Je kdo dobil sex na tem forumu
Seveda se najde, ne obupaj, je kar precejšnje število žensk tukaj, če ti ustrezaš kriterijem, vljudnost in pravi pristop, pa vse, kar ženska pričakuje od moškega, ki želi druženje, kaj pa to JE, vas pa itak večina misli, da ti bo takoj dala, -ha, pa ja de, vsi tisti, ki pričakujete, da boste tu takoj našli kakšno za povaljat, ha,ha,ha, pojdite lepo na Avanture.net, tam jih je vse črno, samo vaša denarnica mora biti bolj polna kot vaša jajca, boste pa takoj dobili, če zmorete,…..
!!POZOR!!
Ne, vse kaj dobi je, da se nekdo pretvarja kot ženska medicinska sestra, ki se bi rada dobila diskretno in vztraja da v neki garsonjeri z najemo. Seveda mi je bilo sumljivo, pa sem mislo ajde da vidim, denar mi ni predstavljal nek problem (40€). Potem pa seveda garsonjere ne moraš plačat drugače kot s kodo od športnih stav, ker lastnik kao glih takrat dela. Ko kupiš kodo na črpalki in poslikaš in pošlješ, pa seveda sem potrdil da je bila samo napizdancija.
kuremure, 07.04.2025 ob 14:41
!!POZOR!!
Ne, vse kaj dobi je, da se nekdo pretvarja kot ženska medicinska sestra, ki se bi rada dobila diskretno in vztraja da v neki garsonjeri z najemo. Seveda mi je bilo sumljivo, pa sem mislo ajde da vidim, denar mi ni predstavljal nek problem (40€). Potem pa seveda garsonjere ne moraš plačat drugače kot s kodo od športnih stav, ker lastnik kao glih takrat dela. Ko kupiš kodo na črpalki in poslikaš in pošlješ, pa seveda sem potrdil da je bila samo napizdancija.
Si potem poslal to kodo ali ne?
Že dolgo časa se s to prevaro ukvarja en bolnik alkoholik…rabi za stave in pijačo.
NE NASEDAJTE!
Gamad, 07.04.2025 ob 18:18
Nabijem te na kurac glupane jedan
Je to tvoje priznanje da si pederčina? Vsa čast na pogumu, balkanc. Upam da te v tvoji domovini ne bodo izobčili, kajti v naši Sloveniji takšnih ne maramo in nočemo, tako da spizdi tja, tam imajo umazanci prave kurčine za tebe, za v usta in rit.
Budale, 09.04.2025 ob 05:37
Budale,kaj ste pa naivni dok ima budala,trgovac trguje.
P.S. Za pičko bi prodali lastno mater,da vas ni sram
Ustrezni organi so že izsledili tega prevaranta, a trenutno še ne bodo ukrepali, ker je že v ustreznem varstvu, zagotovo pa mu bo podaljšano.
NE NASEDAJTE IN VSAKO TAKŠNO ZADEVO PRIJAVITE, naj vas ne bo sram. S tem pogumnim dejanjem zaščitite sebe in druge pred takšnimi in podobnimi prevarami.
Dobila…si za vroče strastno srečanje?…
Mmm…vroče nama bo…
Javi se mi v ZS ali na drsokecdrsokec@gmail.com
Anonimna394, 14.04.2025 ob 15:22
Odvisno, kolk si star, od kod si, kaj pricakujes,…..
Pši mi na: maj0601@gmail.com pa ti tam vse povem
Anonimna394
Javi se mi v ZS ali na drsokecdrsokec@gmail.com
Vse se zmeniva…in lepo nama bo…
Sem moški…40 let…okolica Nm…sem za diskretno druženje v dvoje in vsega kar sodi zraven…
Lp