Je lahko moški prijatelj z žensko, ki mu je privlačna?
Jaz pravim, da je vsekakor možno, prijateljstvo ni sex, je zaupanja poln odnos, svoboda, lepa druženja, občutki pripadnosti, resnica, seveda je to težko razumeti, vsaj vam vsem, ki take komentarje pišete, tudi privlačnost je zaželjena, ampak pravi prijatelj je ne bo kar takoj začel vabiti v sex, to se itak potem ne obnese, to je tudi kruto dejstvo, v današnjem času se smatra, da tako prijateljico tudi gotovo porivaš, ja, pa kaj še, a naj porivam deset ali dvajset žensk, ki sem jim lahko prijatelj, mi zaupajo, se rade z mano pogovarjajo, mi tudi zaupajo? Ženske imajo rade, da lahko z nekom spodobno komunicirajo ga mirno in z zaupanjem gledajo v oči med pogovorom, se lahko brez slabe vesti z njim pogovorijo brez, da bi jim takoj začel težit in nagovarjat, o, ne taka prijateljstva so zelo dragocena, samo večina to izkorišča v svojo korist, nimate ljudje več niti najmanjšega spoštovanja, tako, zdaj se pa podpišite, preden delite komentarje na nizki duševni ravni, lp
Anonimno 8409, 09.01.2024 ob 00:30
soft, 08.01.2024 ob 22:44
Anonimno 8409, 08.01.2024 ob 22:39
Po moje, 08.01.2024 ob 21:28
Anonimno 3182, 08.01.2024 ob 21:20
Se sprašujem, zakaj sploh potem začeti prijateljevati z neprivlačno žensko? Lahko kdo razloži?
Za Anonimno 3182 Zato, ker se lahko imaš fajn z njo. Ker ima fajn karakter. Ker lahlo opravljata druge ženske. Ker lahko ocenjujeta druge ženske. Ker ti lahko da ženski nasvet – nevtralno.
To je na papirju, v praksi ti pa mora biti privlačna, da bi gradil nek odnos, kjer sta več kot dobra znanca. Lahko razviješ projektno “prijateljstvo”, če imata nek skupen projekt, ampak to je potem bolj biznis kot kaj druzga.
Tega se itak ne dela, da bi bil samo frend z eno, ki ti je privlačna, niso pa ta vrata odprta, to bi bila emocionalna agonija, če ti je privlačna, moraš začet flirtat in stopnjevat flirt, če ti pokaže, da ljubezen ni opcija, jo moraš odrezat in se na druge fokusirat, vse drugo bi bilo posipanje soli po srčni rani.
Ti si res fajn moški. Sam da veš. Srečna tvoja ženska.
Hvala, Soft, zelo prijazna, meni si tudi ti simpatična. In zelo dobra v pisanju, maš skriti talent.
Ampak jbg, poročena.
Jbg.
otročje vprašanje..
ne, lahko je samo, če je impotententen, ali ima neko zamero do ženske, pol s kakšno žensko od kolega, ker spoštuje kolega.., sorodnico, starejšo žensko.. in seveda z lepo žensko, ki stalno sika in mu je zarad tega zoprna kljub njeni lepi zunanjosti..
se spomnim ene odbojkarice v športnem parku.., vsa igrišča so bila skupaj, tud jst sem dostkrat odbojko igral z njimi, poleg mojega športa, saj se je igralo mešano.., pa mi ena pade v oči.., geštel top…, jošk pa ni imela glih nekih.. , pa kolegu rečem, ki je bil tud tak po karakterju kot jst, itak smo se po rekreaciji vedno na koncu pogovarjali o ženskah…., ej, men zgleda ona dobra…
on.., jebo te… kako je pa to zoprna ženska…, delala je z njim.., no, bila mu je zoprna zato, ker je probal.., pa je začela sikat na njega, hehe, itak, da tipu postane ženska zoprna, če ga ne zna kulturno skenslat.
🍓, 08.01.2024 ob 18:22
Prosim za stavek ali dva.
Hvala.
