Je lahko hinavščina še bolj očitna? (Omejitve v času lockdowna ne bodo veljale za pravne osebe)
“Elita” ali morda gnusobe človeške, ki se imajo za nekaj več, ker jim pač na papirju piše nek status in jim je morda ta status potrdil drug človeški odpadek se morda več kot očitno igra bogove. Oni bi sebi dali vse , odpustili vse, si dovolili vse drugim pa omejili kar bi jim padlo na pamet. Zbudi se ljudska duša narodova.
Do kdaj, kaj potrebuješ, da se ti zabliska tam v glavi??
Babnce, desci v Svovenistanu zbudte se že iz vaše namišljene pravljice kaj je življenje in se nehajte v mislih poigravati le z bedarijami ampak pričnite gledati kaj se dogaja, kajti če ne boste se kaže zelo kruta realnost in tudi vi boste v njej, namišljene pravljice pa postale še bolj nedosegljive kot pa so kdaj koli bile.
https://www.24ur.com/novice/korona/omejitve-v-casu-lockdowna-ne-bodo-veljale-za-pravne-osebe.html
Torej lahko poslovno kosilamo haha
So pa res providni ko prozor. Sej ne vem je folk toliko tumpast ali so naši kekci čisti amaterji – verjetno oboje, za neume ljudi ne rabiš profesionalcev.
Ce je kuga sori apokalipsa (cel svet, vsak kotiček jezdita bolezen in smrt, čakamo še lakoto in vojno) ma komu je do poslovnega kisila.? Torej kuge ni.
Vse vam odkrito pokažejo, vse povedo pa še kar boste spali.
Norišnica, resnična norišnica, vi pa o štumfkih in kavicah in zakaj ti ne pošlje smsa itd itd. Dej zbud se že.
Kako bi pa to sprejeli, da vas čisto vse do zadnjega in da se to javno objavi jaz lahko okljofutam okrog ušes vi pa mene ne smete niti pipiniti? Ne to pa ne kajne? Zakaj ne, zakaj vas ne bi smel vse oklofutat da se prebudite vsaj malo in ob tem zahtevati da se mi še priklonite in ste mi lepo tiho, me ne klofnete nazaj in še zahvalite se mi ob tem.
Ja tako mora bit, gremo klečat , pred menoj vsi klečat jst vas bom pa klofutal in če samo en nazaj roko položi name naj se ga strpa v zapor in kaznuje s tem da se mu vzame vse kar ima pa še s kolom čez hrbet. naj bo ženska ali moški….
——————-
Ja bedarije so to kar pišem ampak niti približno toliko bedasto kot je očitno ljudska naivnost narodova, ki s kaže.
ALOOOOOOOOOOO ZBUUD SE.
Po njihovo je tako, da sedaj jaz prenašam kugo okrog in me bojo omejeval povsod kamor bi želel iti, kar bi želel početi.
Če mi pa ti na papir napišeš, da sem pravna oseba potem pa nimam več kuge ali pa kar s kugo lahko hodim povsod kjer želim in počnem kar hočem.
Prfuknen folk do daske in kot sem že opisal golazen ta človeška in izrodki psihopatski, ki se domišljajo teh igric crkavajo od smeha ves čas, ker lahko folku še bolj odkrito sporočiš debilizem pa folk sploh ne opazi da je debilizem in bo še kar podpiral te gnusobe, sam pa sanjal o nekih pravljicah s tem pa pri živem telesu ubijal ter zatiral ljudi, ki se zavedajo kaj se dogaja in kako.
Še mal pa se bo morda pokazalo tako.
Janšist in njemu podobni golobi posrani na TV nosijo na gobcu nagobčnik da se ti bedakek navadiš na to in še sam nosiš nagobčnik na svojem obrazu, potem pa pride novica z velikim naslovom da pravnim osebam se pravi tem ki imajo na gobcu na tv nagobčnik le tega ni več treba imeti vi pa morate nagobčnik na obrazu še kar nositi. In veste kaj se zgodi? Nič. Folk debilkek še kar naprej nosi nagobčnik na obrazu oni drugi posrani pravni golobi pa lahko svoj gobec na prostem nosijo.
Ne bom. In kaj zdej? Debil smrdljivi lenuharski.
[/quote]
Kazen, kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazen te čaka, v arest te bodo strpal čez hrbt s kolob nagarbal pa vse pobral kar imaš za povrh ti bodo pa še na goflo nagobčnik nalepl da ga nauš mogu snet. Če ga boš snel boš pa zravn še goflo svojo in se boš končno lahko režal z vsemi zobmi kar jih še imaš in nauš mogu teh čekanov nč več skrit.
Razlagaš ljudem, da je vse pravna fikcija in da je v pravni fikciji vse mogoče, tudi to da tebe ki bereš v gnoj spremeni drugega pa v zlato pa ne dojamejo in se ne prebudijo v zavesti, da bi nehali verjeti v to namišljen absolutizem. Bolj kot hočem na nek način razložiti, da bi ja razumeli bolj se tisti, ki ta namišljen absolutizem in naivnost ljudi izkoriščajo norčujejo iz dneva v dan in se še bolj igrajo s to njihovo pravno fikcijo.
Žalosten sem govedarji gnusni uspelo vam je. Sedaj se lahko še zato režite. Ampak nekoč, nekje vas čaka palica.
—————————————————-
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?p=14055507#p14055507
Kazen, kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazen te čaka, v arest te bodo strpal čez hrbt s kolob nagarbal pa vse pobral kar imaš za povrh ti bodo pa še na goflo nagobčnik nalepl da ga nauš mogu snet. Če ga boš snel boš pa zravn še goflo svojo in se boš končno lahko režal z vsemi zobmi kar jih še imaš in nauš mogu teh čekanov nč več skrit.
[/quote]
Zakaj že? Zato ker ti tako praviš?
Spet trosiš bedarije, potem pa žalost ker te noben ne povoha. Tvoj problem ni to da si zabit, ampak to da se delaš pametnega navkljub temu da si zabit.
Zakaj že? Zato ker ti tako praviš?
Spet trosiš bedarije, potem pa žalost ker te noben ne povoha. Tvoj problem ni to da si zabit, ampak to da se delaš pametnega navkljub temu da si zabit.
[/quote]
Ja zato ker sem jst tko napisal in ne ti. Jst sm Darwin ti pa si sam sebe blesavi poimenoval. Tako je tudi blesavo da meni praviš da sem blesav, če pa si sam blesav. Kapiraš ti blesav? Verjetno ne in ne skrb pač si blesav.
Ja zato ker sem jst tko napisal in ne ti. Jst sm Darwin ti pa si sam sebe blesavi poimenoval. Tako je tudi blesavo da meni praviš da sem blesav, če pa si sam blesav. Kapiraš ti blesav? Verjetno ne in ne skrb pač si blesav.
[/quote]
In kaj če si ti napisal? Koga briga kaj ti pišeš? Tvoja beseda je itak skoraj brez vrednosti. Če bi se sporazumeval z brundanjem bi bil več vreden.
Se pa odloči, al sem jez blesav al sem to tebi napisal da si blesav.
In kaj če si ti napisal? Koga briga kaj ti pišeš? Tvoja beseda je itak skoraj brez vrednosti. Če bi se sporazumeval z brundanjem bi bil več vreden.
Se pa odloči, al sem jez blesav al sem to tebi napisal da si blesav.
[/quote]
Odloču sm se da si ti blesav in ti potrjujem, kar si že sam ugotovil, ko si si izbral nick. Tako se tudi jaz s teboj lahko strinjam v nečem.