Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je kdo imel celulitis, koliko časa traja, ali zelo boli

je kdo imel celulitis, koliko časa traja, ali zelo boli

Je kdo mogoče imel celulitis in kako se je pri vas pokazalo? Ste bili na antibiotiku, koliko časa traja? Moraš v bolnico, možni zapleti? Prosim, povejte, če ste ga imeli. Hvala

Imela ga je moja ostarela mama. Bilo je zelo hudo,ponavljalo se je, bila večkrat na infekcijski kliniki, več vrst antibiotikov je prejemala. Konec je bil žalosten, a so bili še drugi zdravstveni problemi.

Celulitis traja vse življenje in zelo boli, če se začne mož zaradi njega ozirati za mlajšimi.

Celulitis je resna vnetna bolezen kože. O tem, kar pišeš ti, pa je celulit, kar je praviloma estetski problem.

Upaj, da ga ne dobiš ti. Za začetek pa si na Googlu odtipkaj besedi celulit in celulitis in boš videl razliko. To nikakor ni eno in isto, samo ljudje to mečejo v isti koš.

Rdečina in oteklina sta se širili neverjetno hitro. Zelo je bilo boleče. Imela sem tudi vročino.
Takoj sem dobila antibiotike. Trajalo je en teden. Sem prebolela doma. Je bilo pa manjše področje kože na nogi, ker sem takoj šla k zdravniku in dobila antibiotik.

Mi poveš, koliko si stara? So ti povedali, zakaj je do tega prišlo? Baje je lahko med drugimi vzroki tudi pasji ali mačji ugriz…Vse dobro in hvala, ker si se oglasila.

Koliko časa pa traja ponavadi zdravljenje?

New Report

Close