Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo prehodil Camino?

Je kdo prehodil Camino?

Kot v naslovu: Je kdo prehodil Camino de Santiago?

Mene tudi zanima..

Jaz sem ga prehodila lani, začela sem ravno ob takem času, na začetku maja. In trenutno me spet grabi, da bi popokala nahrbtnik, dala gor pohodne čevlje in šla med pšenična polja in mak…
🙂

Oktobra lansko leto sem bila v santiagu de compostela in sem imela priložnost občudovati pohodnike Camina na končnem cilju pred katedralo.Nepozabno doživetje,občudovanja vredno ,pa sem bila samo opazovalec!

Koliko dni si pa hodila?

45 dni, sem pa pot malce podaljšala še do Finisterre in Muxie, tako da nisem končala v Santiagu in sem naredila polnih 1000 km:)
Pa ravno po diplomi sem bila in sem imela ves čas na svetu, tako da sem marsikateri dan, namesto da bi hodila, sedela ob poti z nogami v luftu in uživala:) Je pa recimo povprečje hoje iz St. Jeana do Santiaga cca 32-35 dni, pot je pa dolga 800km.
Buen Camino!

Ti lahko pišem na mejl?

Sem v fazi priprav na Camino, pa imam 1000 vprašanj. 🙂

Napiši mi svoj e-mail, lahko v zasebno sporočilo, pa se slišiva:)

Čestitke tistim, ki ste ga prehodili in pogum tistim, ki ga še boste. Enkrat se bom odločila tudi jaz, a verjetno še ni prišel pravi čas.

Hm… domnevam da ZS-je lahk pošiljam sam če sem prijavljena?

Upam, da email.si še dela.

Torej moj mejl: kaja22@email.si

Evola, sem ti poslala mail, ampak pomoje email.si ne dela več. Vsaj meni ne.
Lahko mi pa ti pišeš na: april.rainrainrain@gmail.com 🙂

Lp.

SEm šla preverit – email mi odpre, sam tvojga mejla pa ni. 😉

Ti bom pisala na tvoj mejl.

En moj prijatelj je šel dve leti nazaj. Prišel je zelo zadovoljen, šel pa je zato, ker je imel totalno štalo doma.

Jaz ne bi šla. Če bi hotela zabit en mesec in pol, bi šla v misijone.

New Report

Close