Privlacnost igra vlogo pri vseh prijateljstvih,zal pac tako je da se z nekom zblizamo nam mora biti vsaj nenaporen za oko.Plitko vem a tako je. Kar se tice mosko zenskega prijateljstva ne vrjamem vanj,imam sicer nekaj zelo privlacnih prijateljic in sigurno bi se kaj zgodilo ce me ne bi kaj na njihovem karakterju odbijalo.
rok-1, 09.01.2024 ob 14:21
Ja, res je to o nevtralnih ženskih nasvetih. Prijateljstva z drugim spolom ti lahko krepko odprejo oči – glede zadev, ki jih moški ponavadi sploh ne opazimo.
Odg na eno pisanje s prejšnje strani, ki pravi da je to (nevtralni ženski nasveti moškim) lahko dodana vrednost takšnih prijateljstev.
Ce gre za privlacnost z vsaj ene strani, potem v to ne verjamem, tudi nimam takih izkusenj. Vedno so moski zeleli/upali na vec.
Tisti ki pa imate take izkusnje me zanima sledece – ko ta kolega dobi partnerko, ali se prijateljstvo s kolegico nadaljuje enako kakovostno naprej? Ne govorim o frekvenci srecanj ali kakih omejitvah s strani partnerke.
V veliko primerih se potem taka prijateljstva zakljucijo.
Za primer pa dajem moskega, ker so v vecini moski tisti, ki imajo interes v tem mosko zenskem odnosu, ki ni zgolj prijateljski.
Mocno dvomim, 12.01.2024 ob 19:36
Ce gre za privlacnost z vsaj ene strani, potem v to ne verjamem, tudi nimam takih izkusenj. Vedno so moski zeleli/upali na vec.
Tisti ki pa imate take izkusnje me zanima sledece – ko ta kolega dobi partnerko, ali se prijateljstvo s kolegico nadaljuje enako kakovostno naprej? Ne govorim o frekvenci srecanj ali kakih omejitvah s strani partnerke.
V veliko primerih se potem taka prijateljstva zakljucijo.
Za primer pa dajem moskega, ker so v vecini moski tisti, ki imajo interes v tem mosko zenskem odnosu, ki ni zgolj prijateljski.
Ja, se nadaljuje – le frekvenca je manjša. Zdaj imamo žene/može, otroke in kupe obveznosti… a ko se kdaj dobimo, je enako zgovorno kot včasih.
Bi rekla, da je to najbrž lahko čisto normalno. Je pa seveda odvisno od obeh, kako iskreno vsak posebej pristopata k temu prijateljstvu. Seveda če se enemu po glavi mota seks ali čustva, potem bo slej ko prej konec prijateljstva na tak ali drugačen način. Potem so tu še ljubosumni partnerji in en kup drugih faktorjev. Mogoče bi kak filozof napisal, da je MŽ prijateljstvo težje kot zakonska zveza.
jaz sem lahko in tudi sem prijatelj z ženskami, ki so mi privlačne. Bi se dal dol z njimi, ampak tudi brez tega mi je prijateljstvo vredno imet. Tudi izkoriščan nisem, saj znam tudi privlačni ženski reči ne, če mi do česa ni.
izgleda imajo ta problem kakšne naravne copate ali tisti, ki stradajo seksa? Jaz ne razumem najbolj teh bojazni, iskreno.
Moje mnenje je, da si ženske in moški pač izbirajo prijatelje nasprotnega spola zato, ker niso sposobni bit v vezi,
Nekje je bila raziskava, da imajo večinoma samski več prijateljev nasprotnega spola, kot pa zasedeni.
Se mi zdi logično. Ti moraš imet partnerja, kateremu lahko vse zaupaš, ne pa prijatelja.
In ker ti mladi nimajo partnerjev, so se pač odločili za prijateljstvo z nasprotnim spolom.
Kar ni nič narobe. Ampak posledično temu, niso sposobni stopit v vezo in so pač ponavadi taki večno samski.
Moje mnenje je, da si ženske in moški pač izbirajo prijatelje nasprotnega spola zato, ker niso sposobni bit v vezi,
Nekje je bila raziskava, da imajo večinoma samski več prijateljev nasprotnega spola, kot pa zasedeni.
Ja definitivno imajo vezani bolj pogosto ljubosumnega partnerja, ki se počuti ogroženega, in potem prijateljstva razdrejo, čeprav v resnici ni nič narobe z njimi. Ne vem če to kaj pove o sposobnosti, bolj o občutku ogroženosti vezanih..