Je možno da se po taki ceni prodajajo stanovanja v HR Istri
Dukic prodal cisto vsa stanovanja v Umagu GARDEN v Portorozu MARINA v Zadru SUNNY SIDE samo se 6 stanovanj prostitution v MURVE Smarje KOPER
Lep pozdrav in hvala za komplimente
https://www.stoja-trade.si/projekt/garden-palace-resort-umag
popolnoma razprodano
Stoja nepremicnine, 23.11.2024 ob 20:08
popolnoma razprodano
Pa dobro no, Đukič. Naj vas vendar ne prizadane, kaj en obskuren forum o vas razpreda.
Ko ste že ravno tukaj – trenutno opažam upad cen v Kvarnerju in Istri.
Kaj misli Đukič o tem?
V Severni Dalmaciji so cene res noro visoke. A treba je vedeti, da je lojacija blaznega pomena. Nrpremičnine s slabšo lokacijo se prodajajo dolgo in vsekakor ne pod začetno ceno.
Mi smo tudi iz pavšalustov prešli v lastništvo.
Pa ne zato, ker bi se naveličali ciganije. V mobilki in v njeni okolici ni bilo nobene ciganije.
Šlo je zato, da smo imeli nekaj prihrankov in smo šli v nakup nepremičnine. Tako nekaj ostane otrokom.
Prvo , tisti ki dela za to agencijo v Ljubljani je iz obale in mu je podjetje propadlo. Ne verjamem da vse proda kot pravi sam. Boštjan Udovič je glavni za nepremičnine,zivi zraven mojih sorodnikov in moji sorodniki v Ljubljani ki imajo vilo v centru Ljubljane in imajo vilo na Bledu jo ne morejo prodati. Tako da ljudje lažejo na veliko. Sledim neprecnimam po svetu. In ti povem tudi nepremičnina ki stane samo 3000 eurov jo prodajajo že 4 leta in to na obroke,pa ni kupca tako ,da tej agenciji ne verjamem nič. Ker jaz vem koliko poznanstva imamo po svetu in koliko smo premožni, moraš vedeti da tudi 3 najdražji hotel v Ljubljani je v lasti od sorodnikov, sorodniki ki pa živijo v Avstraliji. Tako da ne verjam , večina bo na Hrvaškem uničeno in tisti ki je napisal da mu ponujajo 450 tisoč evrov laže. Imaš predel slovenski v Italiji in je zelo poceni. So pa bili pa se vedno ni drago nova naselja z bazeni približno 1 km oddaljen od morja po 20 tisoč evrov in to Bulgaria. Tako da res ne verjam tej agenciji. Naprimer močen podjetnik ki je pred kratkim umrel se vedno v hrvaški Istri ne morejo prodati nove bloke po 10 letih so prazni. Jaz če naredim zase hišo me stane samo 120 eurov kvadratni meter in nevem zakaj bi delal če pa ne stane drugje še ceneje po 80eurov kvadratni meter,to je tako ali spiješ kafe doma 10 centov ali v gostilni 2,6 eura izbira je v
Tvoja
Ne razumem kako to nate vpliva? Tam živiš in si ne moreš privoščiti stanovanja? Al pač samo pametuješ kako so drugi neumni ker si to lahko privoščijo? Njihov denar, njihove odločitve….verjemi da so tvoje tudi marsikomu glupe. Pa bi v luft skočila če jih začne nek tujec ti komentirat a? Btw….ti dam cene za manhattan? Southampton ny, SF, London, Pariz? 50 miljonov al pa še več 😀 Da te ne bo kje kap od hudga raj ne bom 😀 Nekateri pač lahko kupijo kar želijo, ne samo tisto kar rabijo. Nič glupega ni v tem. Glupo je da se ti z denarjem tujcev ukvarjaš. Raje za svojega poskrbi. Pa bodi vesela da obstajajo premožni ljudje, ke nekdo mora futrat vse te subvencije in dodatke za katere veselo vlagaš a ne? Al bi raj 600e za vrtec plačevala in bila brez otroških? Bi te to razveselilo? Če bi pomenilo da si ostali ne zmorejo počitniških domov kupiti? Si za to menjavo?
