Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo tu????

Je kdo tu????

Kuku..je kdo tuuu…tako bi klepetala..ampak sama ne bom;))!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja sem tu…sam v službi!

MENE NI…RAZEN če …………me želišššššššš

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zelim..in to takoj

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

in kaj to pomeni, mas cas ali ne…reci

zate vedno in povsod in kakor bi si samo v sanjah predstvaljalala….
kje pa si bila????

pojem..norim..ob tejle pesmi, ki me razorozi do konca;))..ti jo zavrtim, ko se vidiva naslednjic na Bledku…komaj cakam, da te spet cutim…

psttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

hm pa si tisto na morju res tak uživala??????

Tu. Po polurnem čiščenju fižola z narezanimi prsti ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Nc pssstttt..briga me..cist usen mi je..gre ena pesem in se res je..zakaj bi skrivala..aja..morje…ma tam je pa itak vse raj…oaza..hihi…sem uzivala..sem..priznam;))…sedaj pa letim dragi..saj greva na kafe..evo..grem k tebi na proti..poljub..papa

revika…oko fijuuuuuuuuuuu..pihcam boge prstke…..je kaj boljše???

Hehe, boljše, boljše – ko boš ti drugič fižol pucal, bom pa jaz popihala….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

no ti bom pa še mal popihcal…

Če obstaja biser na zemlji, potem je ta v tvojih očeh. Če obstaja sreča, potem so to trenutki s tabo in če obstaja žalost, je to čas, ko te ni!

si hotla boranijo iz sebe nardit?
😉

Bemti..mishika..pazi malo na svoje rokce…

Pa res!
Kdo se bo drugače pogovarjal z menoj zvečer?
pazi malo na prstke…saj veš,da se na glas ne moreva menit…;-)))

New Report

Close