Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo že bil letos v Poreču – hotel Delfin? Je res vse tako porazno?

Je kdo že bil letos v Poreču – hotel Delfin? Je res vse tako porazno?

Prosim za izkušnje iz prve roke.

In kaj je porazno?

Če uživaš ob tem, ko opazuješ druge, kako svoje velike, majhne pse vodijo po sobah, eni bolj drugi manj smrdeči in dlakasti. Sobarice se sploh ne opazi, da je vstopila v sobo, umazanija povsod.
Majhne sobe, sicer prenovljene, ampak revno pohištvo, brez tv-ja, kopalnice so še stare.
Hrana je porazna. Raje dam kaj več in grem nekam kulturno.

Ja madonca, pa kaj za tako ceno pričakujete? Čez hrib imate all inclusive hotele, pa pojdite tja.

Hello!

Jaz sem bila s svojim maltežančkom, starim 1 leto letos junija v hotelu Delfin.

Všeč mi je bilo predvsem to, da je ta hotel na čudoviti lokaciji, čisto blizu plaže in hrana je tudi bila zelo okusna, edino v sobi ni bilo klime, vsaj pri meni je bila sobarica zelo o.k., nimam nobenih pripomb…

počitnice2012, če boš šla oz. šel v hotel Delfin je ob čudovitem morju lepa potka za sprehajanje in še posebna točka za gledanje sončnega zahoda…uživaj…

Grozno je, nasploh je Poreč podn od podna, raje se držim Slovenskega biserja.

Bila v tem hotelu nekaj let nazaj na službenih športnih igrah. Spomnim se, da smo se sprehajali po neskončno dolgih hodnikih kot po labirintu. No, mogoče smo pa le preveč popili HAHAHAHA

LEPO POZDRAVLJENI!
Res,da še nisem bila v tem hotelu,vendar grem pa zato letos septembra in močno upam,da ne bom rabila klime. Z možem ne marava vročine zato september. Res je kar pravijo nekateri,da za takšno ceno ne pričakujmo ne vem kaj. Roko na srce! Vzrok za tak hotel je vsaj pri meni recesija. Tudi midva greva rada na dopust,ampak si privoščiva,kar je v najini moči- Res pa je ,da nimam namena dat zadnjega denarja za dopust. Poreč kot sam mi je všeč in tudi potka za sprehode in kolesarjenje mi je super. Velikokrat sem že bila v Poreču ampak v hotelu Istra,kar se mi je dopadlo.
Edino,kar me je najprej in res zelo a vendar zmotilo ,pa je to,da lahko v hotel pripelješ psa. Lepo vas prosim!!!!!
Nič nimam proti psom,saj ga imam tudi sama ampak za v hotel to pač ni no.
Če sem koga užalila se mu opravičujem ampak takšno je le moje mnenje. Lep pozdrav!

New Report

Close