Anonimno ja tako, 23.11.2024 ob 20:27
Prvo , tisti ki dela za to agencijo v Ljubljani je iz obale in mu je podjetje propadlo. Ne verjamem da vse proda kot pravi sam. Boštjan Udovič je glavni za nepremičnine,zivi zraven mojih sorodnikov in moji sorodniki v Ljubljani ki imajo vilo v centru Ljubljane in imajo vilo na Bledu jo ne morejo prodati. Tako da ljudje lažejo na veliko. Sledim neprecnimam po svetu. In ti povem tudi nepremičnina ki stane samo 3000 eurov jo prodajajo že 4 leta in to na obroke,pa ni kupca tako ,da tej agenciji ne verjamem nič. Ker jaz vem koliko poznanstva imamo po svetu in koliko smo premožni, moraš vedeti da tudi 3 najdražji hotel v Ljubljani je v lasti od sorodnikov, sorodniki ki pa živijo v Avstraliji. Tako da ne verjam , večina bo na Hrvaškem uničeno in tisti ki je napisal da mu ponujajo 450 tisoč evrov laže. Imaš predel slovenski v Italiji in je zelo poceni. So pa bili pa se vedno ni drago nova naselja z bazeni približno 1 km oddaljen od morja po 20 tisoč evrov in to Bulgaria. Tako da res ne verjam tej agenciji. Naprimer močen podjetnik ki je pred kratkim umrel se vedno v hrvaški Istri ne morejo prodati nove bloke po 10 letih so prazni. Jaz če naredim zase hišo me stane samo 120 eurov kvadratni meter in nevem zakaj bi delal če pa ne stane drugje še ceneje po 80eurov kvadratni meter,to je tako ali spiješ kafe doma 10 centov ali v gostilni 2,6 eura izbira je v
Tvoja
O evo ga spet veleposestnika 🙂
Btw, cene pogodbene so javni podatek 🙂 S tem da so velikokrat v pogodbi nižje, ker vse možno ljudje delajo. Od določenega zneska na roke, ostalo po pogodbi, do pogodbe da je recimo stanovanje 300, pohištvo pa 50 in plačajo davek samo za 300….
Istra bo čez 20 let popolnoma pozdana in neprepoznavna, podobna bo španski južni obali.
Evropski srednji razred ni več finančno sposoben, elita pa že ima nepremičnine ob sami obali.
Me pa čudi, da Istra ni začela z masovno gradnjo domov za ostarele za evropske penziče. To bi se prodajalo kot vroče žemljice.
Čas za nakup nepremičnin v Istri je bil 91-95. Vse skoraj zastojn, revščina na vsakem koraku, vozilo je nekaj jugotov, stoenk in fiatov, na obali pa še kakšen merc od lokalnega lastnika gostilne.
Zdaj so Istrani kar dobro posesali konzumente morja in sonca, bi rekel, da jih danes že odirajo brez anestezije. Marsikomu se je Istra zagnusila.
Cene gredo v nebo, leta 22 se je ta bajta prdajala za 265 000, lani za 360 000, letos pa za 470 000.
Lokacija je lepa v vasi Pinezići, nasproti kampa Amar .
…https://www.realestatecroatia.com/hrv/detail.asp?id=682680
Anonimno 7137, 24.11.2024 ob 09:34
Cene gredo v nebo, leta 22 se je ta bajta prdajala za 265 000, lani za 360 000, letos pa za 470 000.
Lokacija je lepa v vasi Pinezići, nasproti kampa Amar .
…https://www.realestatecroatia.com/hrv/detail.asp?id=682680
No, tale je očitno precenjena, da se toliko časa prodaja.
Pri nas v Istri se že gradbene parcele prodajajo po 250-280€/m2, infrastruktura v bližini.
Hiše se prodajajo od 350.000, odvisno od starosti, večina novejših jih je tam okrog 1/2 MIO €.