Je kje iskrena, poštena, spoštljiva ženska?
Pozdravljena,
sem urejen, pošten, deloven moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.
Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.
Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.
Prilagam mail, če tudi ti razmišljaš o čem podobnem:
A če se ti nobena ne javi boš ostal pri ženi, punci? Torej iščeš nekaj kaj bi te potegnilo iz razmerja? In potem takšni iščete iskrene, poštene, spoštljive ženske…
Moj nasvet,v bodoče ne piši kaj imaš,da se ne boš razočaral.
Pozdrav,
sem urejen, pošten, deloven moški v 40-tih letih. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam prihranke v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.
Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.
Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.
Prilagam mail, če tudi ti razmišljaš o čem podobnem:
Forum je zaprt za komentiranje.