh robo (dolgočasno, ne prav kvalitetno).

Saj pravim, za otroke pa vedno najdemo kaj in še nič se ni skrčilo.

Ja, saj. Če je z izdelkom kaj narobe, ti morajo po zakonu vrniti denar (ali pa dati drug izdelek). Samo verjetno moraš imeti račun zraven, ne? Če pa hočeš zamenjati eno zadevo z drugo (večja številka ipd.) in z izdelkom ni nič narobe, pa ne boš dosegel nič. Kot je napisala ena zgoraj, je to njihova poslovna odločitev.

Jaz bi namesto razočarane poskusila, če seveda imaš račun.

New Report

Close