je kdo gledal film človeška stonoga?
na kratko povem ena ženska umre od zastrupitve krvi (se ji zagnojijo šivi), tip ki je zraven prišit (kitajček al japonc se ne spomnim točno) umre ker ga un doktor poškoduje, tista ženska ki je na sredini pa potem ostane ujeta med tadva ki sta umrla, sicer ne pokaže kaj se zgodi z njo ampak predvidevam da umre isto. aja pa ta psiho naci doktor ki je naredil ta eksperiment tudi umre. baje pa naj bi prišel še 2. del filma. ti ga ne priporočam ker ni čisto nič posebnega, nič neboš zamudila, je pa bolj ogaben kot grozen.
gunnar ti se pa ne ubadaj preveč z to žensko ki pisari in ne pozna mahnih tiskanih črk, očitno je že brez ogleda filma dovolj bolana v glavi.
Se strinjam!
Film kot film pač. Mediji so spet ustvarili neko idejo, da gre za grozen, bolan film in da bi ga prepovedali….bla, bla,bla…pa ti povem, da sploh ni grozen. Ideja je smešna, med filmom sem se parkrat narežala, doktor je super odigral vlogo, res fenomenalen lik, krvi ni veliko, skratka sicer je film čist brezveze, ampak za pogledat je. Meni osebno ni bilo prav nič groznega, pač taka tematika, če ti nasplošno taki filmi niso všeč, potem pač ne glej (sem pa definitivno videla že bolj krvave in bolane filme, tale sploh ne spada vmes…., da ne govorimo o tem, da vsak dan na poročilih vidim še kaj bolj groznega in krvavega kot en beden film).
Recimo, zanimivo je, da film Martyrs ocenjen kot super film in zelo hvaljen, pa je meni osebno veliko bolj temačen kot Stonoga, tudi posnetki so na trenutke prikazani grozljivo, medtem ko v Stonogi ni prikazano nič takega.
Tako, da prosim ne pretiravat. Tudi jaz komi čakam dvojko :-))) škoda, da ne bo doktorja, ker je bil najboljši :-)))
Kristusov pasijon, Teksaški pokol z motorko sta bila meni osebno veliko bolj grozena kot pa človeška gosenica. Nič doktar prvič poskus naredi na svojih treh psih ( ne pokaže nič samo sliko, ki jo ima v spalnici kako so prilepleni skup ) nato sledi poskus na treh mladih. Ne pokaže veliko celo veliko manj kot pa v ostalih grozljivkah. Zmešalo se mu je pa zato, ker je bil eden vodilnih kirurgov v svetu. Odlični kirurg pri siamskih dvojčkih. Kao vrsto let je delal uspešno operacije kjer je narazen dejal simske dvojčke – zmešalo se mu je od preveč nabito čustvenega dela in si je zamislil, da bi ljudi skupaj dajal ne narazen. Na koncu so ubiti vsi. Policaji, doktar in trije mladi. Tista na sredini pomoje tudi umre na koncu pokaže kako skloni glavo in zapre oči.
Js ne bi gledala takih filmov…Srpski film je tudi grozljiv baje.
Sem od sorodnikov v BiH slišala tako grozne zgodbe, ki so se dogajale med vojno, da se mi gabi vsakršno mučenje človeka po človeku…in česa se je človek sposoben spomniti…načinov mučenja….bolano, bolano, žalostno.
In ja, Mengele je baje delal takšne stonoge.